NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Zavod za prostorno uredjenje je najstabilnija firma pod vlasnistvom Grada Bihaca ali ne znam sta Fudo Mujagic tu radi. Ne znam otkud Adem begu onakva drskost a prosle godine i dok je bio u kriznom stabu zahtjevao je dobru komunikaciju sa navijacima. Mozda dobro nisam vidio ali na slici sa skupstine pored Brace sjedi Fusljo, Fuketov stari koji je Jedinstvo unazadio dosta unazad a prije 2 godine na skupstini je za te iste ljude rekao da pojma o nogometu nemaju, da je sramota sta se bira. Na toj istoj skupstini je Ika, koliko se sjecam, bio izabran za predsjednika. Ne kontam ni ovo 9 clanova uprave koji su direktori Gradskih firmi... Vidim Sany Boy na skupstini, Amir Beganovic, Irfo Demirovic
Amir je sportski radnik ali ne znam sto se mijesa u nogomet od kojeg' veze nema. Sili Nebeskoj zamjeram jedino sto nisu izasli sa predlogom za novog predsjednika. Ljudi nam, svim GRADJANIMA, stavili posteno u supak, zajebavaju se sa nama. Sramota za Bihacki sport !

Vi makar imate skupštinu.U Gračanici toga nema već nekoliko godina.Načelnik troši pare iz budžeta,dovodi igrače,djeli plate.....Niko ništa nesmije da ga pita.Čojk se igra MANAGER 2015. uživo.Bihac96 je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1 ... l=84503534

Pa kad sutite, dok god sutite i ne napravite pobunu protiv njega i njemu slicnih tako ce vam biti, nas je juce 200 doslo pa nam policija nije dala da udjemo na skupstinu ali evo pristali su da odrze ponovo skupstinu sa SN u utorak da se iznesu i nasi zahtjeviForlan je napisao/la:Vi makar imate skupštinu.U Gračanici toga nema već nekoliko godina.Načelnik troši pare iz budžeta,dovodi igrače,djeli plate.....Niko ništa nesmije da ga pita.Čojk se igra MANAGER 2015. uživo.Bihac96 je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1 ... l=84503534
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Nema predaje, idemo do kraja. Nama treba dobar Predsjednik koji neće da krade, neka Uprave kakve god da je, ako je Predsjednik pametan i polaže račune kako treba, tako će i biti. Samo uvijek mućke
Bravo majstore, ovo sam i sam mislio napisati. Samo transparentnost i da svaki gradjanin ima uvid u poslovanje Jedinstva. Od nasih para Jedinstvo i zivi.nebeskasila je napisao/la:Nema predaje, idemo do kraja. Nama treba dobar Predsjednik koji neće da krade, neka Uprave kakve god da je, ako je Predsjednik pametan i polaže račune kako treba, tako će i biti. Samo uvijek mućke
- Probisvjet
- Kontakt:
Od Jedinstva nema nista ako nastave po starom. Tako mi prijatelj rece koji je u Bihacu. Nije mi jasno sta se to desava u vasoj upravi jbt.? Jesu li napuseni?
Pozdrav sa SN i respekt!
Pozdrav sa SN i respekt!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Od Jedinstva nema nista ako nastave po starom. Tako mi prijatelj rece koji je u Bihacu. Nije mi jasno sta se to desava u vasoj upravi jbt.? Jesu li napuseni?
Pozdrav sa SN i respekt!
Navijači se trude svim silama, ali sve je namješteno, sve je mućka i malo se šta može uraditi tu. Nadam se da će se nešto uraditi, ali sve teže i teže.
Vidjet cemo ako se niko iz uprave ne pojavi u subotu na javnoj tribini,onda cemo znati sta im je cilj.
Kad smo igrali sa Podgrmecom?
Jbt ovo pokazuje kakva je situacija u klubu.Niko nije ni znao da se igra ta utakmica,kao da smo u Sjevernoj Koreji 

Krupa neka nas pobjedila 1:0 fuj jbm ti ekipu kakvi nas amateri pobjedjuju

-
- Kontakt:
"Mi smo Jedinstvo" Javna tribina Kluba navijača Sila Nebeska:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
Sloboda MG - Jedinstvo 3:1 (Dizdaric)
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sta se desava sa vama ovo ?..mozda je bolje sto se ove godine niste borili za veci rang jer gledam ovu guzvu i jako dobre pare ce nekom od onih ekipa trebati da izbore uazak u PL..bas kao Slobodi i Jednstvu prosle sezone ..mislim da bi po vas za narednu godinu najboje bilo da Gosk ode odavdje sto prije..uglavnom puno srece volio bi zbog SN da Jedinstvo ode u PL sto prije
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Prijateljska utakmica:
18.02.2015 - 14:30
Bugojno - Stadion Jaklic:
NK Jedinstvo - NK Metalleghe BSI Jajce 3:3 (0:1) - (Rovcanin 2x, Mujagic)
18.02.2015 - 14:30
Bugojno - Stadion Jaklic:
NK Jedinstvo - NK Metalleghe BSI Jajce 3:3 (0:1) - (Rovcanin 2x, Mujagic)
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
pa to im je odavno ciljBihac96 je napisao/la:Vidjet cemo ako se niko iz uprave ne pojavi u subotu na javnoj tribini,onda cemo znati sta im je cilj.
Nogometasi Jedinstva danas su u prijateljskoj utakmici odigranoj u Novoj Topoli sa minimalni 1:0 savladali drugoplasiranu ekipu 1.lige RS FK Kozaru iz Bosanske Gradiske. Bišćani su slavili autogolom domaćeg igrača Miloša Šatare iz 70min.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.