http://www.sportingvideo.tv/20150123/vv ... 88648.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2-0 Iran!
Moderator/ica: Pasha
Gdje si ti mogao zaključiti da su hrvati prepotentni u ovom momentu. Goluža je samo malo priglup i jezik mu je brži od pameti. Pogledati i poslušati što o BiH misle igrači, reprezentativci, pa će te vidjeti da postoji ozbiljna doza respekta i opreza, što je i normalno, jer BiH nije ekipa koja bi nama u bilo kakvim normalnim okolnostima zagorčala život, ali da posjeduju kvalitetu i da mogu biti neugodni, a pogotovo u jednoj ovakvoj utakmici za koju se iskreno rečeno nama malo teže motivirati nego BiH. Sad bi mogli i mi izvaličiti idiotske izjave nekih komentatora tipa kako bi mu bilo draže pobijediti Hrvatsku nego se plasirati u drugi krug-pa onda to pokazati našima za malo motivacije!!muamerc je napisao/la:Momci dajte sve od sebe da uzmemo ove prepotentne hrvate. Pobjeda protiv istih bi za mene bio kao prolaz dalje.
Naprijed BiH!!!
3-3 dosad imali iskljucenje 2 minute pa Tunis se vratio, Iran poveo 2-0,EdoBa je napisao/la:Ljudi gleda li ko Iran kako igraju ?? Imaju li kakvih sansi ?
Tesko, na osnovu ovo sto vidim mogu reci da igraju upusteno i da im rezultat nije toliko bitan, dok ovim jest.EdoBa je napisao/la:Ljudi gleda li ko Iran kako igraju ?? Imaju li kakvih sansi ?
hvala ,valjda pobjede !!muhamedkonjic je napisao/la:3-3 dosad imali iskljucenje 2 minute pa Tunis se vratio, Iran poveo 2-0,EdoBa je napisao/la:Ljudi gleda li ko Iran kako igraju ?? Imaju li kakvih sansi ?
evo ti linka
http://www.sportingvideo.tv/20150123/vv ... 88648.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovara mislim.Oni imaju 1 bod protiv Austrije i 2 protiv nas.Kad bi remizirali protiv Irana imali bi 4 kao i mi sa pobjedom protiv Hrvatske.Samo sto mi imamo bolju gol razlikumaroonGiant je napisao/la:Remi Tunisa i Irana nam ne odgovara?
Ne i ne treba brinuti. Remi je nemoguc kao i pobjeda Irana.maroonGiant je napisao/la:Remi Tunisa i Irana nam ne odgovara?
mozemo mi imati +100 gol razliku,al nas J**+ medjusobni susret sa tunisom i dzaba ti svi golovi opet tunis ide daljeEdoMajka je napisao/la:Odgovara mislim.Oni imaju 1 bod protiv Austrije i 2 protiv nas.Kad bi remizirali protiv Irana imali bi 4 kao i mi sa pobjedom protiv Hrvatske.Samo sto mi imamo bolju gol razlikumaroonGiant je napisao/la:Remi Tunisa i Irana nam ne odgovara?
Evo vec je 6-3 za Tunis + napad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.