Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
UrbyEmanuelson je napisao/la:Koji klubovi,koja izreka ?Gdje gori ?
mislim na milan,, internazioneale,,cezenu,,parmu,,,UrbyEmanuelson je napisao/la:Koji klubovi,koja izreka ?Gdje gori ?
jbg,,,brate,,,ti ko milan,,,pucas visoko,,,smanji malo zahtjevemilanist je napisao/la:Mislim i ja na Lisu Ann pa mi nema umocit nista
farukzidane je napisao/la:jbg,,,brate,,,ti ko milan,,,pucas visoko,,,smanji malo zahtjevemilanist je napisao/la:Mislim i ja na Lisu Ann pa mi nema umocit nista![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisu sve penzionerke iste,,,kao ni djevojke,,,ti bi da usporedjujes Pamelu Anderson sa Amelom bekterevic,,,,,eeeee brate,,, ne mozemilanist je napisao/la:farukzidane je napisao/la:jbg,,,brate,,,ti ko milan,,,pucas visoko,,,smanji malo zahtjevemilanist je napisao/la:Mislim i ja na Lisu Ann pa mi nema umocit nista![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako visoko? ako ne mogu penzionerku obrlatit onda ga trebam osjeci
ništa onda, pomoć' ćemo vam i u utorakmilanist je napisao/la: According to #Sky Inzaghi is staying as a coach until Tuesday, then if he loses he will be sacked.
Chinaglia je napisao/la:ništa onda, pomoć' ćemo vam i u utorakmilanist je napisao/la: According to #Sky Inzaghi is staying as a coach until Tuesday, then if he loses he will be sacked.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.