Ti to tek sad skonto,dovoljno ti je da vidis jednog regoju da ti sve bude jasno19TM87 je napisao/la:ali fuj...kakvi tekstovi...ne znam zasto me ovo u opste necudi...PRIMITIVCIbistrikboy je napisao/la:Linkovi su preuzeti sa orga,i hvala momku koji ih je tamo postavio...tanzla je napisao/la: bistrikboy hvala najljepša za ove linkove, otvaraju oči.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jest izborna godina, ali što je previše previše je. Ovo treba prijaviti RAK-u, i nek dokažu ove nebuloze što su napisali. Fuj!nikad_izvini je napisao/la:Izborna je godina, ne zaboravi tobistrikboy je napisao/la:Medijska anti-Željo kampanja je u RS-u u punom zamahu:
http://img2.imagetitan.com/img.php?image=36_seki.jpg (Hoce li slijdeci put pucati na nas?)
http://img2.imagetitan.com/img.php?image=36_seki2.jpg (gađali ga ciglom prije dvije godine) - LAŽ
http://img2.imagetitan.com/img.php?image=36_seki3.jpg (BiH paradrzava!?)
Ovim putem bi im se sjetio familije,hvala na citanju...

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- nikad_izvini
- Kontakt:
Zaboravio si pionirsku dolinu i lavoveSeyo_TM je napisao/la:Sta se cudite..."rijekom" dobrinjom i miljackom u sred ljeta na plus 40 su plutali lesevi i to na desetine njih...pucali smo na sebe, pravili masakre po svojim pijacama, reportaze snimane u americkim studijima placenim od strane arapa itd...i ovo da nas cudi...sve je ovo risto dzogo!
Mlijeko nikad nece biti crno! hvala bogu pa nismo ni coravi ni mutavi...

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- alan ford 26
- Kontakt:
Dovoljno je reci: "nek crknu dusmani......" idemo dalje, sljedeca stanica......zna se 

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
nisam ja to sad skontao, ja sam to mnogo ranije skontao i osjetio na svojoj kozi po gostovanjima...ali sa ovakim primitivnim lazima izlaziti u medije...to je preodvratno
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Kaže Dujković "na istom ovom stadionu!" pogođeni ciglom on i Regoje. Izgleda da je fakat imao potres mozga, dok mu je ovako pomućeno pamćenje...
Ogorčen sam svega mi! Mislim da bi naš klub trebao da se oglasi u vezi ove kampanje i da prekine bilo kakve odnose sa ovim četničkim klubom!!!
Dobar je i ovaj detalj predsjednika Slavije, gdje kaže da je 90% stadiona pjevalo "ubij Srbina" u intervalima od PO 20 MINUTA!!! I, naravno, dodaje da ne zna da li se to čulo na televiziji

Ogorčen sam svega mi! Mislim da bi naš klub trebao da se oglasi u vezi ove kampanje i da prekine bilo kakve odnose sa ovim četničkim klubom!!!
Dobar je i ovaj detalj predsjednika Slavije, gdje kaže da je 90% stadiona pjevalo "ubij Srbina" u intervalima od PO 20 MINUTA!!! I, naravno, dodaje da ne zna da li se to čulo na televiziji

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ahahaha jes jesnikad_izvini je napisao/la:Zaboravio si pionirsku dolinu i lavoveSeyo_TM je napisao/la:Sta se cudite..."rijekom" dobrinjom i miljackom u sred ljeta na plus 40 su plutali lesevi i to na desetine njih...pucali smo na sebe, pravili masakre po svojim pijacama, reportaze snimane u americkim studijima placenim od strane arapa itd...i ovo da nas cudi...sve je ovo risto dzogo!
Mlijeko nikad nece biti crno! hvala bogu pa nismo ni coravi ni mutavi...
Moze li mi neko prevesti ovo sa prvog linka?
"Iz Slavije upozoravaju da ce, ako ih ne sprece huligani, srusiti Premijer ligu BiH"
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- nikad_izvini
- Kontakt:
Evo i linka ko misli da lažem

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
I ja sam to vidio, Seyo
Fulili su zarez, očito. Ide prije riječi "huligani". Ma urnebes!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
nikad_izvini je napisao/la:Evo i linka ko misli da lažem![]()

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
19TM87 je napisao/la:ali fuj...kakvi tekstovi...ne znam zasto me ovo u opste necudi...PRIMITIVCIbistrikboy je napisao/la:Linkovi su preuzeti sa orga,i hvala momku koji ih je tamo postavio...tanzla je napisao/la: bistrikboy hvala najljepša za ove linkove, otvaraju oči.
zalosno je sto neko ovakav zeivi u ovoj nasoj ljepoj drzavi sto je ovaj gospodin napiso neznam nasta je mislio na SRBIJU ili nam na BiH i zalosno je sto ovo govore sto se nije reklo sta su oni radili i sta su govorili.Milorade Milorade duboka ti zemlja bila

svoj ti pos'o !
Znam da su fulili, samo hocu da pokazem koji su debili...Željovac je napisao/la:I ja sam to vidio, SeyoFulili su zarez, očito. Ide prije riječi "huligani". Ma urnebes!
Slavija ce srusit premijer ligu!! Huligani udrzuite se xD
Ovakve stvari mene ne doticu vishe ni malo, sta's takav valjda mentalni sklop, jos su u vremenu kosovkse bitke, knezevina i sl.
Ne znam kako njihovi citatelji mogu citat ono, a da se ne osjecaju uvrijedjenim, pa ovo vrijedja inteligenciju svakog razumnog covjeka.
Ovakve stvari mene ne doticu vishe ni malo, sta's takav valjda mentalni sklop, jos su u vremenu kosovkse bitke, knezevina i sl.

-
- Kontakt:
Ljiljani ce uvijek biti na jugu i uvijek sa nama gdje god da krenemo,da se ja pitam sljedecu utakmicu organizovao bi sve da ponesu zastave,pa nek se zale k.urcu,sta misle da su

tako ce aBd i biti protiv borca. pa ce gospoda da vidi. stvarno nas nista netreba cudit. ko sto rece jedan navijac pisali su da smo sami sebe masakrirali i slicno tako da na jedno uho udje na drugo izadje.vjeran1987 je napisao/la:Ljiljani ce uvijek biti na jugu i uvijek sa nama gdje god da krenemo,da se ja pitam sljedecu utakmicu organizovao bi sve da ponesu zastave,pa nek se zale k.urcu,sta misle da su![]()
- nikad_izvini
- Kontakt:
Finta je što su se sada PODIGLE TENZIJE, taman kao što su spin doktori priželjkivali. Da smo face, protiv Borca bi ih ljiljanima obasipali i navijali korektno, bez prozivanja. Kao u Splitu, na gazi balije, aplauz. Kao u Širokom. Svoje furaš, volimo tebe a njih ko ****. Al dabogda.
oni su kontali da ce borac biti prvak jer su znali da ce sarajevo otpast jer imaju tezak raspored a na nas nisu racunali jer smo bili 9. al sada kad im pusemo za vrat oni hoce da nas kazne odnosno da suspenduju navijace 2 utakmice (do poslije utakmice sa borcem) jer misle da bi nas mogli dobiti. al samo nam se mogu napusiti.

I oni nose ljiljane, ne znam sta se buni ovaj kloc

Sta se raspravljate sa ovim neandertalcima sto ovaj gore kaze s ljudima koji jos zive u vrijeme kosovske bitke
.Zavrsena je prica u vezi sa Slavijom okrecemo se Travniku gdje cemo uz podrsku navijaca
vjerujem pobjedititi.

AMAR OSIM!
Cijela ova prica oko ovoga svega je najvise zaslugom ljudi iz Borca...evo recimo neki dan su ti isti ljudi poslali inspkepciju kod nas u klub,samo sto ove nase glavonje nisu znali ni ko je ni zasto poslao pa su optuzili neke druge ljude
Uostalom Slavije je sitna buranija da bi oni dizali neku halabuku sve ovi rade ljudi sa strane,recimo oni su se nadali da ce Zeljo dobiti kaznu tipa da im uzmu bodove bla bla,iz kojeg bi Borac najvise profitirao naravno,kolko znam da su i ljudi iz Borca igracima Slavije obecali premije ako izvuku pozitivan rezultat na Grbavici mislim da sam to ovdje procitao
...udruzila se braca fol oni se bune protiv zastava satro nosila je vojska BiH kao neznaju da je to do jucer bila zastava ove drzave,a na tribine kad dovedu trubace i kad svi kolektivno zapjevaju one preko Drine tada nikom nista
Samo i mi svi im dajemo previse paznje,pa prepricavamo price oko toga...sve je ovo pred izbore njihove da malo nafuraju raju,ovo su potezi ocajnih ljudi...samo okrenuti novi list a oni ce na kraju medjusobno zakuhat
Uostalom Slavije je sitna buranija da bi oni dizali neku halabuku sve ovi rade ljudi sa strane,recimo oni su se nadali da ce Zeljo dobiti kaznu tipa da im uzmu bodove bla bla,iz kojeg bi Borac najvise profitirao naravno,kolko znam da su i ljudi iz Borca igracima Slavije obecali premije ako izvuku pozitivan rezultat na Grbavici mislim da sam to ovdje procitao

Samo i mi svi im dajemo previse paznje,pa prepricavamo price oko toga...sve je ovo pred izbore njihove da malo nafuraju raju,ovo su potezi ocajnih ljudi...samo okrenuti novi list a oni ce na kraju medjusobno zakuhat
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: b00t, Dofu, Pablo11, Paromlinac, samoFKS, WeekendOffender i 39 gostiju.