Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 24 jan 2015, 22:52

ackeey je napisao/la:Od sada kad bude johnson igrao, ja necu gledati Liverpoola. Lik je BLJAK!
nisi jedini, prije nego sto se povrijedio kad god sam vidio da on igra, nisam gledao utakmicu, na Tv-u gledam bila sta samo da ne gledam njega na terenu, i danas sam gledo jer sam vidio da ce biti stoper, pa da vidim kakav ce biti na toj poziciji...
Carlo je napisao/la:
Scouser1892 je napisao/la:Kakav je panj ovaj lucas sta sutas kad ne znas
Cim sam vidio da krampa johnson pocinje znao sam nema nista od ovoga. I sad najgora solucija novi mec.
Gori šut ima Coutinho od Lucasa, a Johnson je naš najbolji bek htio to neko priznati ili ne, to je istina.

I da, užasna utakmica. Sterling ne može igrati špica, nema završnicu za špica, a i druge kvalitete koje je potrebno imati.
Reci da se salis, od lukasa gori sut nema niko, pa bolji sut imam i ja :mrgreen:

Glen nije nas najbolji bek, on vise ne moze igrati beka, e sad kao treci stoper bi mozda i mogao proci, i danas je to BR pokusao...

Nismo smjeli dopustiti novu utakmicu...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 24 jan 2015, 23:08

“Daniel’s at a really good level of fitness,” Rodgers told BT Sport. “He’ll only have a couple of day’s training before the Chelsea game, but he’ll be ready for West Ham.”

“He’s working really hard and that will be a huge boost for us.”

Speaking in his post-match press conference, Rodgers said similarly: “We’ll see how he is for Tuesday, if not, definitely for West Ham.”
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 jan 2015, 23:12

Glen je od one golcine protiv West Hama potpuno drugi igrac. Prvo se je umislio, pa ispao iz forme i onda ozljede i pa pa :wave:
No on nije nas najveci problem.

Odbrana sa Canom-Skrtelom-Sakhom izgleda dosta stabilno. Prvenstveno zbog Cana koji ima miran pas, snagu, preciznost i znanje da iznese loptu makar do centra pa i bez problema.
Naravno, kad se Moreno povuce sa krila na beka u fazi odbrane Can ide na beka i Skrtel i Sakho ostanu sami, no zahvaljujuci tome sto su u vezi jos 3 defanzivnija igraca dobiva se stabilnost.
Lucas, Gerrard ili Henderson ostaju blize nasoj odbrani u fazi napada i tako nam odbrana nikad nije sa samo 3 igraca a dosta puta ako Can krene naprijed ostaju dvojica od njih trojice nazad.

Tranzicija lopte sa jedne strane terena na drugu stranu terena nam isto tako predstavlja sve manji i manji problem. Zahvaljuci Canu. Dok je on bio na klupi, nego iz veza je morao dolaziti na pola nase polovice po loptu dok ovako Can je iznese do centra i samim time nasi igraci u napadu imaju vise mogucnosti. No, ono sto nam je prosle sezone bio najmanji problem ove sezone nam je najveci a to je losa realizacija no i to treba da se popravi sa pravim centraforom.
Coutinho- los sut, nedostatak samopouzdanja ali uradi svoje. Da igracima priliku za gol
Sterling- Odlicno krilo, fantastican SS. Postize golove i ima viziju no jednostavno treba mu 5 suteva da da gol ali to nije njegova pozicija. Nema njuh za gol a i sva igra u napadu se najcesce svodi na njega i dosta mu je tesko biti na "vise pozicija odjednom".
Lazar Marković- U zadnje vrijeme odlican, poceo i da zabija no zbog neke vrste defanzivne role ne moze biti cesce u poziciji za gol. No, dosta se dobro prikrada iz sjene i raspucat ce se vec.
Fabio Borini-Talijan, ima njuh za gol no ne zna dati gol
Balloteli- Katastrofa. Soliranje i kompliciranje jednostavnog.

Vjerovatno ce se povratkom Daniela nasa gol razlika popraviti jer ce Sterling biti oslobodjen igranja na krilu i na poziciji CF-a, Markovic bi trebao preseliti na klupu jer bi njegov ostanak u prvih 11 znacio promjenu formacije na 4-3-3 ili mozda cak 3-4-3 ali i jedna i druga bi nam vratile nesigurnost u odbrani.

I da, previse kompliciranja imamo u 16m protivnika.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 25 jan 2015, 00:15

Johnson ce izgleda ostati jos 3 godine. Tacno nas lik mrzi.

ziz
Kontakt:

Post Postao/la ziz » 25 jan 2015, 01:11

Sta mislite koliko bi trebalo para da se ode na Enfild i odgleda jedna tekma ? :lol: :lol:
"When I die, don’t bring me to the hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there."

— Steven Gerrard

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jan 2015, 01:21

59 funti je karta za A tekme, hotel za dvije noci se moze naci za 140-200KM u onim specijalnim ponudama kad ostane jos par soba a tu je vjerovatno ukljucen dorucak i vecera.

Sad nema avionske karte direktno za Liverpool nego bi morao London, Manchester ili Edinburgh (makar iz Zagreba je tako) i onda vozom do Liverpoola.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ziz
Kontakt:

Post Postao/la ziz » 25 jan 2015, 01:23

Otelo je napisao/la:59 funti je karta za A tekme, hotel za dvije noci se moze naci za 140-200KM u onim specijalnim ponudama kad ostane jos par soba a tu je vjerovatno ukljucen dorucak i vecera.

Sad nema avionske karte direktno za Liverpool nego bi morao London, Manchester ili Edinburgh (makar iz Zagreba je tako) i onda vozom do Liverpoola.
Treba stambeni kredit jedan, ukratko :urnebes:
"When I die, don’t bring me to the hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there."

— Steven Gerrard

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jan 2015, 01:25

Ma ne mozes bez 2 000km proci.

Avion, voz, ulaznice, hotel + vlastiti troskovi :crazy:

ziz
Kontakt:

Post Postao/la ziz » 25 jan 2015, 01:26

Otelo je napisao/la:Ma ne mozes bez 2 000km proci.

Avion, voz, ulaznice, hotel + vlastiti troskovi :crazy:
Trebam se prijavit na ispuni mi želju :hmmmmm: :lol: :lol:

— Steven Gerrard

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 25 jan 2015, 08:15

Mislio sam ja sa zenom ici u periodu kad se igraju dvije zaredom na Anfieldu, oko 12 dana turisticko-sportski na godisnji samo sam se dvoumio da li iz Zg do nekog grada pa voz ili do Beca il Minhena pa direkt za Liverpool. Ima jeftinijih carter letova plus ako si sretan pa naletis na last call. Sto se tice smjestaja u Liverpoolu ima ih od 50£ pa gore. Moze se naci i jeftinije i skuplje samo s obzirom da si steani turist bolje negdje gdje je osvijetljeno :mrgreen: ...Uglavnom sam bio spreman dat 6000km od polaska do povratka do kucnih vrata. Jbg, ko nam je kriv kad je daleko :( .Nesto me zaj.ebalo al iduci njihov dolazak gdje blize, recimo EL idem vjerovatno.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 jan 2015, 11:37

Lakše je opljačkat banku i da te ne uhapse nego dobit vizu za Englesku :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 25 jan 2015, 13:00

Jel ovo Sterling fakat odbija da potpise novi ugovor ?
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 25 jan 2015, 13:04

Sterling odbio novi ugovor. Ne znam šta mu je, digao se previše mali. :damn: Došao u opancima sad' hoće 100k sedmično, ali donekle je i u pravu kada ubleha poput Johnsona ima 100k zašto ne bi Sterling ?
Treba ovo što prije riješiti i dati mu željenu platu uz neku jaku klauzu ( 80-90 mil). S druge strane ubleha johnson produžio ugovor na 3 godine uz smanjenu platu (100k na 70k), znači odbio preći u Romu. Ne možeš se goFneta otarasiti :facepalm: Sturridge spreman za WH dok protiv Chelsea MOŽDA bude na klupi.
At the end of the storm there's a golden sky..

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 25 jan 2015, 13:12

Sterling je u potpunosti upravu. Normalno da ce traziti masne pare kad zna koliko vrijedi klubu i da bi u nekom drugom mogao i vise dobiti. On je Liverpoolov najperspektivniji igrac i treba da dobije koliko god hoce, jer ga moraju zadrzati po svaku cijenu. E sad na stranu sto su im pregovaracke sposobnosti 0, ne bi me ni sekunde cudilo da napusti klub do kraja prelaznog roka ili na ljeto.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 jan 2015, 13:42

Cuj ti Sterlinga sto se umislio, ko da je Ronaldinho, a ne Sterling. Sve to nogom treba nabiti muka mi je vise i od Suarezove situacije koja se vukla vise od godine pa sad i Sterling glumi neku igracinu, a treba jos pure jesti.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 25 jan 2015, 13:44

Ne treba previse ozbiljno uzimati te vijesti. To je samo Mirror prenio, a niko ozbiljniji nije potvrdio vijest. Sterling ce sigurno potpisati novi ugovor, samo je pitanje vremena. Ima tu vise stavki, ne samo plata kao sto oni navode. Po njihovom Sterling zeli preko £100 000 sedmicno.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 25 jan 2015, 13:49

Sterling koji je nas najbolji igrac uz Daniela vjerovatno zasluzuje da ima jednu od vecih plata u klubu. Nadajuci se da ce Johnson napustiti klub te uz odlazak Stevena tu se njegove zelje mogu lagano ostvariti.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 25 jan 2015, 14:02

Ja navijam za Sterlinga :mrgreen: Covjek igra predobro, strasan je igrac. I zasluzuje preko 100k ako trazi, a nista me ne cudilo da mu oni nasi kreteni ne produze ugovor.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

ziz
Kontakt:

Post Postao/la ziz » 25 jan 2015, 14:06

Slazem se da je Sterling jedan od najboljih igraca trenutno, ali dize se previse sa ovim ugovorom. Treba ga 2 godine prebacit u B tim i ne dati mu da igra, pa nek ide besplatno poslije toga. Bilo je talenata u Liverpoolu pa nisu dobijali sansu sa 17 godina da igraju koliko on.

— Steven Gerrard

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 25 jan 2015, 15:51

Sto se toga tiče, @topniče ja msm da na ovoj temi samo smiju pisat Redsi a na ostalim temama bujrum ti. :)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.