Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Tracy3McGrady » 23 jan 2015, 08:12

Problem je ja tome ako budu za francusku rasprodane, biti će i za ostale jer je u pitanju kompletan pass, tribine će biti prazne jer Francuzi će ovo uzeti zbog svoje repke a na ostale će ih ići možda 20-30% a za njih tih 200-300€ i nije nešto jer su navikli da su im ulaznice skupe.

Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 23 jan 2015, 18:14

Eh to jest problem :)
Planiram ici na prvenstvo, ali nisam ocekivao da se ovako rano treba brinuti o ulaznicama.
230E za najjeftiniji pass bi se moglo dati (toliko ce mozda biti i ukupna cijena za nasih pet utakmica), ali 400E je vec puno.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 23 jan 2015, 18:54

**** EP evo Mirza bolestan i to nije bez veze,upitni može biti i igranje košarke a ne samo nastup na EP!
Usput savez objevio kako ne maju novca za pripreme i ako država ništa ne uplati neće moći ići na EP :evil:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 jan 2015, 18:58

emil02in je napisao/la:**** EP evo Mirza bolestan i to nije bez veze,upitni može biti i igranje košarke a ne samo nastup na EP!
Usput savez objevio kako ne maju novca za pripreme i ako država ništa ne uplati neće moći ići na EP :evil:
Duboko se nadam da je sa Mirzom sve Ok, a od saveza sam navikao da kuka a da imaju sponzore elektroprivredu i bh telecom jer one su privatne firme
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 23 jan 2015, 19:23

nerminh74 je napisao/la:
emil02in je napisao/la:**** EP evo Mirza bolestan i to nije bez veze,upitni može biti i igranje košarke a ne samo nastup na EP!
Duboko se nadam da je sa Mirzom sve Ok, a od saveza sam navikao da kuka a da imaju sponzore elektroprivredu i bh telecom jer one su privatne firme
Ne znam,ali uzdati se samo u sponzore nije dobro.Bez pomoći države teško je praviti neki kontinuitet,jer ipak treba puno novca za pripreme i EP.
Bogami ovo kod Mirze nije bezazleno,samo je pitanje u kojem je stadiju i dali ima oštećenja pluća ili drugih organa!
Ukoliko bude tek početak biće O.K,ali ako bude teži oblik onda je veliki problem.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 24 jan 2015, 16:53

emil02in je napisao/la: Bogami ovo kod Mirze nije bezazleno,samo je pitanje u kojem je stadiju i dali ima oštećenja pluća ili drugih organa!
Ukoliko bude tek početak biće O.K,ali ako bude teži oblik onda je veliki problem.
Moja mati ima istu bolest, nasi doktori nisu bili u stanju da to pronadju a kamoli da izlijece. Nakon 10 godina je odlucila da potrazi srecu vani, i vidi cuda, pocela je uspjesno da se lijeci. Jest da je imala jedan napad na pluca, jer je ta zguscena krvi se otkinula i krenula prema plucima. Na svu srecu tamosnji doktori su joj propisali inekcije za razredjivanje krvi i medikamente za 6 mjeseci, u slucaju da ne bude ok ide jos 6 mjeseci i nakon toga bi trebalo biti ok. Srecom Mirzi je ovo vjerovatno tek pocetak takod a ce on to lakse ukloniti, dok je kod moje majke drugacija situacija i to je vec bilo zastarilo i bila je pred infarktom. Po mom misljenju Mirza je izgubljen za EP ali koga briga, da nam bude samo ziv i zdrav i da ga opet vidimo na terenu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 jan 2015, 17:11

Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine i velika želja Duška Ivanovića, DJ Cooper postavio je fenomenalan rekord u VTB ligi igrajući za ruski Enisej.

Njegova momčad bila je bolja od kazahstanske Astane, a konačan rezultat utakmice bio je 95:86. Naime, utakmice je obilježio fantastični američki razigravač koji je upisao nevjerojatnih 23 asistencije, a još je dodao 13 koševa i šest skokova.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 jan 2015, 15:26

mislim da ce Mirzina povreda i izvjestan izostanak sa eura mnogo uticati i na odluku selektora da li ce ostati ili ne
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

mirza1243
Kontakt:

Post Postao/la mirza1243 » 25 jan 2015, 15:54

Zna li neko ima li negdje na internetu da se pogleda ona utakmica protiv Litvanije sa Eura?

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 25 jan 2015, 16:02

mirza1243 je napisao/la:Zna li neko ima li negdje na internetu da se pogleda ona utakmica protiv Litvanije sa Eura?
[youtube][/youtube]

Ima ova ali nije na nas.

mirza1243
Kontakt:

Post Postao/la mirza1243 » 25 jan 2015, 16:19

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
mirza1243 je napisao/la:Zna li neko ima li negdje na internetu da se pogleda ona utakmica protiv Litvanije sa Eura?
[youtube][/youtube]

Ima ova ali nije na nas.
Hvala ;)

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 26 jan 2015, 02:33

Kakve su nam sad sanse na Europskom bez Mirze ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 jan 2015, 06:55

Suki46 je napisao/la:Kakve su nam sad sanse na Europskom bez Mirze ?

skoro pa nikakve

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 26 jan 2015, 10:00

Ko bi ga uopste trebao zamijeniti, koga imamo na 4-ci ? :hmmmmm:
ZZ

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 26 jan 2015, 10:57

Mislim da je vrijeme da se Bavcic vrati

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 26 jan 2015, 11:30

Na četvorci ako ne računamo Bavčića i Kenu nemamo nikoga ko igra ozbiljnu ligu sem Todića. Duško jeu kvalama forsirao duo Kikan Stipan pod košem tako da i neko od njih može igrati petaestak min i više ali ja bih to gledao ovako. Pod košem nam treba 5 igrača a kako sad stvari stoje imamo samo tri gore pomenuta. Ako dođe Nurkić to je ok uz jednog mladog, a ako ne onda bi trebali popounjavati sa GLogovcem na četiri, pa čak i Zimićem na petici ili Albijanićem. MOže i Minja Milošević igrati nisku četvorku nekad, ali to je to. Imamo i Mikija Halilovića ali ni on sad nema kluba. Ipak ja bi najviše volio na četvorci Kenu Karahodžića ako dobije papire. Znam, isto tako da smo ganjali Željka Šakića. Isto tako petice neke bi mogli biti i Fahro Alihodžić (zna li ko kako igra u Grčkoj?) i Ismet Sejfić (počeo je igrati umjesto Halilovića u Litvaniji).

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 26 jan 2015, 12:05

Na ovom Europskom smo mogli svasta uraditi , jer imamo stvarno ekipu sa potencijalem.Trebamo sad ganjati nekog na 4, moliti da ne bude jos povreda i izostanaka .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 26 jan 2015, 12:06

zaboljisportuBiH je napisao/la:Na četvorci ako ne računamo Bavčića i Kenu nemamo nikoga ko igra ozbiljnu ligu sem Todića. Duško jeu kvalama forsirao duo Kikan Stipan pod košem tako da i neko od njih može igrati petaestak min i više ali ja bih to gledao ovako. Pod košem nam treba 5 igrača a kako sad stvari stoje imamo samo tri gore pomenuta. Ako dođe Nurkić to je ok uz jednog mladog, a ako ne onda bi trebali popounjavati sa GLogovcem na četiri, pa čak i Zimićem na petici ili Albijanićem. MOže i Minja Milošević igrati nisku četvorku nekad, ali to je to. Imamo i Mikija Halilovića ali ni on sad nema kluba. Ipak ja bi najviše volio na četvorci Kenu Karahodžića ako dobije papire. Znam, isto tako da smo ganjali Željka Šakića. Isto tako petice neke bi mogli biti i Fahro Alihodžić (zna li ko kako igra u Grčkoj?) i Ismet Sejfić (počeo je igrati umjesto Halilovića u Litvaniji).
Miralem Halilovic ima klub, vratio se u Zagreb. Zeljka Sakica nismo ganjali jer je on hrvatski drzavljanin i ako bi ga doveli on bi se racunao kao naturalizovani igrac, Fahro Alihodzic jedva da ima minutazu, a i kada ima lose odigra.
Ismet Sejfic ni jednu utakmicu nije odigrao 10 ili vise minuta. Drasko Albijanic vec nekako dolazi u obzir, ali Emira Zimica ne treba ni spominjati, u tom slucaju bolje pozvati Nermina Hujdurovica koji je najbolji igrac madjarske lige.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 26 jan 2015, 12:20

Ethel je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Na četvorci ako ne računamo Bavčića i Kenu nemamo nikoga ko igra ozbiljnu ligu sem Todića. Duško jeu kvalama forsirao duo Kikan Stipan pod košem tako da i neko od njih može igrati petaestak min i više ali ja bih to gledao ovako. Pod košem nam treba 5 igrača a kako sad stvari stoje imamo samo tri gore pomenuta. Ako dođe Nurkić to je ok uz jednog mladog, a ako ne onda bi trebali popounjavati sa GLogovcem na četiri, pa čak i Zimićem na petici ili Albijanićem. MOže i Minja Milošević igrati nisku četvorku nekad, ali to je to. Imamo i Mikija Halilovića ali ni on sad nema kluba. Ipak ja bi najviše volio na četvorci Kenu Karahodžića ako dobije papire. Znam, isto tako da smo ganjali Željka Šakića. Isto tako petice neke bi mogli biti i Fahro Alihodžić (zna li ko kako igra u Grčkoj?) i Ismet Sejfić (počeo je igrati umjesto Halilovića u Litvaniji).
Miralem Halilovic ima klub, vratio se u Zagreb. Zeljka Sakica nismo ganjali jer je on hrvatski drzavljanin i ako bi ga doveli on bi se racunao kao naturalizovani igrac, Fahro Alihodzic jedva da ima minutazu, a i kada ima lose odigra.
Ismet Sejfic ni jednu utakmicu nije odigrao 10 ili vise minuta. Drasko Albijanic vec nekako dolazi u obzir, ali Emira Zimica ne treba ni spominjati, u tom slucaju bolje pozvati Nermina Hujdurovica koji je najbolji igrac madjarske lige.
Hvala što si malo razjasnio ove što ne pratim toliko tj Miralema, Ismeta, Fahru. Uglavnom, nisam siguran da nebi mogli Željka dobiti. Ne sjećam se više šta je tačno bilo. Nadam se da ti nije dobra info. Što se tiče Hujdurovića, nikako ne može prije Zime. Zima odlično igra u SLoveniji. Prvi su u ligi, a liga je i bolja od Mađarske. Nermin nije mlad da bi kao gurali, a Zima ipak ima 218 i mogao bi pomoći. Također Zima je i dobar sa Muhom, Djedom itd. Ovoga niko ne zna a to su stvari koje utiču kad je kvalitet tu negdje.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.