Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Mali off- danas je karijeru zakljucio neladasnji reprezentativac BIH Mladen Bartolovic, odigrao nekoliko odlicnih utakmica a posebno onu protiv Belgije. Mladene, hvala za sve. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nije to off, to je zaboravljeni reprezentativac. Hvala za sve Mladene! 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
da je Meša selektor U-21, Burnić bi sigurno dobio poziv, ovako, teško da će ga pozvat' u A tim, al' je moguće da urgira da ga se pozove u mlađe kategorije, jer Meša brine o potencijalnim reprezentativcima! nadam se da će tako i bit' 
-
SjeverniVjetar
Cisto sumnjam da ce pristati da igra za nase mlade, to je s konja na puza golaca,a i Njemci mu mogu praviti probleme, kao Kolasincu.Chinaglia je napisao/la:da je Meša selektor U-21, Burnić bi sigurno dobio poziv, ovako, teško da će ga pozvat' u A tim, al' je moguće da urgira da ga se pozove u mlađe kategorije, jer Meša brine o potencijalnim reprezentativcima! nadam se da će tako i bit'
Ne vidim razloga da ga Mesa ne pozove u A selekciju ako bude na klupi Borusije , barem jednu tekmu.
Rekao je da ce brinuti o buducnosti reprezentacije, eto mu prilika da dokaze. Uvijek se mogu naci razlozi da se nesto ne uradi, u ovom slucaju, a s obzirom da se radi o extra talentu, ispravno je jedino da uradi sve sto je u njegovoj mogucnosti da ga pridobije.
Ako pocnu price "necemo nikoga moliti", "neka se dokaze", " dje ce legenda na noge balavcu"...pisi propalo!
Osjecaj, a i cuo sam od odredjenih ljudi koji ga navodno poznaju u Njemackoj. Kazem ti momak je ko Seo, samo Bosna, momak je bjezo iz skole da bi iso u mekteb!SjeverniVjetar je napisao/la:Jel to onako "odoka" ili imas neke informacije koje upucuju na to (samo nemoj intervjue iz Avaza i sl) ?Effenberg je napisao/la:Mali ce da odbije Svabe isto ko Sejo. Mali je patriota ogroman. Bosnjo od glave do pete. Muftija!![]()
Taman zgodno da ne trosis kasnije toalet papir, posluzis se fahrinom skrabotinom.Head je napisao/la:Jel' ovo na klonji.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
-
SjeverniVjetar
A reci mi , kakav mu je babo , bi li ga se odrekao ako ne zaigra za Bih? To je jedina garancija !Effenberg je napisao/la: Osjecaj, a i cuo sam od odredjenih ljudi koji ga navodno poznaju u Njemackoj. Kazem ti momak je ko Seo, samo Bosna, momak je bjezo iz skole da bi iso u mekteb!
ako mi dođemo do toga da momak bira između A repke Njemačke i A repke BiH, neće valjat', znamo odlično kako tad prolazimo
treba to rješiti što prije!
E jbg sad, hoces da ti kazem koje boje gace nosi.SjeverniVjetar je napisao/la:A reci mi , kakav mu je babo , bi li ga se odrekao ako ne zaigra za Bih? To je jedina garancija !Effenberg je napisao/la: Osjecaj, a i cuo sam od odredjenih ljudi koji ga navodno poznaju u Njemackoj. Kazem ti momak je ko Seo, samo Bosna, momak je bjezo iz skole da bi iso u mekteb!
Vidicete mali ce igrat za nas. Na moj obraz ako ne zaigra.
-
SjeverniVjetar
Nemoj da bude "posao zavrsen", kao sa Tinom!Effenberg je napisao/la: E jbg sad, hoces da ti kazem koje boje gace nosi.![]()
Ne brini se nisam ja pape!SjeverniVjetar je napisao/la:Nemoj da bude "posao zavrsen", kao sa Tinom!Effenberg je napisao/la: E jbg sad, hoces da ti kazem koje boje gace nosi.![]()
-
SjeverniVjetar
Dobro, obecao si !Effenberg je napisao/la:
Ne brini se nisam ja pape!
Ako zaigra za Švabe to mu automatski znači da neće više jesti burek,ćevape,sirnicu,grah,paprike (punjene),tako da ja mislim da će on zbog baklave i tulumbi ipak odabrat BIH! 
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Chinaglia je napisao/la:ako mi dođemo do toga da momak bira između A repke Njemačke i A repke BiH, neće valjat', znamo odlično kako tad prolazimotreba to rješiti što prije!
Neka zaigra par minuta za nas i nas je. Isto kao sto je Hrvatska uradila oko Halilovica skroz isto.Sada je na Alenu da se nametne i kada bude dovoljno dobar pozvat ce ga ponovo. Samo on je sada njihov igrac za buducih 15 godina. Ima li sta novo oko Ivana Martica zna li iko ?? Dobro igra momak.
- Goalgetter
- Kontakt:
Cesena XI: Leali; Perico, Luccini, Krajnc, Renzetti; Giorgi, Cascione, Pulzetti; Brienza; Defrel, Djuric
Chievo XI: Bizzarri, Frey, Dainelli, Gamberini, Zukanovic; Schelotto, Hetemaj, Cofie, Birsa; Botta, Paloschi.
Ivan Martic na klupi Verone protiv Atalante.
Chievo XI: Bizzarri, Frey, Dainelli, Gamberini, Zukanovic; Schelotto, Hetemaj, Cofie, Birsa; Botta, Paloschi.
Ivan Martic na klupi Verone protiv Atalante.
Šta je sa Mire Stevanovića, je li pronašao neki klub ?
on je potpisao za Gyor skoroCoraco je napisao/la:Šta je sa Mire Stevanovića, je li pronašao neki klub ?
Samo minuticu, ko Avdija!Ajax je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:ako mi dođemo do toga da momak bira između A repke Njemačke i A repke BiH, neće valjat', znamo odlično kako tad prolazimotreba to rješiti što prije!
![]()
Neka zaigra par minuta za nas i nas je. Isto kao sto je Hrvatska uradila oko Halilovica skroz isto.Sada je na Alenu da se nametne i kada bude dovoljno dobar pozvat ce ga ponovo. Samo on je sada njihov igrac za buducih 15 godina. Ima li sta novo oko Ivana Martica zna li iko ?? Dobro igra momak.
Arslanagić na klupi u derbiju protiv Anderlechta, umjesto njega igra novi igrač Scholz kojeg su doveli iz Lokerena za 3-4 miliona eura.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
dobro je za djurica da igra konstantno u zadnje vrijeme, ugovor mu istice na ljeto cini mi se.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
.ceze je napisao/la:Arslanagić na klupi u derbiju protiv Anderlechta, umjesto njega igra novi igrač Scholz kojeg su doveli iz Lokerena za 3-4 miliona eura.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 19 gostiju.