RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
Demić se vraća u Velež
Nakon dolaska ofenzivnog veznjaka Miloša Reljića, čelnici Veleža su blizu dogovora s Rijadom Demićem, koji je jesen odigrao u Zvijezdi.
- Riad je tu, dogovor je u načelu postignut, ali još ništa nismo potpisali. Poznajemo njegove kvalitete, iskusan je igrač, ali će bez obzira na to upasti u žestoku konkurenciju u veznom redu, rekao je Velagić.
Podsjetimo, Demić je nosio dres Veleža do 2012. godine. Prva stanica izvan matičnog kluba bila je Iran, a druga Makedonija...
Otvoren konkurs za stopera
- Prioritet nam je angažovanje novog stopera.
Nakon odlaska iskusnog Samira Merzića, kako kažu u mostarskom klubu, postoji mogućnost da ostane bez još igrača iz zadnje linije...
Ko ovo još ide?
Nakon dolaska ofenzivnog veznjaka Miloša Reljića, čelnici Veleža su blizu dogovora s Rijadom Demićem, koji je jesen odigrao u Zvijezdi.
- Riad je tu, dogovor je u načelu postignut, ali još ništa nismo potpisali. Poznajemo njegove kvalitete, iskusan je igrač, ali će bez obzira na to upasti u žestoku konkurenciju u veznom redu, rekao je Velagić.
Podsjetimo, Demić je nosio dres Veleža do 2012. godine. Prva stanica izvan matičnog kluba bila je Iran, a druga Makedonija...
Nakon odlaska iskusnog Samira Merzića, kako kažu u mostarskom klubu, postoji mogućnost da ostane bez još igrača iz zadnje linije...
Ko ovo još ide?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Ne znam koliko si čitao oko Veleža, ali i Zolj i Škahic su se spominjali, tako da jedan od njih dvojice sigurno. Zolj negdje vani na probi bio (mislim Austrija) , a za Škahu ne znamCrvena1981Armija je napisao/la:Demić se vraća u Velež
Ko ovo još ide?
Pa ima li tog napadača yebem mu majku 
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Vidit ćemo sutra protiv Željeemil02in je napisao/la:Pa ima li tog napadača yebem mu majku
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Crvena1981Armija je napisao/la:Vidit ćemo sutra protiv Željeemil02in je napisao/la:Pa ima li tog napadača yebem mu majku
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Haris Kolicic je na probi,ljetos potpisao za zeljeznicar ali raskinuli ugovor,2 godine igrao za juniore Fortune iz Dizeldorfa visok momak fino barata loptom ko je bio u bijelom polju mogo je to vidjet jucer,1995 godiste

#musvdg
-
1922VFC1981
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/kolicic-potpisa ... vor/10227/" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je poceo u velezu ali nije navedeno to ovdje
Momak je poceo u velezu ali nije navedeno to ovdje
#musvdg
Re: RSD Velež Mostar
Ima li iko od raje informaciju ,kakva je atmosfera na treninzima,rade li punom parom i sl.
Nesto imam predosjecaj da ce nam ove novonastale okolnosti donijeti vise radosti.
Da je prve dvije dobiti u gostima pa onda dernek protiv pitara napraviti
Nesto imam predosjecaj da ce nam ove novonastale okolnosti donijeti vise radosti.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Evo ja sam bio jucer na treningu dobra atmosfera,mali tolic jucer razvalio kakav ce to igrac biti nadam se da cemo imat priliku gledat ga,svaka cast upravi na ugovoru u trajanju od 4 godinerodjenisa je napisao/la:Ima li iko od raje informaciju ,kakva je atmosfera na treninzima,rade li punom parom i sl.
Po meni Reljic ima 5 kila viska ali hajde onako nije los bio brz je prodoran
#musvdg
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Centarfor 195 u visinu,juce andriju mahnu pruzi se koliko je dug i sirokCernica je napisao/la:Koju poziciju igra decko
#musvdg
Hvala brat moj na info , jbg slabo imamo vjesti mada se slazem da ih treba pustiti da se na miru spremaju i onda idemo po reprizu proslog Proljeca1922VFC1981 je napisao/la:Evo ja sam bio jucer na treningu dobra atmosfera,mali tolic jucer razvalio kakav ce to igrac biti nadam se da cemo imat priliku gledat ga,svaka cast upravi na ugovoru u trajanju od 4 godinerodjenisa je napisao/la:Ima li iko od raje informaciju ,kakva je atmosfera na treninzima,rade li punom parom i sl.
Da je prve dvije dobiti u gostima pa onda dernek protiv pitara napraviti![]()
Po meni Reljic ima 5 kila viska ali hajde onako nije los bio brz je prodoran![]()
Ako ih fizicki spreme ko proslo proljece tek ce onda bit nesto. Kad se sjetim onih sprintova u 80oj minuti i trka tokom citave tekme
ovu jesen nisu mogli hodat yebote
From father to son
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Akobogdarodjenisa je napisao/la:Hvala brat moj na info , jbg slabo imamo vjesti mada se slazem da ih treba pustiti da se na miru spremaju i onda idemo po reprizu proslog Proljeca1922VFC1981 je napisao/la:Evo ja sam bio jucer na treningu dobra atmosfera,mali tolic jucer razvalio kakav ce to igrac biti nadam se da cemo imat priliku gledat ga,svaka cast upravi na ugovoru u trajanju od 4 godinerodjenisa je napisao/la:Ima li iko od raje informaciju ,kakva je atmosfera na treninzima,rade li punom parom i sl.
Da je prve dvije dobiti u gostima pa onda dernek protiv pitara napraviti![]()
Po meni Reljic ima 5 kila viska ali hajde onako nije los bio brz je prodoran![]()
#musvdg
Treba ga provjerit. Ima fine predispozicije1922VFC1981 je napisao/la:Centarfor 195 u visinu,juce andriju mahnu pruzi se koliko je dug i sirokCernica je napisao/la:Koju poziciju igra decko
From father to son
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Mislim da nije los,ne bi mu osim dao gore ugovor da nema nesto u njemu,vidjet cemoCernica je napisao/la:Treba ga provjerit. Ima fine predispozicije1922VFC1981 je napisao/la:Centarfor 195 u visinu,juce andriju mahnu pruzi se koliko je dug i sirokCernica je napisao/la:Koju poziciju igra decko
#musvdg
Zna li se sto je raskinuo ugovor sa Zeljom , jeli neka frka bila ili ???
Nevjerujem da je los , jer onda nebi ni potpisivao sa njima
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Garant je nesto bilo cim su u 2 mjeseca raskinuli ko ce to znatrodjenisa je napisao/la:Zna li se sto je raskinuo ugovor sa Zeljom , jeli neka frka bila ili ???
#musvdg
Pozdrav svima, prije svega mojim drugovima rodjenisa, Pastrmki, zizu,alemu i ostalim. Rodjenisa i Alem odrzavali stranicu skoro sami, vodili monologe. Brat Pastrmka se napokon vratio.
Ja jos cuvam djecu, utrpo sam jos jedno majke mi moje da ima rodjenih i za klupe, nikad se nezna.
Moze li mi iko dati Fejin broj telefona da ga pitam ako bas treba taj napadac da odem i ja na probu, svaki normalan covjek, izuzev seljacina, zna da klasicni napadaci kao ja izumiru, raste im cijena, a ja bih igrao srcem, netrebaju mi nista ni placati.
Volim vas sve majke mi moje.
Mostar u Srcu, Velez do Groba!
Ja jos cuvam djecu, utrpo sam jos jedno majke mi moje da ima rodjenih i za klupe, nikad se nezna.
Moze li mi iko dati Fejin broj telefona da ga pitam ako bas treba taj napadac da odem i ja na probu, svaki normalan covjek, izuzev seljacina, zna da klasicni napadaci kao ja izumiru, raste im cijena, a ja bih igrao srcem, netrebaju mi nista ni placati.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Najoriginalniji postovi majke mi mojeTosre je napisao/la:Pozdrav svima, prije svega mojim drugovima rodjenisa, Pastrmki, zizu,alemu i ostalim. Rodjenisa i Alem odrzavali stranicu skoro sami, vodili monologe. Brat Pastrmka se napokon vratio.![]()
![]()
#musvdg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.