Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Jesi svjestan ko Safet Sušić. Ko da ti dođe kakve rodbine a i rezonovanjem me podsjećaš na njega ala 2+2=4...
Može biti da ovo nije provokacija, nego malo nespretna izjava.
Ipak Goluža nikad nije bio previše pametan lik.
Ipak Goluža nikad nije bio previše pametan lik.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Pa tako bi trebalo biti. Igrao je za sve omladinske reprezentacije Hrvatske , ali je Marka izjavio da ce promjenit sportsko drzavljanstvo i zaigrati za nas posto vuce korijene iz BIH. Igra srednjeg beka i trenutno je clan Azoty iz Poljske ciji je clan i nas Kosta Savic.Unofficialpage je napisao/la:Koje ovaj Marko Tarabochia? On će, je li, za nas igrati?
Ma ko šiša Golužu... on sad može pričati šta hoće,i to me ne može ni iznervirati niti bilo šta drugo! Činjenica je da smo mi sami sebe izbacili prije utakmice sa Tunisom! Pogotovo u utakmici sa Makedonijom i u utakmici s Austrijom,za očekivat je bilo da će sudije biti na strani Tunizana u direktnom okršaju za drugi krug! Siguran sam da je bila Makedonija u pitanju u prošlom kolu,mi bi dobili! To me jedino boli,al' sve kad se sabere gubiti po 15 lopti na meču i imati krila koja ne mogu zabit i planirat drugi krug,nije ni to normalno!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Momci dajte sve od sebe da uzmemo ove prepotentne hrvate. Pobjeda protiv istih bi za mene bio kao prolaz dalje.
Naprijed BiH!!!
Naprijed BiH!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije stvar u mogućnostima već u izjavi. Pa i da jest nam zadnje, to ne ni trebalo da je problem njegov. Istini za volju, mi nismo na ovom prvenstvu bili na 100%, Faruk odigra najgore 3 utakmice za repku, Prce se nije najbolje oporavio kao i Karačić. Da su oni bili na 100% tek bi tad rek'o da je ovo naš maksimum a ovako nije. Naš je maksimum igra protiv Islanda i Danske a ovdje nije bila ni blizu igra kao protiv te dvije selekcije. A ovo je bahata i nepromišljena izjava Goluže.Virtu4l je napisao/la:Ja sam svjestan naših mogućnosti, to što većina vas nije, zaista nije moj problem.
@muhamedkonjic valjda nam bude od pomoći.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
http://www.balkan-handball.com/analize/ ... debitantu/" onclick="window.open(this.href);return false;,
odličan tekst, koji pokazuje koliko je BiH dala i kolika bi velesila bila kada bi za nju igrali svi koji su se u njoj rodili, slična je stva i u drugom sportovima, fudbal, tenis, košarka...., nažalost to je realnost ove zemlje koja se vjerovatno nikad neće promijeniti.
odličan tekst, koji pokazuje koliko je BiH dala i kolika bi velesila bila kada bi za nju igrali svi koji su se u njoj rodili, slična je stva i u drugom sportovima, fudbal, tenis, košarka...., nažalost to je realnost ove zemlje koja se vjerovatno nikad neće promijeniti.
Hebiga momak, i jos pokusavas kao ostati relan, ozbiljan i nepristran a covjek nam se tako potcjenjivacki ruga. A ti cool!?Virtu4l je napisao/la:Sasvim realna izjava za ekipu koja debituje na velikom takmičenju.
Realna izjava Goluže. Možemo se mi ljutiti, al' ništa uvredljivo nije rekao, pogotovu što je Hrvatska supersila u rukometu. Zamislite izjavu američkog selektora u košarci da igra s nama. Na nama je da radimo, i budemo još bolji, a ne da glumimo uvrijeđene mlade jer smo se tek pojavili na rukometnoj svjetskoj sceni, pa nas tako i tretiraju.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nisam citao ovaj tekst, ali prije 2-3 dana sam i ja ovdje objavio taj jedan zanimljiv i zalosan detalj za BiH. Vise rukometasa sa ovog SP je rodeno u BiH nego ijednoj drugoj zemlji. Znaci talente radamo ali opet nam je reprezentacije jako slabija od ovih sto im mi dajemo igrace.ovisnik je napisao/la:http://www.balkan-handball.com/analize/ ... debitantu/,
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo realno, problem je ovo boldirano: BiH je već napravila veliku stvar plasmanom na ovo Svjetsko prvenstvo i moja poruka im je da uživaju u tom svom povijesnom dosegu jer tko zna kada će u tome uspjeti.voltron30 je napisao/la:Realna izjava Goluže. Možemo se mi ljutiti, al' ništa uvredljivo nije rekao, pogotovu što je Hrvatska supersila u rukometu. Zamislite izjavu američkog selektora u košarci da igra s nama. Na nama je da radimo, i budemo još bolji, a ne da glumimo uvrijeđene mlade jer smo se tek pojavili na rukometnoj svjetskoj sceni, pa nas tako i tretiraju.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ima li igdje klipa onog malog sto psuje nakon poraza od Tunisa ?
ili su ga skroz izbrisali
ili su ga skroz izbrisali
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ma samo sjedi i uzivaj... vidjet ces da ce se Iran nosit sa Tunisom bar do prvog poluvremena.storm_raider je napisao/la:A prirodno je ti je "bačit" loptu rukom brzinom 110 km na sat sa 11 metara pored 3-4 ruke i pored golmana? Onda je i toljagom "mlatnut'" jedan od "naj jednostanij od svih sportova", pa nekad ces potrefit' loptu?Amarinho je napisao/la:to vec nije prirodno "mlatnut" toljagom loptu kojom te gadja neki meksikanac sa 140km na sat.storm_raider je napisao/la:Pretpostavljam onda i da je bejzbol "naj jednostavnij od svih sportova"? Tamo mlatis nekom toljagom, to je prirodno.
Znao sam ja da su najbolji bh. rukometasi ostali na forumu.
Sad zavisi hoce li se unervozat ekipa Seada "ekavice" Hasanefendica
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ovo je vrlo namjerna izjava Goluze. Zna on da ima mladih talenata i dan danas sto ce za koji mjesec ili godinu birati BiH ili Hrv. Sto prate, rezultate i izjave selektora. Ovako omalozivamje BiH, kao "ma pitaj boga kad ce oni opet na takmicenje" su kalkulisane rijeci.
- storm_raider
- Kontakt:
Naravno, uzivaj i ti. Nemoj da te mnogo ekavica nervira.Amarinho je napisao/la: Ma samo sjedi i uzivaj... vidjet ces da ce se Iran nosit sa Tunisom bar do prvog poluvremena.
Sad zavisi hoce li se unervozat ekipa Seada "ekavice" Hasanefendica
Izjava Goluze je nepotrebna.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Ovo je nas najveci problem ne samo u rukometu nego u svim sportovima nazalost. Izgleda da smo izgubili ovog malog Srdjana Mijatovica iz Borca, mali ima 16 godina igra za Srbiju i kazu da je potencijal da bude nasljednik Karabatica u rukometnom svijetu. Kaze da se neosjeca kao bosanac nego kao srbin....
http://zmajevibih7.****.se/2015/01/ ... -vise.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://zmajevibih7.****.se/2015/01/ ... -vise.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 23 jan 2015, 14:56, ukupno mijenjano 5 puta.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mene je gore strah ove sad utakmice nego nas i Hrvata. 
Hajmo braćo Iranci.
Kad je Bašić mogao iznenadit Janowicza vala možete i vi Tunižane.
Hajmo braćo Iranci.
Kad je Bašić mogao iznenadit Janowicza vala možete i vi Tunižane.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ajmooooooooooooooo 
Hajmo Iran.... Uzmite ih!
IDEMO IRAN SAMO HRABRO!!!
Da ih hoce drzat u egalu do poluvremena...hjooj ovi Tunizani bi u*rali od straha...
Da ih hoce drzat u egalu do poluvremena...hjooj ovi Tunizani bi u*rali od straha...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.