kažem ti imamo mi prečih stvari od njega, a to su bodovi sa gostovanjaharry_90 je napisao/la:Ma i Marjan poce kenjat polako,al haj nema veze,sibicar zesci,izbrisao sam ga iz prijatelja na fb i iz one podrske za NAJBOLJEG KOMENTATORA
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma znam za to,al nekako nemogu da predjem preko toga,sibicar jedan,rodjen kraj Tusnja a ovako pricaronaldo9 je napisao/la:kažem ti imamo mi prečih stvari od njega, a to su bodovi sa gostovanjaharry_90 je napisao/la:Ma i Marjan poce kenjat polako,al haj nema veze,sibicar zesci,izbrisao sam ga iz prijatelja na fb i iz one podrske za NAJBOLJEG KOMENTATORA

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
daj božeharry_90 je napisao/la:Ma znam za to,al nekako nemogu da predjem preko toga,sibicar jedan,rodjen kraj Tusnja a ovako pricaronaldo9 je napisao/la:kažem ti imamo mi prečih stvari od njega, a to su bodovi sa gostovanjaharry_90 je napisao/la:Ma i Marjan poce kenjat polako,al haj nema veze,sibicar zesci,izbrisao sam ga iz prijatelja na fb i iz one podrske za NAJBOLJEG KOMENTATORAma da mi uzmemo bod iz Gradačca to je bitnije sad,Smajlovic strijelac
Sta prica?Hajde mi citiraj njegove rijeci molim te.harry_90 je napisao/la:Ma znam za to,al nekako nemogu da predjem preko toga,sibicar jedan,rodjen kraj Tusnja a ovako pricaronaldo9 je napisao/la:kažem ti imamo mi prečih stvari od njega, a to su bodovi sa gostovanjaharry_90 je napisao/la:Ma i Marjan poce kenjat polako,al haj nema veze,sibicar zesci,izbrisao sam ga iz prijatelja na fb i iz one podrske za NAJBOLJEG KOMENTATORAma da mi uzmemo bod iz Gradačca to je bitnije sad,Smajlovic strijelac
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Polufinale Kupa BiH juniora: Sloboda – Borac 2:0 (0:0)
Juniori Slobode stekli su značajnu prednost pred uzvrat u Banjoj Luci, 7. aprila. Iako su tijekom igre igrači Sakiba Malkočevića bili osjetno nadmoćniji, nisu realizirali barem tri – četiri odlične prigode za gol, a pobijedili su u finišu susreta golovima iz situacija koje nisu mirisale na pogodak.
Oba puta strijelac je bio Jasmin Mešanović, najprije u 78. minuti kada je pokraj Srđana Jevđevića uspio poslati loptu u suprotni kut vratara Nikole Luburića.
Drugi put, u 88. minuti, najbolje se snašao u gužvi, nakon više pokušaja njegovih suigrača da kroz šumu nogu pošalju loptu u mrežu. Treći odbijenac bio je za njega prilika koju nije propustio – 2:0.
Ekipa Sakiba Malkočevića ima velike šanse da se nađe u finalu Kupa BiH za juniore.

Juniori Slobode stekli su značajnu prednost pred uzvrat u Banjoj Luci, 7. aprila. Iako su tijekom igre igrači Sakiba Malkočevića bili osjetno nadmoćniji, nisu realizirali barem tri – četiri odlične prigode za gol, a pobijedili su u finišu susreta golovima iz situacija koje nisu mirisale na pogodak.
Oba puta strijelac je bio Jasmin Mešanović, najprije u 78. minuti kada je pokraj Srđana Jevđevića uspio poslati loptu u suprotni kut vratara Nikole Luburića.
Drugi put, u 88. minuti, najbolje se snašao u gužvi, nakon više pokušaja njegovih suigrača da kroz šumu nogu pošalju loptu u mrežu. Treći odbijenac bio je za njega prilika koju nije propustio – 2:0.
Ekipa Sakiba Malkočevića ima velike šanse da se nađe u finalu Kupa BiH za juniore.

Mislim da bi ova generacija sa Sok-om mogla dosta da postigne
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
haha, otkud baš Smaja naš da nam da gol. Hajdi nek bude kako koji stoper bolji budeharry_90 je napisao/la:Ma znam za to,al nekako nemogu da predjem preko toga,sibicar jedan,rodjen kraj Tusnja a ovako pricaronaldo9 je napisao/la:kažem ti imamo mi prečih stvari od njega, a to su bodovi sa gostovanjaharry_90 je napisao/la:Ma i Marjan poce kenjat polako,al haj nema veze,sibicar zesci,izbrisao sam ga iz prijatelja na fb i iz one podrske za NAJBOLJEG KOMENTATORAma da mi uzmemo bod iz Gradačca to je bitnije sad,Smajlovic strijelac

Samo neka bude dobra tekma i nek pobijedi bolji tim. Fukare su dobro došle i kao ostali navijači Slobode.
Dragon Town
Mah joj ja zadovoljan sa nerijesenim npr.1:1
hvala na gostoprimstvu,i vi ste dobrodosli u Tuzlu.

- Zeljo-Sarajevo
- Kontakt:
Kakvi ste vi Tuzlaci ccc, pa covjek sinoc samo iznio vijest da je dosla obavijest iz uefe, sta odmah pravite frku svi su protiv nas, niko nas ne voli i sl.... cccccc
a opet se on nasekirao zbog tvog poteza...harry_90 je napisao/la:Ma i Marjan poce kenjat polako,al haj nema veze,sibicar zesci,izbrisao sam ga iz prijatelja na fb i iz one podrske za NAJBOLJEG KOMENTATORA

Ko da me zanima,samo je se dokazao sinocja-hordas je napisao/la:a opet se on nasekirao zbog tvog poteza...harry_90 je napisao/la:Ma i Marjan poce kenjat polako,al haj nema veze,sibicar zesci,izbrisao sam ga iz prijatelja na fb i iz one podrske za NAJBOLJEG KOMENTATORA![]()
![]()

- slani grad
- Kontakt:
ti il se pravis lud il ga nisi slusaoZeljo-Sarajevo je napisao/la:Kakvi ste vi Tuzlaci ccc, pa covjek sinoc samo iznio vijest da je dosla obavijest iz uefe, sta odmah pravite frku svi su protiv nas, niko nas ne voli i sl.... cccccc

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Pusti ha na miru,nemozemo normalno pricat na temi naseg kluba,da se neko ne ubaci sa svojim provokacijamaslani grad je napisao/la:ti il se pravis lud il ga nisi slusaoZeljo-Sarajevo je napisao/la:Kakvi ste vi Tuzlaci ccc, pa covjek sinoc samo iznio vijest da je dosla obavijest iz uefe, sta odmah pravite frku svi su protiv nas, niko nas ne voli i sl.... cccccc
-
- Kontakt:
dabogda vas marjan u 2.ligu poslao
- SaltCityAttack
- Kontakt:
LiMvOtElJoZe je napisao/la:dabogda vas marjan u 2.ligu poslao

SLOBODOOO MI TE VOLIMOOOOO, NA ISTOKU VJECNO STOJIMOOOO, I PJESME MI TEBI PJEVAMO, NAPRIJED SLOBODOOOOOOO!!!!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Ma pustite vi Marjana spašavajte se od ispadanja.
Spasicemo se na tvoju zalost,i mnogih drugih ovdje koji zele Slobodu u 2 ligi,to naravno necete nikad dozivit,a radije se brini za svoj klub,uprava vam kanta,igraci da ne pricam,trener otisao,rezultati katastrofa,evropa slabo vam se sad vidi,al najvise mi je krivo sto necete uspjet osvojit titulu za momka koji je nastradao u ŠB tj.VEDRANA PULJICA.pitar-istok je napisao/la:Ma pustite vi Marjana spašavajte se od ispadanja.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma upravu je covjek ebo marjana , emira i slicne njima
.....nego harry i ti prestani se palit na postove drugih navijaca.Sta te briga ko sta misli
... nasmijes se i to je sasvim dovoljno 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma i to sto kazes,nemaju druga posla pa provocirajuSaltCityAttack je napisao/la:ma upravu je covjek ebo marjana , emira i slicne njima.....nego harry i ti prestani se palit na postove drugih navijaca.Sta te briga ko sta misli
... nasmijes se i to je sasvim dovoljno

Kako Tuzla-x.ba nezvanično saznaje, ovih dana bi se mogla odigrati treća utakmica između Slobode i Sarajeva. Naime, utakmica bi se trebala održati na neutralnom terenu i bez gledalaca. Sve to je dogovoreno Odlukom NFSBiH u konsultaciji sa UEFA.
Nakon što je u Nogometni savez BiH i FK Sarajevo stigao dopis iz UEFA-e na žalbu koju je tim sa Koševa uputio zbog "slučaja Gavarić", prema kojem bi utakmica koju je Sarajevo dva puta izgubilo mogla biti registrirana službenim rezultatom 0:3 u korist Sarajeva, Takmičarska komisija NSBiH odlučila je da se meč ponovi, jer su zaključili da administracija tima sa Tušnja nije bila upoznata sa suspenzijom.
Tako će po treći put biti odigran meč između Slobode i Sarajeva. Očigledno je da Slobodi nedostaje igra sa Sarajevom i da žele još jednu pobjedu, ali i Sarajevo izgleda poraz. Ipak, šta će se desiti i čija će to biti treća sreća pokazati će rezultati utakmice. Znamo da je u prvom meču Sloboda savladala Sarajevo rezultatom 3 - 1, a u drugom 1 - 0.
Nek' im je sa srećom!!!
Nakon što je u Nogometni savez BiH i FK Sarajevo stigao dopis iz UEFA-e na žalbu koju je tim sa Koševa uputio zbog "slučaja Gavarić", prema kojem bi utakmica koju je Sarajevo dva puta izgubilo mogla biti registrirana službenim rezultatom 0:3 u korist Sarajeva, Takmičarska komisija NSBiH odlučila je da se meč ponovi, jer su zaključili da administracija tima sa Tušnja nije bila upoznata sa suspenzijom.
Tako će po treći put biti odigran meč između Slobode i Sarajeva. Očigledno je da Slobodi nedostaje igra sa Sarajevom i da žele još jednu pobjedu, ali i Sarajevo izgleda poraz. Ipak, šta će se desiti i čija će to biti treća sreća pokazati će rezultati utakmice. Znamo da je u prvom meču Sloboda savladala Sarajevo rezultatom 3 - 1, a u drugom 1 - 0.
Nek' im je sa srećom!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.