Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Što niste nakon 5 min igre u prvom pol ostavili nas bez nadanja a ne ovako 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
I ja sam se potajno nadao da mogu do iznenadjenja,ali nisam zaboravio da je ovo kanta od ekipe..Unofficialpage je napisao/la:Ne mogu vjerovat da neko može biti ovako glup![]()
Gotovo, kad budale ne znaju igrat, gori smo mi što očekujemo od jedne glupe ekipe da iznenađenje naprave.
Nemas razloga da vrijedjas ljude da su glupa ekipa,mi smo sami sebi krivi imali smo svoje sanse nismo ih iskoristili i cao drugari..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Iran samo malo stisni u odbrani i to je odmah raspad sistema. Ne znam sto sam se nadao, ali eto...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma znam, izvukli su mi živce, taman se pand'o i onda sve za 5 min pade u vodu.harry_90 je napisao/la:I ja sam se potajno nadao da mogu do iznenadjenja,ali nisam zaboravio da je ovo kanta od ekipe..Unofficialpage je napisao/la:Ne mogu vjerovat da neko može biti ovako glup![]()
Gotovo, kad budale ne znaju igrat, gori smo mi što očekujemo od jedne glupe ekipe da iznenađenje naprave.
Nemas razloga da vrijedjas ljude da su glupa ekipa,mi smo sami sebi krivi imali smo svoje sanse nismo ih iskoristili i cao drugari..
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa 90% šuteva kod ovih krilnih igrača Tunisa završi u golu,kod nas Ovčina korner gađa... A Vražalić golmanu doda... A danas protiv Hrvata će im sve ulazit s krila,obojici.. evo glava ako ne bude tako... Jer nama kad ne treba igramo ko VELIKI,a kad treba ništa ne ide...
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Sad sam ti napisao i ja sam se ponadao nakon prvog dijela,al cim sam vidio seriju na startu drugog od 3:0 znao sam da je gotovo i ljudi su ih rasuli za 5 minuta u drugom dijelu..poceli su pravit glupe greske kao i mi,gori su od nas sto jest,al ne treba ljude nazivat glupanima jer prave greske kao sto su i nasi i nadat se njihovoj pobjedi..nije ovo Hrvatska,Njemacka,Danska pa da se nadas vec jedan prosjecni Iran !Unofficialpage je napisao/la:Ma znam, izvukli su mi živce, taman se pand'o i onda sve za 5 min pade u vodu.harry_90 je napisao/la:I ja sam se potajno nadao da mogu do iznenadjenja,ali nisam zaboravio da je ovo kanta od ekipe..Unofficialpage je napisao/la:Ne mogu vjerovat da neko može biti ovako glup![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Aj da vidimo šta će Zoran Dokić da priča.
Onom levatu od srijede zabraniti u studiju kao gost da dolazi...
Ajmooo gazit one tamo.
Onom levatu od srijede zabraniti u studiju kao gost da dolazi...
Ajmooo gazit one tamo.
- plavipatriota
- Kontakt:
kažu da imaju nekog talentovanog lazarova, tek su mu 34...skyisthelimit je napisao/la:goranzoran je napisao/la: Ali ljudi u crno su krivi za sve![]()
Kme, kme majmune.. Vama je ovo posljednja prilika na nesto uradite. Prosjek vam 35 godina..
S druge strane za BiH igrace ce se cuti. Sve igraci od 22-23 godine..
Neka ovog tunisa spanija naguzi sa plus 20 **** ih sudija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
To je onaj što je maloj Bosni dao velika tri gola sa penala?plavipatriota je napisao/la:kažu da imaju nekog talentovanog lazarova, tek su mu 34...skyisthelimit je napisao/la:goranzoran je napisao/la: Ali ljudi u crno su krivi za sve![]()
Kme, kme majmune.. Vama je ovo posljednja prilika na nesto uradite. Prosjek vam 35 godina..
S druge strane za BiH igrace ce se cuti. Sve igraci od 22-23 godine..
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Steta momci imao sam nadu poslije prvog poluvremena ali onda se Irana raspao kao protiv nas i sada nam samo ostaje da odigramo dobro protiv Hrvatske, pokusati pobjediti zbog reputacije i onda pokusat se plasirati sto najbolje, pa onda se okrenut EP gdje nam ceka Litvanija pa odlucujuca protiv Bjelorusije

Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 23 jan 2015, 16:32, ukupno mijenjano 3 puta.
- plavipatriota
- Kontakt:
aham, zaustavili ga na iskustvo 
Ovo je njihov prvi nastup na velikoj sceni koji su izborili pobijedivši Island. Dosad nisu uspijevali jer nemalo puta je svatko vukao na svoju stranu. Dragan Marković je prije nekoliko godina to uspio povezati, sastaviti momčad BiH “u komadu”. Rasli su pomalo, uvodio je mlade i ostvarili su san. Kako naglo reagiraju, ne bi bilo čudno da Marković ode, no, bilo bi to pogrešno jer su tek krenuli pravim putem.
Igrači ne igraju u klubovima iz vrha Europe, izuzev Terzića, ali su po raznim klubovima u inozemstvu. Veliki problem je što u BiH nemaju klub koji bi bar većinu mogao držati na okupu. Novca i kontinuiteta nema i to je veliki problem, koji bi trebali riješiti. Ali kako? Možda kontinuitetom izlaska na veliku scenu nakon Katara. Moraju zato biti svjesni stvari koje su ih dovele do Dohe
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Bas me zanima ako pobjedimo Hrvatsku kakvi ce naslovi biti na portalima hrvatskim 
Zadnja izmjena: Interista, dana/u 23 jan 2015, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Hajmo momci za castan oprostaj 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Interista je napisao/la:Bas me zanima ako pobjedimo Hrvatsku kakvi ce naslovi biti na portalima hrvatskim
Kaj misliš kakav bi bio? Izgubili zasluženo od bolje reprezentacije ?!
- JackTheStripper
- Kontakt:
Ima li kakav dobar link za utakmicu protiv Hrvatske?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
na jednoj našoj zastavi piše Zagreb 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- skyisthelimit
Ne sumnjam da ce ostaviti do sada najbolji utisak.
15.10 - 15.06 ...
Ima li neko hrvatski stream?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.