" onclick="window.open(this.href);return false;SiamoNoi je napisao/la:Marcelo Broz propali smo skroz.
Ovo nije istina.Ovo nije istina.Ovo nije istina.Ovo nije istina.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
" onclick="window.open(this.href);return false;SiamoNoi je napisao/la:Marcelo Broz propali smo skroz.
Ovo nije istina.Ovo nije istina.Ovo nije istina.Ovo nije istina.
Zašto sam ja ovo pogledao?!Osjecam susramlje.arminz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kad se sjetim da su me strucnjaci ubjedjivali i govorili da je super posao dati tada naseg najboljeg igraca i bruku para za pola ugovora Belfodila (takodjer su govoroili da ce Belfodil biti bolji od Icardija, neki se htjeli i kladiti u dres, nikad se nakon toga nisu vise ni javiliSiamoNoi je napisao/la:Cassano je jedan od rijetkih koje se prodalo na vrijeme.
To je zanimljivo i, nadasve, smiješno. Penal za juventus u tu čast.Andrej je napisao/la:nekad je inter dovodio Ronaldo, Carlos, Snajder, Ibra, Darko Kobra PancevA sad, Saciri (odlican igrac ali za navedenih je nula) Brozovic, Medel..
Na ovo sam skroz zaboravioJoš u ranoj fazi karijere, Marcelo Brozović je u dogovoru s ocem, nekadašnjim igračem velikogoričkog Radnika i Male Mlake, napustio srednju školu koju kasnije nikada nije završio.
"Nogomet i škola ne idu zajedno, pa smo Marcela ispisali iz škole" kazao je tada njegov otac Ivan Brozović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.