Euroliga 2014/15

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

chily-rz
Kontakt:

Re: Euroliga 2014/15

Post Postao/la chily-rz » 17 jan 2015, 02:20

dscile je napisao/la:
Pa pazi. Da su to uradili pripadnici neke druge grupe, vjerovatno bi bila kreativnost.. ali evo, ja sam bio u hali i osudjujem taj potez. Ne zato sto je bacen svinjski papak, nego zato sto moroni ubacuju predmete u teren, nebitno da li je to papak, upaljac ili kovanica.. i klub ispasta zbog njih. Plate 15 evra kartu i onda klubu oduzmu minimum 10 zbog svojih retardiranih ideja.

Ali cisto, da ne bude zabune, smatram da je Ataman zasluzio da bude pogodjen sa tonom svinjskih papaka.. dok mi je zao sto su isprozivani Micov i Erceg. A i to je inace pocelo od ljudih sa donjeg prstena.

Inace, navijanje je vjerovatno bilo najbolje ove sezone.. a utakmicu su za Zvezdu izgubili los sut za tri i forsiranje Jake Blazica.
A dobro,uvjek se nadje par idiota koji reaguju nepromišljeno,utakmica je sama po sebi bila takva da se nešto poput ovoga moglo i ocekivati..Orginalno,nema šta,prvi put da cujem da se neko gadjao svinjskim papcima :lol:

15 evra karta ? Golemo tebra !

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 17 jan 2015, 02:35

Situacija kao sa Albancima i dronom. Originalno i inovativno, isto kao i papak :D .. ali sa druge strane i primitivno i idiotski jer svjesno stetis svom klubu.

Nemoj me drzati za rijec da je bas u evro tacno, ali tako nekako kostaju za te centralne dijelove donjeg nivoa. Za gornji su pet evra.. Tako da ima za svakoga po nesto :D

Mislim inace da Zvezda ima najjeftinije karte u EL.. sto i nije tako cudno s obzirom na zivotni standard.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jan 2015, 14:49

chily-rz je napisao/la: A dobro,uvjek se nadje par idiota koji reaguju nepromišljeno,utakmica je sama po sebi bila takva da se nešto poput ovoga moglo i ocekivati..Orginalno,nema šta,prvi put da cujem da se neko gadjao svinjskim papcima :lol:
Nije to par idiota, to je 1 manifest idiotluka gotovo pa cele grupe Dileje Sever, koji konstantno odmazhu svom klubu unazad, pa...nekih 20+ godina. Ej, dovesti guslara da podigne atmosferu, bacati papke na igrache, skandirati one bedastoce, a ujedno cutati u momentima kada te protivnik lomi...to nije navijanje - to je debilizam na svim osnovama. :facepalm:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 17 jan 2015, 15:13

Dileje niti bacaju papke i slične predmete na teren niti ćute kada se utakmica lomi, to rade oni drugi.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 17 jan 2015, 15:19

MaGiCa je napisao/la:
chily-rz je napisao/la: A dobro,uvjek se nadje par idiota koji reaguju nepromišljeno,utakmica je sama po sebi bila takva da se nešto poput ovoga moglo i ocekivati..Orginalno,nema šta,prvi put da cujem da se neko gadjao svinjskim papcima :lol:
Nije to par idiota, to je 1 manifest idiotluka gotovo pa cele grupe Dileje Sever, koji konstantno odmazhu svom klubu unazad, pa...nekih 20+ godina. Ej, dovesti guslara da podigne atmosferu, bacati papke na igrache, skandirati one bedastoce, a ujedno cutati u momentima kada te protivnik lomi...to nije navijanje - to je debilizam na svim osnovama. :facepalm:
Ocigledno je da utakmicama nisi ni prismrdio, buduci da sve sto dolijece na teren, bacaju ljudi koji se nalaze na nivou 200 u centralnim sektorima, koji nemaju nikakve veze sa grupom. Takodje, cutali su oni koji su bili daleko od sektora gdje se navija u trenucima kada je protivnik lomio.. od negdje 5 minuta pred kraj jedino se navijalo tamo gdje nema stolica, dok su ostali samo gledali.. a i ujedno poceli izlaziti minut prije kraja iz hale.

Takodje, ta skandiranja "bedastoca", ako mislis na prozivanje Micova i Ercega, su isto tako zapoceli ljudi sa tih sektora.. tacnije preko puta klupa kada su igraci Galate izasli na zagrijavanje.

Sve ja kontam, ali da se pise bez ikakvih cinjenica ili argumenata, to nikako. Mozda ni nemas namjeru da siris pogresne informacije, ali to radis. Nadam se samo da je to nesvjesno.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jan 2015, 15:53

dscile je napisao/la:Ocigledno je da utakmicama nisi ni prismrdio, buduci da sve sto dolijece na teren, bacaju ljudi koji se nalaze na nivou 200 u centralnim sektorima, koji nemaju nikakve veze sa grupom. Takodje, cutali su oni koji su bili daleko od sektora gdje se navija u trenucima kada je protivnik lomio.. od negdje 5 minuta pred kraj jedino se navijalo tamo gdje nema stolica, dok su ostali samo gledali.. a i ujedno poceli izlaziti minut prije kraja iz hale.
Momak, chovek kome se obracash je bio na utakmicama josh dok je postojala drzhava koja se skraceno pisala kao SFRJ, a tvoj klub u fudbalu igrao protiv Real Madrida, AC Milana, Bayern Muenchena. Te tvoje wannabe huliganske fore i fazone ostavi nekome drugome. ;)

Takodje, ta skandiranja "bedastoca", ako mislis na prozivanje Micova i Ercega, su isto tako zapoceli ljudi sa tih sektora.. tacnije preko puta klupa kada su igraci Galate izasli na zagrijavanje.
Dochim grupa Dileje Sever je kulturishka ispalila ovu malogradjansku stoku, how yes no...
Isto tako Dileje Sever nikada nisu bili Arkanovi vojnici, niti pokushavali da zapale choveka bakljom, niti shvercovali drogu, niti obijali kioske i prodavnice ili svesno ugrozhavali bezbednost drugih lica i njihove imovine. :problem:
Sasvim sluchajno njihove vodje shto poste svaki post, a posebno su osetljivi na Veliku subotu (verovatno i Vasilijevu liturgiju znaju napamet, Ninje sili i Da molchit pevaju na taj dan 100% :zviz: ), imaju dosijee debele poput telefonskih imenika i chitav niz gluposti kojima su direktno unazadjivali pogodi koga - pa klub za koji navijaju, gle chuda. :kafa:
Zato svakoga ko nije u Pioniru kada se igra protiv npr. Cedevite ili Olimpije, vec dolazi sa Marakane i lozhi se da Turcima objasni kako je on veliki S(v)rbin i patri(J)ota... ja lichno ubrajam u grupu Dileje Sever.
Izvoli pa me tuzhi nekoj referentnoj instanci, mozhda modu RSB foruma - chije propagande si ochigledan konzument. :cool:

Sve ja kontam, ali da se pise bez ikakvih cinjenica ili argumenata, to nikako. Mozda ni nemas namjeru da siris pogresne informacije, ali to radis. Nadam se samo da je to nesvjesno.
Naravno da pishem bez argumenata. Jedini koji imaju argumente ovde su RSB botovi, bash kao shto su to na susednoj temi jedini koji imaju znanje o problematici glede svega i svachega istaknuti mislioci a zapravo oni koji ujutro moraju da popiju dnevnu dozu mudrosti sa izvora poput abergarde, Vipp-a, juzne_tribine i takvih "Bastilja" e da bi ovde prosipali ogromno im znanje. :crazy:

:wave:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 17 jan 2015, 16:19

Brate, sad sam jos sigurniji da nikada nisi bio ni na jednoj utakmici i da samo seres o tim utakmicama koje si naveo u prvom pasusu. Ocigledno je da imas velike komplekse i da nemas pojma o cemu pricas, jer se to vidi iz svake tvoje rijeci. Na moj odgovor o tome sta se desilo na utakmici i ko je koga prozivao, ti si zapoceo sa generalizacijom o lopovima, dilerima i sa cim vec. Valjda se zna ko generalizuje.

Ti koga licno ubrajas u grupu je tvoja stvar. Tako isto i ja mogu tebe ubrojati u mentalne bolesnike, iako to mozda nisi. Prvo si pogrijesio sa mnom jer ja nisam clan nikakve grupe, niti pretendujem da to budem, ali za razliku od tebe idem na utakmice. Po tvojim komentarima se moze zakljuciti da ih gledas samo preko tv-a ili citas izvjestaje sa **** ili drugih medija.. mada, ne zamjeram to, buduci da svako voli klub na neki svoj nacin ili jednostavno nema mogucnost dolaska na utakmice.

Isto tako si pogrijesio u vezi RSB-a, sto takodje pokazuje da imas neke komplekse i prema njima. Vjerovatno su te nekada tamo banovali ili nesto slicno, jer ovo mora biti bas licno cim koristis priliku da ih prozivas, a niko ih nije ni spomenuo. Jedinu vezu koju imam sa njima jeste njihov YT kanal, a jedini forum koji posjecujem jeste ovaj.

Mislim, ne zanima me sto si se ti nasao uvrijedjen zbog nekog poteza Delija i zbog toga dobio ogromne komplekse..jedino zbog cega se javljam jeste sto ti zbog tih kompleksa iznosis razne neistine vezane za utakmice, dok si za ovo u vezi dilera droge i kriminalaca djelomicno u pravu, jer takvih ima svugdje i ne moraju biti povezani sa navijackim svijetom. To sto ti gledas utakmicu ispred tv-a i pljujes ljude koji su na njoj, ne znaci da si posten, vrijedan ili sta vec.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 jan 2015, 16:34

braoolyo je napisao/la:Dileje niti bacaju papke i slične predmete na teren niti ćute kada se utakmica lomi, to rade oni drugi.
Tako je. Citav niz nekih ljudi koji inace i ne dolaze na utakmice vec eto igra Zvezda euroleague pa da se to kao ispostuje iz nekih njima znanih razloga.

MaGiCa je napisao/la: Dochim grupa Dileje Sever je kulturishka ispalila ovu malogradjansku stoku, how yes no...
Isto tako Dileje Sever nikada nisu bili Arkanovi vojnici, niti pokushavali da zapale choveka bakljom, niti shvercovali drogu, niti obijali kioske i prodavnice ili svesno ugrozhavali bezbednost drugih lica i njihove imovine.

Sportski forum.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 jan 2015, 16:45

čitajući ove gore komentare, neko neupućen bi pomislio da su Dileje onako grupno pobjegle iz nekog kolumbijskog zatvora te da na utakmice dolaze samo kad se igra protiv Turaka. :lolno:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jan 2015, 19:54

dscile je napisao/la:Brate, sad sam jos sigurniji da nikada nisi bio ni na jednoj utakmici i da samo seres o tim utakmicama koje si naveo u prvom pasusu. Ocigledno je da imas velike komplekse i da nemas pojma o cemu pricas, jer se to vidi iz svake tvoje rijeci. Na moj odgovor o tome sta se desilo na utakmici i ko je koga prozivao, ti si zapoceo sa generalizacijom o lopovima, dilerima i sa cim vec. Valjda se zna ko generalizuje.
Momak, zbog takvih poput tih koje ovde branish, a koji su uglavnom bedne individue koje se zaklanjaju iza kluba za koji navijaju - jer na svojim privatnim i poslovnim planovima u zhivotu nisu uchinili nishta, ja i izbegavam da idem na premier evente, poput jucherashnjeg.
A glede toga da li sam ishao na gorepomenute tekme - moracesh da odluchish sam da li da mi verujesh ili ne, jer ti karte sigurno ne dam na uvid.
Poenta mog upisa je bila da se za svaku glupost koju navijachi Zvezde (ili Partizana) uchine, nadje neko od relativizatora sa spikom nisu svi vec samo 5-10 budala, nije ovo nego ono, nije qurac nego palac...Zvezda je godinama talac svojih "navijacha", a forumski chuvari vatre su tu da po defaultu opletu po onome ko kritikuje te pojave.

Ti koga licno ubrajas u grupu je tvoja stvar. Tako isto i ja mogu tebe ubrojati u mentalne bolesnike, iako to mozda nisi. Prvo si pogrijesio sa mnom jer ja nisam clan nikakve grupe, niti pretendujem da to budem, ali za razliku od tebe idem na utakmice. Po tvojim komentarima se moze zakljuciti da ih gledas samo preko tv-a ili citas izvjestaje sa **** ili drugih medija.. mada, ne zamjeram to, buduci da svako voli klub na neki svoj nacin ili jednostavno nema mogucnost dolaska na utakmice.
Nije da nemam mogucnost da idem na utakmice, shto naravno chinim: ali samo u sportovima gde nema "najvernijih", vec to sam ne zhelim. Dakle, o onome shto ne znash ne treba ni da prichash. ;)

Isto tako si pogrijesio u vezi RSB-a, sto takodje pokazuje da imas neke komplekse i prema njima. Vjerovatno su te nekada tamo banovali ili nesto slicno, jer ovo mora biti bas licno cim koristis priliku da ih prozivas, a niko ih nije ni spomenuo. Jedinu vezu koju imam sa njima jeste njihov YT kanal, a jedini forum koji posjecujem jeste ovaj.
Nikada nisam bio, a i necu biti, chlanom 1om takvog od mozga operisanih forumom. Tako da nisam ni mogao da budem banovan. A da ne govorim kolike su mi traume naneli noliferi koji se sakuplaju na tom forumu. :facepalm:

Mislim, ne zanima me sto si se ti nasao uvrijedjen zbog nekog poteza Delija i zbog toga dobio ogromne komplekse..jedino zbog cega se javljam jeste sto ti zbog tih kompleksa iznosis razne neistine vezane za utakmice, dok si za ovo u vezi dilera droge i kriminalaca djelomicno u pravu, jer takvih ima svugdje i ne moraju biti povezani sa navijackim svijetom. To sto ti gledas utakmicu ispred tv-a i pljujes ljude koji su na njoj, ne znaci da si posten, vrijedan ili sta vec.
Znachi, kad organizovana grupa navijacha organizuje koncert guslara u 21om veku, gadja igrache protivnichkog tima papcima i svinjskim potkolenicama, odaje pochast tako shto vredja druge, molitveno tihuje i tako daje rivalu 1 neutralni teren, navija za protiv...pardon: bratski klub, otkazuje dolaske na utakmice jer ne zheli da podrzhi klub u duelima sa "ustashama", "balijama", "milogorcima" i slichnima...nije problem u toj grupi i njenom ponashanju, vec u nekome ko to vidi i napishe na forumu :?:

:tokralju:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 17 jan 2015, 20:52

Ovo ce biti moj zadnji upis povodom ovoga. Dalje mozemo nastaviti i preko privatnih poruka, ako bude bilo potrebe i ako budes imao zelju.

Kazes izbjegavas premier evente a hvalis se kako si isao protiv Reala, Barse i slicne.. pa to je nekako sukob interesa. Po tebi, ides na utakmice na koje ne ide grupa, a onda osudjujes grupu za poteze koje prave inidividualci koji se nalaze na dijelovima tribina koje nemaju veze sa grupom. Isto kao da optuzis Delije kada neko sa zapada Marakane baci nesto u teren.

Zatim osudjujes ljude zbog dovodjenja guslara, kao da su doveli prostitutku na teren. Ja licno nisam ljubitelj takve muzike, ali nemam nista protiv tradicije i kulture. Ima ljudi kojima se to svidja i necu sigurno osudjivati nekoga zbog toga. U istom pasusu prozivas grupu sto slabo navija na Evro utakmicama, kao i zato sto ne dolazi na utakmice ABA lige (ja sam naravno protiv tog bojkota). Pa ako su navijaci veca pomoc za goste, zasto je onda problem sto se ne dolazi na ABA ligu? Zar nije bolje tako? Evo i ovi Olimpijakosovi su navijali za nas, pa nas opet odrase na terenu, tako da sumnjam da je to bio faktor poraza u Beogradu.

I da, iako sam veliki postovalac ljudi koji imaju sezonske za basket i koji su svaku utakmicu u Pioniru, moram te pitati.. Zasto njih nikada nisi osudjivao sto zapjevaju jednom, eventualno dva puta tokom utakmice? Buduci da se u ostatku meca mogu cuti igraci kako pricaju, a niko im ne brani da navijaju glasnim zicama za svoj tim.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jan 2015, 22:50

dscile je napisao/la:Ovo ce biti moj zadnji upis povodom ovoga. Dalje mozemo nastaviti i preko privatnih poruka, ako bude bilo potrebe i ako budes imao zelju.
Nema potrebe da nastavljamo dalje.

Kazes izbjegavas premier evente a hvalis se kako si isao protiv Reala, Barse i slicne.. pa to je nekako sukob interesa. Po tebi, ides na utakmice na koje ne ide grupa, a onda osudjujes grupu za poteze koje prave inidividualci koji se nalaze na dijelovima tribina koje nemaju veze sa grupom. Isto kao da optuzis Delije kada neko sa zapada Marakane baci nesto u teren.
Bash tako. Ishao sam, vishe ne idem. Problem, mozhda :?:
Problem je shto sa najvernijima uvek ispadne neko sranje, a oni u principu idu sebe radi na te tekme - ne radi kluba, pri chemu chesto ni ne placaju karte a mi ostali smo taoci njihovih gluposti i za to josh dajemo kintu - najcheshce krimogenim upravama klubova.
E to je apsurd. :roll:

Zatim osudjujes ljude zbog dovodjenja guslara, kao da su doveli prostitutku na teren. Ja licno nisam ljubitelj takve muzike, ali nemam nista protiv tradicije i kulture. Ima ljudi kojima se to svidja i necu sigurno osudjivati nekoga zbog toga. U istom pasusu prozivas grupu sto slabo navija na Evro utakmicama, kao i zato sto ne dolazi na utakmice ABA lige (ja sam naravno protiv tog bojkota). Pa ako su navijaci veca pomoc za goste, zasto je onda problem sto se ne dolazi na ABA ligu? Zar nije bolje tako? Evo i ovi Olimpijakosovi su navijali za nas, pa nas opet odrase na terenu, tako da sumnjam da je to bio faktor poraza u Beogradu.
Smisao navijanja je da se pomogne vlastitom klubu, a ne da se pravi brotherhood&unity festival ili da se nariche kao na groblju sve dozhivljavajuci sebe vecim od kluba. Capisci :?:
BTW, nemoj da mi vredjash inteligenciju: taj guslar ne bi ni video Arenu da se nije igralo protiv tih protiv kojih se igralo. Veze to nema sa muzichkim ukusima. ;)

I da, iako sam veliki postovalac ljudi koji imaju sezonske za basket i koji su svaku utakmicu u Pioniru, moram te pitati.. Zasto njih nikada nisi osudjivao sto zapjevaju jednom, eventualno dva puta tokom utakmice? Buduci da se u ostatku meca mogu cuti igraci kako pricaju, a niko im ne brani da navijaju glasnim zicama za svoj tim.
Vidish, ja te i takve ljude cenim, jer su oni zapravo najverniji navijachi i to ne pod navodnicima, vec boldovano. Istina, atmosfera nije uzharena sa njima, pre je to pozorishte, ali nema incidenata, odmaganja klubu i manekenisanja, vec prave podrshke. Problem za Zvezdu je shto takvih nema 10-15k, vec samo 2-3k. Zato su za Arenu potrebni i Dileje Sever, polukrimogena-poluzaludjena grupa, koja bi po nekim nepisanim pravilima tifo scene trebalo da pravi 1 atmosferu pakla. A ona to ne chini, vec vishe odmazhe klubu, nego shto pomazhe.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 21 jan 2015, 11:53

Mozda sam pogrijesio pdf,pa pisao na pdf-u Zvezde,ali ukratko,Zvezda zasluzuje paprenu kaznu,ne zbog svinnjskih kuraca ili cega vec,vec zbog one pjesme uz gusle pred pocetak meca. Neke ratne zalopojke ili koji **** ,ne znam ni ja...Zar je tome mjesto u dvorani? Da napomenem da me boli **** sta ce se pjevati na mecu Crvena Zvezda - Radnicki iz Nisa i slicno,ali na mecevima Eurolige....sramota za Euroligu.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 22 jan 2015, 21:09

sta ce Svabe,**** od lige :crazy:aba liga je drugi svjet.

filip13

Post Postao/la filip13 » 23 jan 2015, 16:43

[youtube][/youtube]

filip13

Post Postao/la filip13 » 23 jan 2015, 18:17

65 poena niznya efesu za poluvrijeme

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 jan 2015, 18:54

kakvo razbijanje efesa od strane njiznjeg
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

filip13

Post Postao/la filip13 » 23 jan 2015, 22:07

jelde da dunston i hunter iz olimpijakosa u nba ni pod razno ne bi mogli igrati centra?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 jan 2015, 22:09

Dorsey je (kvazi) NBA centar.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 jan 2015, 22:11

filip13 je napisao/la:jelde da dunston i hunter iz olimpijakosa u nba ni pod razno ne bi mogli igrati centra?
što da ne... igrao je krstić, a nema njihou snagu i brzinu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.