Olako ti to nešto. Pogba, Vidal, Marchisio, Pirlo i Pereyra bi imali što-šta reći na ovo gore.MaGiCa je napisao/la:Mnogo je autogolova Roma sebi dala u poslednjih nekoliko mercata. Najveci je nedovodjenje top poachera, drugi je loshiji rad sa mladim igrachima, a treci je isuvishe veliko oslanjanje na odbranu sastavljenu od mahom isluzhenih igracha.
Ipak, chini se da je najkraci put do titule dovodjenje 1 prave gol mashine, koja bi sa 20ak golova u Serie A donela tih 10ak bodova koji fale da se srushi Juventus. Sredina ASR je najjacha u Serie A, ali tu nema realizatora, tako da ce se i ovog puta ostati kratkih rukava.
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: AS Roma
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlCapitano
- Kontakt:
Olako kako je tvrdio i da je Sabatini otac za sve SD-ove u Italiji, pa danas ima mnogo autogolova.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pjanic, DDR, Radja, Strootman, Florenzi, Keita>Pogba, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah&Pereyra, IMHO.L'Avvocato je napisao/la:Olako ti to nešto. Pogba, Vidal, Marchisio, Pirlo i Pereyra bi imali što-šta reći na ovo gore.
I dalje je cale za sve ostale, ali to ne znachi da je bezgreshan ili infallibilis.IlCapitano je napisao/la:Olako kako je tvrdio i da je Sabatini otac za sve SD-ove u Italiji, pa danas ima mnogo autogolova.
- L'Avvocato
- Kontakt:
DDR užasan već dvije ili tri sezone, sve od onih porodičnih problema. Samo je na momente znao odigrati dobru utakmicu, i to uglavnom za repku.MaGiCa je napisao/la:
Pjanic, DDR, Radja, Strootman, Florenzi, Keita>Pogba, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah&Pereyra, IMHO.
Florenzi čisti prosjek (da ne kažem nešto teže, jer mi je nekako drag igrač), pitaj bilo kojeg navijača Rome za mišljenje o njemu.
Uglavnom, i po mom skromnom mišljenju njihov vezni red nije bolji od našeg. Ni po jednom parametru.
★★★
MaGiCa je napisao/la:Pjanic, DDR, Radja, Strootman, Florenzi, Keita>Pogba, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah&Pereyra, IMHO.L'Avvocato je napisao/la:Olako ti to nešto. Pogba, Vidal, Marchisio, Pirlo i Pereyra bi imali što-šta reći na ovo gore.
I dalje je cale za sve ostale, ali to ne znachi da je bezgreshan ili infallibilis.IlCapitano je napisao/la:Olako kako je tvrdio i da je Sabatini otac za sve SD-ove u Italiji, pa danas ima mnogo autogolova.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
sinoc nisu igrali DDR i Radja i odmah je to druga ekipa 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pogba je najbolji veznjak na svijetu, Vidal i Pirlo nisu na svom nivou ove sezone, Marchisio standardno radi svoj posao, Pereyra
Mi imamo Rađu, izdominirao je ovih 19 kola, Keita također odličan, De Rossi tu i tamo, Pjanić dosta dobar, Strootman se tek čeka, Ucan i Paredes isto kao i Pereyra, samo sto njima treba prostora i vremena, vjerujem da su kvalitetniji.
U 5 deka je to ko je bolji, sve zavisi od forme.
Mi imamo Rađu, izdominirao je ovih 19 kola, Keita također odličan, De Rossi tu i tamo, Pjanić dosta dobar, Strootman se tek čeka, Ucan i Paredes isto kao i Pereyra, samo sto njima treba prostora i vremena, vjerujem da su kvalitetniji.
U 5 deka je to ko je bolji, sve zavisi od forme.
Roma non si tifa, si ama!
Ma yebes vise drugo mjesto,toliko puta blizu titule a nikad na vrhu.heissenberg je napisao/la:Ma drugo mjesto je vase manuele,ne vjerujem da ce bit neka borba,opet blizi ste prvom nego trecem mjestu
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Vidal je bolji od svakog igraca Rome,Pogba igra fenomenalno.Marchisio odradjuje veliki dio posla na sredini a Pirlo je Pirlo.MaGiCa je napisao/la:Mnogo je autogolova Roma sebi dala u poslednjih nekoliko mercata. Najveci je nedovodjenje top poachera, drugi je loshiji rad sa mladim igrachima, a treci je isuvishe veliko oslanjanje na odbranu sastavljenu od mahom isluzhenih igracha.
Ipak, chini se da je najkraci put do titule dovodjenje 1 prave gol mashine, koja bi sa 20ak golova u Serie A donela tih 10ak bodova koji fale da se srushi Juventus. Sredina ASR je najjacha u Serie A, ali tu nema realizatora, tako da ce se i ovog puta ostati kratkih rukava.
U Romi Radja i Pjanic su igracine i pola ekipe,to se i vidjelo sinoc.Kad jedan fali ne mozemo nikoga dobiti.
Strootman jos uvijek nije u formi,Keita je doktor al je star.Svaki malo brzi igrac ga prodje,DDR van forme evo dvije sezone,Florenci da nije Rimljanin bio bi odavno prodan.
Roma ima predobru sredinu al Juve ima bolju barem po meni.
Yebes sredinu,da dovedemo Higuaina pa titulu bi hladno osvojili
-
RiverPlate
- Kontakt:
Meni je iskreno Roma drugi najdraži klub poslije Juvea, ali **** i ove sezone ćete vjerovatno drugi završiti!Ako ništa bolji ste on onih smećara lacijala svake godine!Manuel je napisao/la:Ma yebes vise drugo mjesto,toliko puta blizu titule a nikad na vrhu.heissenberg je napisao/la:Ma drugo mjesto je vase manuele,ne vjerujem da ce bit neka borba,opet blizi ste prvom nego trecem mjestu
Grbavica naš je Hram!!!
Kako ces biti prvi kad ne daju pare za prava pojacanja nego dovode neke talente koji nikad ne dobijaju sansu.Juve dovodi Teveza,Ljorentea a Roma 5 talenata.RiverPlate je napisao/la:Meni je iskreno Roma drugi najdraži klub poslije Juvea, ali **** i ove sezone ćete vjerovatno drugi završiti!Ako ništa bolji ste on onih smećara lacijala svake godine!Manuel je napisao/la:Ma yebes vise drugo mjesto,toliko puta blizu titule a nikad na vrhu.heissenberg je napisao/la:Ma drugo mjesto je vase manuele,ne vjerujem da ce bit neka borba,opet blizi ste prvom nego trecem mjestu
Najvise je to razlog zbog cega cemo i ove sezone biti drugi a i zato sto ne damo neke velike pare za napadaca nego skesiramo 30 milki za Iturbea koji umjesto kopacki ima klizaljke.
Evo sad Garsija hoce Kalua iz Herthe,sve ti je jasno.Al ako nista opet cemo zavrsiti ispred lacijala
Arsenal vol2, a alibi nam je izgradnja stadiona. Ja bi radije hrvanje na sredini tablice nego dr. mjesto (karta za punjenje u lp).
Nek barem naprave stadion i dosta od njih
Kad bi igrali ligu sampiona svake godine to bi bilo fenomenalno jer bi koliko tolio mogli dovoditi dobre igrace jer bez lige sampiona tesko je dovesti dobrog igraca.
A da smo ko Arsenal to je tacno,valjda osvojimo neki trofej kad se otvori novi stadion
Veceras napokon ocekujem da zaigra taj famozni Ucan barem zadnjih 20 minuta.
Kad bi igrali ligu sampiona svake godine to bi bilo fenomenalno jer bi koliko tolio mogli dovoditi dobre igrace jer bez lige sampiona tesko je dovesti dobrog igraca.
A da smo ko Arsenal to je tacno,valjda osvojimo neki trofej kad se otvori novi stadion
Veceras napokon ocekujem da zaigra taj famozni Ucan barem zadnjih 20 minuta.
Izgleda da Salah dolazi,a Emanuelson ode u Atalantu 
Nista jos nije gotovo.Doci ce ili Salah ili Luiz Adriano.
Emanuelson bi trebao da bude novi igrac Atalante.Spominje se i prodaja Pjanica da bi se doveo napadac al mislim da je to suplja.
Nikako se rijesiti Borijella
Emanuelson bi trebao da bude novi igrac Atalante.Spominje se i prodaja Pjanica da bi se doveo napadac al mislim da je to suplja.
Nikako se rijesiti Borijella
Ne kontam sto ga ne odstrane kao Julia Sergia i na tribine momak. Il mu odmah isplate platu do ljeta i posalju u pm, da ga ne hrane i ne tove dzabe.
- BluesForever
- Kontakt:
- Scouser1892
- Kontakt:
Jel roma prosle sezone igrala LP? Nesto se ne sjecam hmm. Kakav je pretprosle godine bio poredak u italiji? Znam da je juve prvi,a ostali.....
- Contentissimo
- Kontakt:
nije, igrali su Napoli i MilanScouser1892 je napisao/la:Jel roma prosle sezone igrala LP? Nesto se ne sjecam hmm. Kakav je pretprosle godine bio poredak u italiji? Znam da je juve prvi,a ostali.....
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jedna od najlosijih Rominih partija, barem ono sto sam ja gledao.
Puno gresaka na sredini terena, bez imalo kohezije, svi su pokusavali nesto individualno ali im je to rijetko polazilo za nogom.
No, Fiorentina je isto jaka ekipa tako da ni ovaj bod ne izgleda previse lose.
Puno gresaka na sredini terena, bez imalo kohezije, svi su pokusavali nesto individualno ali im je to rijetko polazilo za nogom.
No, Fiorentina je isto jaka ekipa tako da ni ovaj bod ne izgleda previse lose.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.