Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Fecox
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Fecox » 23 jan 2015, 19:06

Hoćel ko prenosit protiv Belorusije ?
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 jan 2015, 19:07

Cartman je napisao/la:Cuj IHF Mafia. Zasto se uvijek moramo sramotit? :facepalm:
Ti kad prestanes drkat tastaturu i odes ih bodrit,ponesi kakav hoces transparent/poruku,nece ti niko prigovorit
Nad tobom sunce najljepše sja

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 23 jan 2015, 19:09

andro234 je napisao/la:
nez sto pokusavas dokazat s ovima ali je cinjenica da Hrvati iz Bih koji imaju mjesta u Hrvatskoj i dobili su poziv od iste igraju za nju a ovi koji znaju da nemaju mjesta igraju za Bih htio ti to prihvatit ili ne tako je

Dosadan si !

http://www.klix.ba/sport/rukomet/josip- ... /130716077" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10 - 15.06 ...

Hajmo
Kontakt:

Post Postao/la Hajmo » 23 jan 2015, 19:10

Ja znam lično Perića i mogu vam reći da bi igrao za Hrvatsku da je mogao. Ali također niko ne bi bio sretniji od njega da je danas BiH pobjedila Hrvatsku. Momak gine za našu državu i malo je reći da nije opterećen nacionalizmom. Danas da mu Hrvatska ponudi da igra za njih odbio bi to bez razmišljanja.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 23 jan 2015, 19:11

andro234 je napisao/la:
adisice je napisao/la:Znaš ga lično ili? :eh:
ne ali nesto sumnjam da bi igrao za mlad kategorije Hrvatske da mu nije bila prvi izbor
ako ga ne znas licno prestani da seres , ja ga znam uzivo i to ga super znam , zato nemoj da seres i produzi dalje

Anatomija
Kontakt:

Post Postao/la Anatomija » 23 jan 2015, 19:11

"Mislim da je većina nas mlađih iskoristila šansu koju smo dobili uz pomoć starijih kolega bez kojih bi to bilo nemoguće. Nadam se da ćemo ostati na okupu sa ovim momcima i da se u narednim godinama može puno očekivati", rekao je za kraj Josip Perić.

:bih: :bih: :bih:
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.

Carpe diem!

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 23 jan 2015, 19:14

perić je klasični majstor, ima taj nenadjebiv talenat da sam sebi smisli akciju i krene... još mu, vjerovali ili ne, u prilog ide to što je mal, jer to koristi možda bolje nego da ima neku visinu... da je veći bio bi nepokretljiviji malo, ovako je pokretljiviji od svakog protivnika! svakome može pobjeći! i primijetio sam da se lako izbori za situaciju 1 na 1 sa golmanom...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 jan 2015, 19:16

andro234 je napisao/la:
pa nigdje nisam spomenuo da ce ga Hrvatska ic vracat samo sam napisao da mu je Hrvatska bila 1. izbor
Cak i da jeste tako, a nije, sta sada? Ibrahimovic je Bosanac koji igra za Svedsku i mi se samo mozemo kurciti mu je loza iz BiH. Na to se sve svodi decko, na krajnji ishod. Koga boli qrc za cije ko omladinske kategorije igra i zasto izabere drugu reprezentaciju od one koja se namece kao logican izbor. Samo se profesionalni dres A selekcije racuna kao relevantan faktor, zasto je Drmic Svicarac a ne Hrvat a Besic Bosanac a ne Nijemac to je stvar njihovog izbora i to je jedino bitno. Do sabaha mozes naglabati o nekim kvazi razlozima kao kuknjava o boze pa nije imao mjesta ali to ne prolazi u stvarnom svijetu, to je utjeha kada vidis dragulj da igra za druge, samo trazis nacin da utjesis sebe. Decko je rodjen u BiH i igra za BiH, tu ne vidim problem, ti ocito da i s tim se bori kako znas i umijes.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 23 jan 2015, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 23 jan 2015, 19:17

Furymaker je napisao/la:
andro234 je napisao/la:
adisice je napisao/la:Znaš ga lično ili? :eh:
ne ali nesto sumnjam da bi igrao za mlad kategorije Hrvatske da mu nije bila prvi izbor
ako ga ne znas licno prestani da seres , ja ga znam uzivo i to ga super znam , zato nemoj da seres i produzi dalje
pa evo 2 posta iznad tvog potvrda ovog sto sam ja rekao al eto bitno da se vrijeda jer iznos cinjenice koje vam smetaju

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 jan 2015, 19:20

Odlucite se vise. Kada u fudbalskoj reprezentaciji nema dovoljan broj Hrvata onda ste majorizirani, ugnjetavani i odmah krece kuknjava ali kada se postuje taj nacionalni kljuc, iako sastav rukemetne reprezentacije nema veze s tim, u koji se kunete opet nadjete nesto u tome sto ne valja. Da vas nema trebalo bi vas izmislit. :lol:

O boze evo i Makedonci poceli drzati predavanja, stara sportska nacija. :?
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 23 jan 2015, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 23 jan 2015, 19:21

ma i nije bitno tko bi gdje igrao , sad igraju za BiH , svi do jednog , mladji ce ostati i igrati i biti okosnica repke u narednim godinama , kako Josip tako i svi ostali , ne znam sto se uvijek prica o nacionalnostima kod nas , budite sretni sto imamo mladu grupu igraca koji ginu za dres BiH , bila im ona prva opcija ili ne .
Ja sam super zadovoljan Pericem , Buricima , Dejom , oni ce biti jos dugo godina tu :bih:

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 23 jan 2015, 19:23

Rooney88 je napisao/la:
andro234 je napisao/la:
pa nigdje nisam spomenuo da ce ga Hrvatska ic vracat samo sam napisao da mu je Hrvatska bila 1. izbor
Cak i da jeste tako, a nije, sta sada? Ibrahimovic je Bosanac koji igra za Svedsku i mi se samo mozemo kurciti mu je loza iz BiH. Na to se sve svodi decko, na krajnji ishod. Koga boli qrc za cije ko omladinske kategorije igra i zasto izabere drugu reprezentaciju od one koja se namece kao logican izbor. Samo se profesionalni dres A selekcije racuna kao relevantan faktor, zasto je Drmic Svicarac a ne Hrvat a Besic Bosanac a ne Nijemac to je stvar njihovog izbora i to je jedino bitno. Do sabaha mozes naglabati o nekim kvazi razlozima kao kuknjava o boze pa nije imao mjesta ali to ne prolazi u stvarnom svijetu, to je utjeha kada vidis dragulj da igra za druge, samo trazis nacin da utjesis sebe. Decko je rodjen u BiH i igra za BiH, tu ne vidim problem, ti ocito da i s tim se bori kako znas i umijes.
sto sad pokusavas reci da peric nije hrvat :crazy:
ja nemam problema sto momak igra za Bih jer u Hrvatskoj nema mjesta samo sam odgovorin (nez kome) na komentar da Hrvati iz bih vise nece igrati za Hrvatsku sto je suludo bar meni kao Hrvatu iz Bih

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 jan 2015, 19:26

Rooney88 je napisao/la:Odlucite se vise. Kada u fudbalskoj reprezentaciji nema dovoljan broj Hrvata onda ste majorizirani, ugnjetavani i odmah krece kuknjava ali kada se postuje taj nacionalni kljuc, iako sastav rukemetne reprezentacije nema veze s tim, u koji se kunete opet nadjete nesto u tome sto ne valja. Da vas nema trebalo bi vas izmislit. :lol:

O boze evo i Makedonci poceli drzati predavanja, stara sportska nacija. :?
Rece sta?
Ja sam reagirao na to da je nekoliko likova ovdje napisalo da ce HRS vrbovat Perica. Nece i kraj price.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 23 jan 2015, 19:27

Ajde ba boli nas qrac sta bi vi Hrvati iz Bih radili,igrali i sta vec. Sta smarate vise,imal admina ovde ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 jan 2015, 19:27

sta se ovo javlja grcka pokrajina, pa jedva ste u rukometu uspjesni, veze vi nemate sa sportom
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 23 jan 2015, 19:28

andro234 je napisao/la:sto sad pokusavas reci da peric nije hrvat :crazy:
ja nemam problema sto momak igra za Bih jer u Hrvatskoj nema mjesta samo sam odgovorin (nez kome) na komentar da Hrvati iz bih vise nece igrati za Hrvatsku sto je suludo bar meni kao Hrvatu iz Bih
Pa i nije, on je bosanac katolicke vjeroispovijesti.
FK Željezničar
Chelsea FC

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 23 jan 2015, 19:29

u svakom sportu ovi naši katolici se bune, čitam komentare, kaže kako da navijamo za BiH kad je muslimanska reprezentacija... a mole boga da svaki talentovani bosanski katolik ode da igra za hrvatsku...

kontradiktornost ljudi koji pokušavaju biti ono što nisu!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 jan 2015, 19:30

andro234 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
andro234 je napisao/la:
sto sad pokusavas reci da peric nije hrvat :crazy:
Pa sto onda tako zustro branis stav kako igra za BiH jer nema u Hrvatskoj mjesta? Minimiziras kvalitete Perica na podmukao nacin a ovdje mi se izmotavas i glumatas dobricu. Ovdje staje rasprava, bez daljnjeg citiranja.

@Neko Iznad
Pa nek` ga vrbuju i onda cemo vidjeti. Do tada je sve rekla kazala. Hrvati imaju problem s tim kada neko odluci igrati za BiH a iz reda je Hrvatskog, to je cinjenica iz aviona vidljiva. Ne vidim da se neko iz BiH buni sto je Halilovic odabrao Hrvatsku ili recimo Ljajic Srbiju.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 23 jan 2015, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P

MIRZA RASCIC

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 23 jan 2015, 19:32

hahaahah kad mi dodju ljudi koji nemaju drzave pricati ko je hrvat srbin bosanac govori za nekog da je hrvat ko je rodjeni bosanac i igra za bosnu Peric je bosanac katolicke vjeroispovijesti,dok su alilovic musa buntic i ostali naturilizovani hrvati nesto kao draper vam u kosarci,sto prije prestanete zivjeti u zabludi da ste hrvati rodjeni u bosni zivite u bosni lakse ce vam biti zivjeti..
Samo Sarajevo

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 23 jan 2015, 19:32

Yebo te život jesmo mi pehovi,znam da nije za ove teme ali MT33 je bolestan i upitan je njegov nastup na EP!
Pa ovo se samo nama može desiti :evil:
Pustite bolan ove padobrance,ne maju svoje domovine pa onda ovako ovda nasiraju,u HR ih zovu škutorima i koriste ih koliko im trebaju i onda ih odbace kao vreću.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.