FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jan 2015, 21:13

Jahh, taj pisao clanke a Aletic se potpisivao kao da je on...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 24 jan 2015, 21:28

Nisam znao za Zaimovica. Ne treba nam takvi ljudi u klubu, koliko god oni sposobni bili. Jer ocito je da njima Zeljo za nesto drugo sluzi.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 24 jan 2015, 21:30

Mislim da nije u redu "kriti"se iza nickova i na sportskom forumu determinisati ljude.Svakom svoje,na kraju **** uvjek isplivaju na površinu.Baviti se Željom nakon odlaska Amara je očito veoma zanimljivo i interesantno.ja bih ipak rekao da srećom imamo ,bar se nadam,više onih koji vole Želju a tal i korist je nažalost nešto što je odrednica onoga što se u Bosni radi i promišlja nakon rata.Nažalost sve mi se čini da će se stvari u ovom gradu "pogoršavati"ako Željo stane statutarno i financijski na noge ,jer ćemo biti smetnja u poslovanju i ostvarivanju dobiti na koje računa kapital koji je uložen kod komšija.Jedna mala digresija.Večeras u skenderiji se moglo vidjeti šta se dešava kad se sporti kapital sudare na košarkaškoj tekmi.
Zato vratimo se Odoviću i onome što je on nanijetio sa željovcima

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 24 jan 2015, 21:45

reks je napisao/la:Mislim da nije u redu "kriti"se iza nickova i na sportskom forumu determinisati ljude.Svakom svoje,na kraju **** uvjek isplivaju na površinu.Baviti se Željom nakon odlaska Amara je očito veoma zanimljivo i interesantno.ja bih ipak rekao da srećom imamo ,bar se nadam,više onih koji vole Želju a tal i korist je nažalost nešto što je odrednica onoga što se u Bosni radi i promišlja nakon rata.Nažalost sve mi se čini da će se stvari u ovom gradu "pogoršavati"ako Željo stane statutarno i financijski na noge ,jer ćemo biti smetnja u poslovanju i ostvarivanju dobiti na koje računa kapital koji je uložen kod komšija.Jedna mala digresija.Večeras u skenderiji se moglo vidjeti šta se dešava kad se sporti kapital sudare na košarkaškoj tekmi.
Zato vratimo se Odoviću i onome što je on nanijetio sa željovcima
Nanijetio sam uzeti titulu. Pokusat cu. :)

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 24 jan 2015, 21:49

TOOOO MAJSTOREEE

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 24 jan 2015, 21:52

Siroki je uvijek konkurent Zelji, sad imamo Sarajevo koje posljednjih 10 godina nije konkurent. Ali opet prednost ide starim liscima. Meni sto su rekli sto se tice utakmice Zeljo tanak skroz bio, ali to ne uzimam kao neku odrednicu da to nece biti puno bolje. Ima jos..

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 24 jan 2015, 21:53

avlami97 je napisao/la:
PlaviSaJUGA je napisao/la:Jedno pitanje, malo OFF TOPIC ali;
Kako sam uspjeo da upratim taj Ligata se** po Zelji kako je njemu čejf ili grijesim?
Odgovor moze i na PP

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ligata je nakon odlaska Amara u Katar počeo sr.ati po Grediću intezivno. Zašto? Zaista ne znam. Dok je Amar bio tu, to nije radio.

Edit: Vodimo protiv Veleža.
Dzelo, Buki i Guso s.e.r.u. po Gredicu iz razloga sto ih je isti otjerao iz kluba i preko novinara, konkretnije preko Ligate to rade. Mozda bas "otjerao" je pregruba rijec, ali oni to tako shvataju. Treba o ovome transparentno pricati, Guso prica gdje stigne da Gredic nije Zeljino dijete, nego "on je sandzaklija". Moze aco potvrditi to sve, ako je upucen. Samo naprijed Greda!
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 24 jan 2015, 21:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 24 jan 2015, 21:57

aleksandar_veliki je napisao/la:
OdaVeliki je napisao/la:Siroki je uvijek konkurent Zelji, sad imamo Sarajevo koje posljednjih 10 godina nije konkurent. Ali opet prednost ide starim liscima. Meni sto su rekli sto se tice utakmice Zeljo tanak skroz bio, ali to ne uzimam kao neku odrednicu da to nece biti puno bolje. Ima jos..
Slozio bih se, no ako je Zeljo u cetvrtoj tekmi na pripremama bio los protiv Veleza koji igra prvu tekmu, onda nije dobro. No, ima i druga strana medalje, umor, teske noge, vec odredjeni period bez porodica, prijatelja. Sve to treba uzimati u obzir prilikom prijateljskih tekmi...
Uz isprobavanje nekih kombinacija. Ima Oda dosta posla.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jan 2015, 22:00

OdaVeliki je napisao/la:Siroki je uvijek konkurent Zelji, sad imamo Sarajevo koje posljednjih 10 godina nije konkurent. Ali opet prednost ide starim liscima. Meni sto su rekli sto se tice utakmice Zeljo tanak skroz bio, ali to ne uzimam kao neku odrednicu da to nece biti puno bolje. Ima jos..
Slozio bih se, no ako je Zeljo u cetvrtoj tekmi na pripremama bio los protiv Veleza koji igra prvu tekmu, onda nije dobro. No, ima i druga strana medalje, umor, teske noge, vec odredjeni period bez porodica, prijatelja. Sve to treba uzimati u obzir prilikom prijateljskih tekmi...
Bili smo bolji u prvom dok se nisu pocele mjenjati ekipe i vodili smo, nije igrao Eldar laksa povreda.Opet kazu nije to bila neka aman zaman igra jer su igrali na plastici sto je dosta svima smetalo.Vjerovartno ce i cijelu koncepciju mjenjati i kada nam dodje taj napadac ako dodje :) ovaj novi iz drine sto je dosao igrao u drugom i bio sasvim korektan ( po rijecima opet ljudi koji su gledali tekmu ima kvaliteta da uleti u prvih 11 e pa to je samo jedna utakmica ali eto ).Nisam gledao ali to je ukratko od nekih ljudi koji jesu a ko eto nesto se kontaju u nogomet.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 24 jan 2015, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 24 jan 2015, 22:00

Veceras je ocigledno vece za prosvjetljivanje ...

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 24 jan 2015, 22:06

FKZ1921 je napisao/la:Veceras je ocigledno vece za prosvjetljivanje ...
Jesi to dole ? Ukazala vam se gospa ili ?? :)

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 24 jan 2015, 22:09

Evo ukazuje se i prosvjetljava nas.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 24 jan 2015, 22:12

Neka masala. :thumbup: Valjda vam se napadac ukaze uskoro.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 24 jan 2015, 22:12

lazar je napisao/la:Hoce li odigrati jednu pripremnu utakmicu u Sarajevu ?
pun forum insajdera. :think: Pa makar slazite

Ako se ozbiljno ne poradi na fizicku spremu, daleko je nama evropa i sa novim napadacem. Protiv jacih ekipa igraci su nam vec u prvim minutama drugog poluvremena popadali.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jan 2015, 22:14

Realno, kada uzmemo u obzir rostere ekipa u Premijer ligi, onda ova Zeljina uopste nije losa, odnosno u samom je vrhu sto govori i polozaj na tabeli. Da li je to dovoljno za upustiti se u borbu za titulu, mislim da nije, no ponavljam, dobar start daje vjetar u ledja i onda je sve moguce. Mene sto se tice Zeljinog rezultata nije strah ekipe, terena... Strah me neki drugih segmenata u klubu, koji su za dobar rezultat jako bitni. Vidjet cemo...
Ma svi bi bili zadovoljni izborenom evropom klub i navijaci.Bice sampion onaj ko bude imao najkompaktniju ekipu mi sigurno imamo najbolje bekove u ligi ako nam profunkionisu stoperi bice dobro ona opet nemamo zadnjeg veznog, za napadaca se ne sekiram Bajic radi odlican posao a ima 20 godina...Imam jako dosta potencijala u nasoj ekipi i za ocekivati je da budemo bolji nego sto smo bili u prvom dijelu sezone.
Igracki i tehnicki sve je ok fizcika sprema je ono sto nam je falilo i na cemu bi se trebalo raditi igraci nisu mogli disati nakon 70 minute.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 24 jan 2015, 22:18

Oda je, ja mislim negdje rekao da nikako nije zadovoljan fizickom spremom nekih igraca ..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jan 2015, 22:18

lazar je napisao/la:
lazar je napisao/la:Hoce li odigrati jednu pripremnu utakmicu u Sarajevu ?
pun forum insajdera. :think: Pa makar slazite

Ako se ozbiljno ne poradi na fizicku spremu, daleko je nama evropa i sa novim napadacem. Protiv jacih ekipa igraci su nam vec u prvim minutama drugog poluvremena popadali.
Care Lazare igrace iducu utakmice opet krajem sedmice( ne znaju jos ni oni hoce li biti u sarajevu ).Sutra bi se trebali vratiti u Sarajevo ne znam koliko ce se zadrzati jer su promjenili plan priprema nece ici u Istru jer ne valja vrijeme dole.Najvjerovatnije ce se vratiti ponovo u Medjugorje i nastaviti spremati jer ce biti uslovni tereni.
Eto nadam se da si zadovoljan odgovorom.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 24 jan 2015, 22:21

Jesam, hvala puno

Rios

Post Postao/la Rios » 24 jan 2015, 22:37

Kad se pogleda bodovna situacija trenutna ta prica o tituli izgleda sasvim realno..Ako se tome doda jos da bi u 2 pol. trebali uci sa jacim igrackim kadrom,novim trenerom koji ima vece PL iskustvo,te da bi ekipa opcenito trebala napredovati jer se vecina slaze da ima prostora za to,onda su to u teoriji sasvim dobre sanse za titulu.. :D
No,kako ce to izgledati u praksi je drugi par cipela sto se kaze..Prvo zato sto nikad vise ekipa cini mi se nije bilo u utrci za tu titulu,pa ako jedna i zakaze nece druge dvije i sl..Dalje,morao bi se jedan od tih konkurenata ( min. jedan ) pobjediti,a gostujemo svima ako se ne varam plus i oni ulaze isti ili jaci u 2 pol..Dosta toga ce nam biti jasno vec nakon Olimpica,to ce biti najbolji test i pokazatelj gdje smo i sta smo,koliko smo napredovali ili nismo,itd..
Svakako Evropa ostaje cilj no.1,u to nema dileme..Titulu smo ionako svi vec prezali davno,ako bude super,a ako ne opet je ok ako se Evropa izbori :) Ali eto valjda je logicno da navijaci kluba kao sto je Zeljo pricaju o tituli,bbez obzira sto je to trenutno vise nerealno nego realno :)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 24 jan 2015, 23:12

Ovo je sve samo NADA, kakva ba titula ljudi? Nemojte se zanositi, mi ništa jači nismo u odnosu na prošlu polusezonu! Jedino pojačanje koje smo doveli u odnosu na prošlu polusezonu jeste Oda, ako on ne napravi čudo Đelmić neće sigurno, Uzelac pogotovo! Nama je jedina šansa da probamo Zrinjskog "istisnuti" iz prva tri mjesta (jedino je on labav), jedino to možemo, mi ekipu za titulu nemamo. Ne treba furati raju da se beze ne razočaraju jer imamo u prvih par kola strašne utakmice, jedino da sve pobjedimo (što je skoro nemoguće) onda bi se mogli nadati čudu, a lako možemo svaku izgubiti. Ja lično. sa ovom ekipom, da nema para koje možemo zaraditi, ne bih volio ni u Evropu da odemo.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, bvsic i 52 gosta.