Ma pusti to Talibanski Klub Barcelona sa LaPortom(ja zbog njega mrzim Barcu nikad mi nisu bili dragi,ali on je neviđen lopov)na čelu.Ja ne kažem da su oni loši ili da su nezasluženo osvojili,ali on je djubre.
Malo sam razmišljao užasno igramo u napadu imamo sreće što imamo najbolje igrače na svijetu i oni jednom po utakmici bljesnu i pobjedimo u odbrani katastrofa možda bolje,ako se Pepe vrati.Za sljedeću sezonu,ako osvoji ostavit Pellegrinija,a ako ne noga.Dovesti Kjaera,Basonga,Vermaleena ili Evansa dakle jednog od njih,Essiena i uz Canalesa i ovo do sad,ako ne dođu do 1/2 finala lp sve objesit.Glavna je stvar ipak trener Pellegrini je dobar,ali po meni nije klasa za Reala no svakako,ako osvoji primeru treba ga još jednu sezonu ostaviti.
I za kraj ja za GDB navijam jer su mi inače najdraži klub u Francuskoj,a one nešto mrzim u zadnje vrijeme

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.