Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Bihac96
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Bihac96 » 23 jan 2015, 19:33

emil02in je napisao/la:Yebo te život jesmo mi pehovi,znam da nije za ove teme ali MT33 je bolestan i upitan je njegov nastup na EP!
Pa ovo se samo nama može desiti :evil:
Pustite bolan ove padobrance,ne maju svoje domovine pa onda ovako ovda nasiraju,u HR ih zovu škutorima i koriste ih koliko im trebaju i onda ih odbace kao vreću.
Nije tema za ovo,ali nije samo upitan Eurobasket,nego cijela karijera :(
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 23 jan 2015, 19:34

kanarinac je napisao/la:hahaahah kad mi dodju ljudi koji nemaju drzave pricati ko je hrvat srbin bosanac govori za nekog da je hrvat ko je rodjeni bosanac i igra za bosnu Peric je bosanac katolicke vjeroispovijesti,dok su alilovic musa buntic i ostali naturilizovani hrvati nesto kao draper vam u kosarci,sto prije prestanete zivjeti u zabludi da ste hrvati rodjeni u bosni zivite u bosni lakse ce vam biti zivjeti..
:clap: :clap: :clap: Uostalom ponosan sam na malog Perica koji talenat ako se nastavi razvijati postat ce igrac svijetske klase :tokralju: Drago mi je da momak igra za nas i svi bosanci su uz tebe Josipeeee :bih: :bih:

Hajmo
Kontakt:

Post Postao/la Hajmo » 23 jan 2015, 19:34

kanarinac je napisao/la:hahaahah kad mi dodju ljudi koji nemaju drzave pricati ko je hrvat srbin bosanac govori za nekog da je hrvat ko je rodjeni bosanac i igra za bosnu Peric je bosanac katolicke vjeroispovijesti,dok su alilovic musa buntic i ostali naturilizovani hrvati nesto kao draper vam u kosarci,sto prije prestanete zivjeti u zabludi da ste hrvati rodjeni u bosni zivite u bosni lakse ce vam biti zivjeti..
Radi takvih kao ti Hrvati iz BiH ne igraju za BiH. Perić je bh Hrvat.Ja sam npr.Bošnjak koji nema problem sa tim da se ljudi izjašnjavaju na način kako žele i osjećaju.
Zadnja izmjena: Hajmo, dana/u 23 jan 2015, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 23 jan 2015, 19:35

A da se malo smirite i prestanete s vrijeđanjem, ha djeco??! Pročitajte malo pravila ovog foruma.
PRESTANITE I PIŠITE O RUKOMETU.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 23 jan 2015, 19:37

kakva će igračina biti ovaj Perić, koje poteze ima, kao da Balića gledam
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 23 jan 2015, 19:38

povlacim se iz rasprave jer vidim da su krenule uvrede na nacionalnoj osnovi al eto kad nema argumenta jedino tako i znate

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 23 jan 2015, 19:38

predsjednica hrvatske kaže da su svi srbi u hrvatskoj=hrvati...
idući logikom zvaničnog stava hrvatskog vrha, ispade da su svi hrvati u BiH bosanci...

ja se lično nadam da neće biti tih mućki jer ova generacija može mnogo!
a i hrvatski rukomet kao jedan od glavnih izvora smatra izviđač iz ljubuškog, što je po meni blam za hrvate!
ali IHF mafijaški dozvoljava ovakva sranja, reprezentacije postale ko klubovi, još malo pa će trade-ovi bit...

čitam komentare za Alilovića na iiindddexu:
"hercegovačka klada", "još je pod utiskom što je bosna izgubila", "ko nam dade ovo **** hercegovačko" i sl...

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 23 jan 2015, 19:38

jao glupe rasprave.
naravno da bi peric igrao za hrvatsku da je mogao, kao i ivan karacic, kao i prce koji je igrao al se posvadjao sa gobcem pa presao za bih.
Pa cak i braca buric kao i dejo malinovic dok su igrali u izvidjacu govorili su da bi isli igrat za hrvatsku da ih se pozove.
to je normalna stvar. svatko bi radije bio svjetski, europski i olimpijski prvak sa hrvatskom, nego kanta za nabijanje sa bih.
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 23 jan 2015, 19:39

[youtube][/youtube]

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 23 jan 2015, 19:40

rondo je napisao/la:jao glupe rasprave.
naravno da bi peric igrao za hrvatsku da je mogao, kao i ivan karacic, kao i prce koji je igrao al se posvadjao sa gobcem pa presao za bih.
Pa cak i braca buric kao i dejo malinovic dok su igrali u izvidjacu govorili su da bi isli igrat za hrvatsku da ih se pozove.
to je normalna stvar. svatko bi radije bio svjetski, europski i olimpijski prvak sa hrvatskom, nego kanta za nabijanje sa bih.
Neš' vjerovat', al' ima onih koji bi rađe u Bosni igrali C diviziju nego se ogrnuli šaharom.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 23 jan 2015, 19:41

andro234 je napisao/la:povlacim se iz rasprave jer vidim da su krenule uvrede na nacionalnoj osnovi al eto kad nema argumenta jedino tako i znate
Nema razloga da se itko povlači iz rasprave i daje za pravo onome tko vrijeđa. Prijavio sam adminu vrijeđanja, pa ćemo dalje vidjeti..
Samo pišite o onome što je TEMA, a ostalo imate poruke il što već..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 23 jan 2015, 19:42

Sta su se ovi skutori, koje u Hrvatskoj niko ne yebe ni pet posto javljaju :facepalm:.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 23 jan 2015, 19:43

DukeOfWellington je napisao/la:
Neš' vjerovat', al' ima onih koji bi rađe u Bosni igrali C diviziju nego se ogrnuli šaharom.
slazem se, ima ih, ali ih je veoma veoma malo, vjeruj mi.. ;)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 23 jan 2015, 19:44

rondo je napisao/la: slazem se, ima ih, ali ih je veoma veoma malo, vjeruj mi.. ;)
Malo među Hrvatima.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 23 jan 2015, 19:44

čuo sam da i braća Karabatić hoće da igraju za Hrvatsku, golman Šarić također čuo da se kritikuje Alilović pa hoće i on, eno i Rutenka kaže: "ne znam ni sam za koliko sam država igrao, ali moram svima reći da sam ja hrvat..."

daj bolan, ne prodaje svak grb i naciju lako! što kolašinac nije otišao da igra za njemačku i osvaja medalje, već izabra BiH??
ali ne znaju to prodane duše

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 23 jan 2015, 19:46

Ja sam cuo da je Messi porijeklom sa Krka negdje,dedo mu ribar sa Krka bio pa zalutao camcem u Argentinu,valjda riba grizla malo jace i odvukla ga.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 23 jan 2015, 19:47

ja vam kazem ono sto znam 100%, a vi sada mislite sta hocete.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 23 jan 2015, 19:49

rondo je napisao/la:ja vam kazem ono sto znam 100%, a vi sada mislite sta hocete.
uglavnom neznaš ti ništa
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 23 jan 2015, 19:51

adisice je napisao/la:
rondo je napisao/la:ja vam kazem ono sto znam 100%, a vi sada mislite sta hocete.
uglavnom neznaš ti ništa
eto i bolje znas kako razmisljaju Hrvati u Bih nego mi koji zivimo s njima

zigzag
Kontakt:

Post Postao/la zigzag » 23 jan 2015, 19:52

Perić je odličan igrač, igrač koji će se još razvijati i Bosna mora graditi reprezentaciju oko njega (kakva HR), Malinovića koji je pokazao da ima hrabrosti, ali fali mu još puno znanja, Burića, Vranješa i eventualno Toromanovića za kojeg ne znam koliko je star i koliko još može. Vjerojatno možete smisliti još kojeg talentiranog igrača. A ovaj Čelica npr. (ne razumijem zašto ga je Zagreb uzeo uopće, koji će nam qurac kad nije nikakvo pojačanje) nije taj kapacitet i ne znam kakve još opcije imate za LV, Prce ne može igrati brz moderan rukomet više i pronaći kvalitetnija krila ako je moguće. Ali to je dug proces i treba biti strpljiv i ne stavljati preveliki teret na dečke, pogotovo ako se plasiraju na EP koje je još zgusnutije jačim utakmicama nego SP i bit će još teže proći skupinu nego na SP! A, HR ima igrača na srednjem beku koji su i mlađi ili tu negdje kao Josip ali isti potencijal otprilike kao što su Cindrić, mladi Kaleb koji su s mlađim selekcijama osvojili već neke stvari i igraju jake utakmice u LP i ne mislim da će se Hrvatska nešto boriti za Perića. Niti treba. Bosni je potrebniji. A što se tiče današnje tekme korektno odrađeno s obje strane osim idiotizma Ovčine. Odigrali smo praktički s 8 igrača cijelu utakmicu i logično da je u 2 pol malo pala i koncentracija, a vi ste ubacili malo svježine još i sve u svemu realno i korektno. Sretno dalje u kvalama za EP pa da se opet na EP sretnemo recimo u četvrtfinalu ;) :wave:

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.