tim ti igra polufinale a ovdje se ti ufatio pametovati meniAFC Ajax je napisao/la:U kojim novinama, i mene zanima?
Cuj ohladi, nemoj mi jos pocet prijetit samo
Ostale lige
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Ostale evropske lige
Gledam ja utakmicu ako te vec zanima, bilo je poluvrijeme... al evo pocinje a ti nastavi... 
nemam potrebe nista "nastavit", pitao si me pitanje i odgovorio sam ti i kraj te price 
Evo saznao samDevil je napisao/la:Ne znam zasto se stalno igra na De Kuipu,ali znam da se igra od 1988.tamo.Potrudi se da saznas pa javi.AFC Ajax je napisao/la:Ma svako finale se igra na De Kuipu-u, ne znam koji je razlog al potrudit cu se da saznamsteve-o je napisao/la:najpostenije bi onda bili odigrati utakmicu na neutralnome stadionu, recimo u eindhovenu al bi tu opet problem bio navijaci..
Vjerovatno zbog kapaciteta stadiona. Stadioni Feyenoorda i Ajaxa su dva najveca stadiona u Holandiji, u Rotterdamu se igra finale kupa a u Amsterdamu Johan Cruijff schaal, znaci utakmica koja se igra izmedju prvaka drzave i osvajaca kupa. Finale kupa na de Kuip-u se igra od 1989. a tada ArenA jos nije bila izgradjena i taj stadion je imao najveci kapacitet u Holandiji.
A na kom stadionu igra Holandija De Kuipu ili Areni?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
kvalifikacije igraju jednu na Amsterdam Areni, jednu na De Kuipu, i sve tako, a prijateljske nisam siguran, al znam da su neke igrali na Hereenvenovom stadionu Abe Lenstra
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Kako kad, vecinu utakmica igraju na ArenA Amsterdam, De Kuip Rotterdam i Philips Stadion Eindhoven.
Gleda li ko na Sport Klubu Rubin - Terek? Koja je ovo njiva, pa nema nigdje ni travke, sinoc je Grbavica bila odlicna naspram ovoga... ne bih ni ja gledao, ali sam se kladio na Rubin, pa sad malo gubim zivce... 
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
ovaj terek je jedini klub iz cecenije koji se takmici u ruskom sampionatu??
Jeste, i to iz prijestolnice Groznog... a grozan je i moj listic na kojem sam pao prvu utakmicu...steve-o je napisao/la:ovaj terek je jedini klub iz cecenije koji se takmici u ruskom sampionatu??
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
aj' fino nek i oni imaju svoj tim u najelitnijem takmicenju tamo... 
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Utakmica prekinuta nakon ni minute igre
Nepunu minutu trajala je nedjeljna nogometna utakmica bugarskih trećeligaša Balkan Belogradčika i Giganta iz Belene, potom registrirana 3-0 u korist domaće momčadi...
Gigant je u utakmicu istrčao sa sedmoricom igrača (najmanje što pravila dopuštaju), a već im se nakon nekoliko sekundi igre ozlijedio Momčil Vraikov što je dovelo do prekida utakmice.
Slična se stvar već jednom dogodila Gigantu ove sezone. U domaćoj utakmici protiv Čavdar Byala Slatine izdržali su četiri minute do prve povrede...
Inače, Vraikov je bivši sudac kojem je licenca oduzeta 2007. godine zbog primanja mita i namještanja rezultata na prvoligaškim utakmicama.
Nepunu minutu trajala je nedjeljna nogometna utakmica bugarskih trećeligaša Balkan Belogradčika i Giganta iz Belene, potom registrirana 3-0 u korist domaće momčadi...
Gigant je u utakmicu istrčao sa sedmoricom igrača (najmanje što pravila dopuštaju), a već im se nakon nekoliko sekundi igre ozlijedio Momčil Vraikov što je dovelo do prekida utakmice.
Slična se stvar već jednom dogodila Gigantu ove sezone. U domaćoj utakmici protiv Čavdar Byala Slatine izdržali su četiri minute do prve povrede...
Inače, Vraikov je bivši sudac kojem je licenca oduzeta 2007. godine zbog primanja mita i namještanja rezultata na prvoligaškim utakmicama.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ccc, nemogu da vjerujem!Mirza_Hordas je napisao/la:Utakmica prekinuta nakon ni minute igre
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Benfica je vrlo blizu tituli nakon pobjede u subotu protiv Brage 1-0.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Rezultati i parovi 22. kola
Borac - Metalac 1:0
(Dmitrović 69p)
Mladi radnik - Smederevo 0:0
Čukarički Stankom - Jagodina 2:1
(Krčmarević 41, Zignić 67 - Đilas 82)
Habitfarm Javor - Napredak 1:0
(Milović 87)
Hajduk - Rad 2:1
(Živanović 76, Panjković 90 - Andrić 12)
OFK Beograd - Crvena zvezda 0:2
(Perović 41, Lekić 70)
Vojvodina - BSK 2:0
(Tadić 70, Mrđa 87p)
Partizan - Spartak ZV 2:0
(Lomić 47, 72)
Borac - Metalac 1:0
(Dmitrović 69p)
Mladi radnik - Smederevo 0:0
Čukarički Stankom - Jagodina 2:1
(Krčmarević 41, Zignić 67 - Đilas 82)
Habitfarm Javor - Napredak 1:0
(Milović 87)
Hajduk - Rad 2:1
(Živanović 76, Panjković 90 - Andrić 12)
OFK Beograd - Crvena zvezda 0:2
(Perović 41, Lekić 70)
Vojvodina - BSK 2:0
(Tadić 70, Mrđa 87p)
Partizan - Spartak ZV 2:0
(Lomić 47, 72)
E vidis ja sam kontao da nece dati gol.chiaretto je napisao/la:Konto sam da će OFKA makar gol dati, slaba igra protiv Zvezde...
Ma ja nesta u fazonu ajde da ovo odradimo pa da se mozemo pripremiti za Vaskrs. 
Panathinaikos prvak Grčke! U predzadnjem, 29. kolu, sa 2:0 su pobijedili Iraklis i tako pobjegli Olympiakosu na nedostižnih 6 bodova. To im je 20 titula u prvenstvu.
Ljestvica (kolo prije kraja) :
1.Panathinaikos 67
2. Olympiakos 61
3.PAOK 59
4.AEK 50
5.Aris 46
......
1.Panathinaikos 67
2. Olympiakos 61
3.PAOK 59
4.AEK 50
5.Aris 46
......
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Konacno da prekinu dominaciju Olya,a idu i po duplu krunu.dubrava je napisao/la:Panathinaikos prvak Grčke! U predzadnjem, 29. kolu, sa 2:0 su pobijedili Iraklis i tako pobjegli Olympiakosu na nedostižnih 6 bodova. To im je 20 titula u prvenstvu.
1.Panathinaikos 67
2. Olympiakos 61
3.PAOK 59
4.AEK 50
5.Aris 46
......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.