Mesanovic je sam otisao, Bekic takodjer , Osmanagic nas odbijao isao drugima , Husejnovic ?..nemamo mi pare placati posudbu za njega ..mislim imamo ali ne u borbu za opstanak ..Ostrakovic ok ali i on je po drugim klubovima nije tu neka nasa greska......nasa djeca a sa nasom djecom ispali u onu buraniju od lige ,,moze igrat nekoliko ih i evo potpisani su oni koji sad vrijede u omladinskim selekcijama .. za ostale na nasu zaost prosao je voz ..Azmir nije bio tu dok se radilo sto se radilo i ko je odvodio nasu djecu iz klubajoksimovic je napisao/la:Pogledajte ovo
Golman Oštraković
Ćejvanović,Zukić,BorogovacOdbrana
Bekić,Osmanagić,Rahmanović,Husejnović-Vezni red
Mešanović,Bekić-napad
Svi su se mogli sad dovesti
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
..novi dan i nada da ce stici pojacanja po zelji trenera Musemica. Jucerasnja skromna provjera sa Banovicanima je pokazala da su oni cak i bolja ekipa na terenu i da je to bio crveni alarm za struku. Predsjednik je bukvalno 24 sata aktivan i ocekujemo korjenite promjene. Nezvanicni sportski direktor ili pak savjetnik u liku Husarica je jos uvijek na sceni i ocito je da na probu dolaze samo oni koje on odobri. Razgovarao sam sa Husicem na temu da Borogovac koji je na odmoru do kraja januara, dodje na par treninga i da se uvjere dali im odgovara ili ne. Rekao je da ce javiti se,ali sam znao da je Husaric vec poslednje dvije godine sprecavao taj dolazak. Osvetoljubiv kao i uvijek sto je bio je pokazao na mnogima...zelio je da se sa njim napravi ugovor da ga on zastupa ali je bio odbijen i od tada su vrata na Tusnju zatvorena. Sta je u pitanju i koje su to relacije da se ne omoguci dolazak nekome ko je 8,5 godina proveo u svim selekcijama Slobode tesko je dokuciti. Sjetimo se da je slicnu sudbinu dozivio i Kasapovic koji je bezbroj puta rjesavao utakmice ulazeci sa klupe,a da su tog divnog momka jednostavno izbrisali. I moglo bi se do zore nabrajati od slucaja do slucaja. To je dokaz da Slobodina skola nije nikada valjala i da u gradu Tuzli mogu igrati rezerve iz Sarajeva ili Husaricevi puleni. Predugo na Tusnju "caruje" taj mangup i krajnje vrijeme je da klub ima svog sportskog direktora sa jasnim dugorocnim planom,izmedju ostalog proizvodnjom sopstvenog igrackog kadra. Husic je preuzeo sav teret na sebe i nadam se da ce shvatiti da on nije nogometni strucnjak koji moze selektirati igrace. Sarajevo pokazuje svima kako treba organizovati klub i to ce vrijeme pokazati da jedan covjek ne moze puno toga napraviti bez provjerenih i postenih saradnika.Zelim to i nasoj Slobodi!Skver je napisao/la:Pa napisi ovdje zasto je nemoguce doci i ponuditi svoje usluge svom klubu....ovo je forum, treba reci ono sto mislis i znas.Glogova je napisao/la: ..kamo srece da mene i ostale forumase slusaju ovi koji odlucuju. Ali su Husaru slusali i rezultat je na dlanu.Nema ljutnje niti slucajno i dobro je da svako na svoj nacin, daje nekakav doprinos. Toliko sam godina na Tusnju i naravno da zelim sto bolju i jacu Slobodu. Ali ne mogu se pomiriti da dres Slobode nose momci koji dolaze sumnjivim kanalima i zauzimaju mjesta onima koji to zasluzuju.Ovo je bila dobra prilika da se provjere aktivni i slobodni , Slobodini igraci. Na zalost, ipak do toga ne dolazi i nemoguce je doci na Tusanj i reci: JA ZELIM DA VIDITE JESAM LI KVALITET ZA VAS ILI NE! Ovu cinjenicu ne govorim slucajno,vec argumentovano.
...Husari brate,znas ti to dobro..ali prije toga potpisite Ugovor o zastupanju i uslovima gdje vas nece nigdje biti. Ne zaboravite kupiti lanac i omcu oko vrata! Sta drugo da ti kazem,obzirom da tvoja diskusija djeluje provocirajuce. Ali razumijem ja tebe ...sve je to stvar kucnog odgoja i rijetko kada ulazim u polemiku sa takvima.Lijep pozdrav za tebe i vjerne navijace Slobode!NKMramor je napisao/la:Imam i ja jednog' svog', gdje da se javim...klasik je napisao/la: Glogova forsira i gura svoje igrace u Slobodu bolje od Husare![]()
![]()
Najprecjenjenija stvar na svijetu, nasa djeca
Ko vrijedi nek igra, zato sto je nase djete treba da ima neke prioritete, aha imaju prioritete kad je klub u **** da prvi bjeze, prvi su u redu sa tuzbama, kad treba pomoci klubu prije ce u kantonalnu ligu igrat nego pomoc Slobodi, cast izuzetcima kojih je vrlo malo.
Sa proslim upravama, lopovima se talili, pa kad treba sa ovim covjekom sjest i naci neko realno rjesenje za dugove, necemo da pricamo nek sud rjesi.
I ispali smo iz lige sa tim stalnim vracanjem nase djece, pa su dobili priliku u federalnoj i tu se opet brukali i sad kad klub treba da ide naprijed dajmo im opet sansu, neka hvala, ova djeca sto dolaze su buducnost kluba, a ovi sa 25+ godina koji nemaju postenu sezonu iza sebe su proslost.
Ako imas kvalitet bujrum pa se dokazi, a oni koji imaju i malo kvaliteta su napravili kakve takve karijere.
Ko vrijedi nek igra, zato sto je nase djete treba da ima neke prioritete, aha imaju prioritete kad je klub u **** da prvi bjeze, prvi su u redu sa tuzbama, kad treba pomoci klubu prije ce u kantonalnu ligu igrat nego pomoc Slobodi, cast izuzetcima kojih je vrlo malo.
Sa proslim upravama, lopovima se talili, pa kad treba sa ovim covjekom sjest i naci neko realno rjesenje za dugove, necemo da pricamo nek sud rjesi.
I ispali smo iz lige sa tim stalnim vracanjem nase djece, pa su dobili priliku u federalnoj i tu se opet brukali i sad kad klub treba da ide naprijed dajmo im opet sansu, neka hvala, ova djeca sto dolaze su buducnost kluba, a ovi sa 25+ godina koji nemaju postenu sezonu iza sebe su proslost.
Ako imas kvalitet bujrum pa se dokazi, a oni koji imaju i malo kvaliteta su napravili kakve takve karijere.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Dosadni ste vise sa pricom "nasa djeca treba da igraju" ... objasnio je momak iznad mene za nasu djecu i to je to..
Ima li kakvih pojacanja,vidim Husref izjavi da ocekuje danas pojacanja?
Ima li kakvih pojacanja,vidim Husref izjavi da ocekuje danas pojacanja?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
intercontinental
- Kontakt:
Oma debitovo za poljskog drugoligaša 
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
hajd sto smo morali trpiti Joksimovica ali sad i ovaj Glogova kenja o Borgiju
i ja sam bio drzavni prvak sa Slobodom i sta sad da dodjem i ja na pripreme. igram rekreaciono fudbal a imam bogato iskustvo po nizim ligama
yebo vas Borgi covjek u Lukavcu nije mogao igrati u federalnoj ligi a eto nama bi pomogao
nemoj samo nase djece ono malo sto je valjalo pobjegli su prvom prilikom 
Sloboda Tuzla
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Na jutrošnjem treningu nisu se pojavila tri fudbalera.
Elvedin Aletić, Dino Beširević i Ermin Musić pokušali su se nametnuti struci našeg tima, no nisu zadovoljili ukuse Husrefa Musemića i njegovih saradnika.
Elvedin Aletić, Dino Beširević i Ermin Musić pokušali su se nametnuti struci našeg tima, no nisu zadovoljili ukuse Husrefa Musemića i njegovih saradnika.
Potrebne su mi neke informacijeoko Fk Slobode:
Ko bi trebao da bude kapiten u nastavku sezone
Potencijalna formacija i igrači koji bi igrali u istoj, te koje brojeve su dobili Zeba i Krpić
Hvala i lijep pozdrav
Ko bi trebao da bude kapiten u nastavku sezone
Potencijalna formacija i igrači koji bi igrali u istoj, te koje brojeve su dobili Zeba i Krpić
Hvala i lijep pozdrav
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
ne znam ko se brinuo zbog ovog Musica ali odyeba ga Husref rutinski kao i Nailovog sina kojeg su pojedini hvalili da igrom podsjeca na oca, pa je tako talentiran iz Portugala gdje ima sve mogucnosti da uspije dosao kod nas na probu 
Sloboda Tuzla
-
strujasamo
- Kontakt:
Zeba je dobio dres sa brojem 10 a Krpa 22Lampard8 je napisao/la:Potrebne su mi neke informacijeoko Fk Slobode:
Ko bi trebao da bude kapiten u nastavku sezone![]()
Potencijalna formacija i igrači koji bi igrali u istoj, te koje brojeve su dobili Zeba i Krpić![]()
Hvala i lijep pozdrav
-
intercontinental
- Kontakt:
Šta bi sa pojačanja, tišina nekakva 
-
intercontinental
- Kontakt:
jel i zvanično?fukaratz je napisao/la:momak u Slovackojintercontinental je napisao/la:Almir Bekić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
on kaze da je sve dogovorenointercontinental je napisao/la:jel i zvanično?fukaratz je napisao/la:momak u Slovackojintercontinental je napisao/la:Almir Bekić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sloboda Tuzla
nešto kontam da bi mogli sutra, prekosutra, uglavnom do polaska u Međugorje, objavit' da smo doveli 4-5 igračadjulba je napisao/la:Šta bi sa pojačanja, tišina nekakva
-
intercontinental
- Kontakt:
nije zanimljivo sve odjednomChinaglia je napisao/la:nešto kontam da bi mogli sutra, prekosutra, uglavnom do polaska u Međugorje, objavit' da smo doveli 4-5 igračadjulba je napisao/la:Šta bi sa pojačanja, tišina nekakvaono, sve odjednom, a ne jednog po jednog
pa to bi bila bomba 
...e vala odavno nisam procitao ovoliki broj klosarskih komentara kao od tebe. Vokabular ti je uzas, pa se pitam jeli ti govoris maternjim jezikom i kao da si "sljego" iz Crvenih njiva ,gdje je psovka osnova izrazavanja. Jedan rekreativac bi trebao unijeti svjezine u mozak i dobro razmisljati o ponasanju a bogme i izrazavanju. Sta ima tu loseg ako su momci dosli,probali i otisli. Hvala ljudima koji su im dali priliku i podstrek da jos trebaju raditi i cekati svoje prilike.fukaratz je napisao/la:ne znam ko se brinuo zbog ovog Musica ali odyeba ga Husref rutinski kao i Nailovog sina kojeg su pojedini hvalili da igrom podsjeca na oca, pa je tako talentiran iz Portugala gdje ima sve mogucnosti da uspije dosao kod nas na probu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.