kao sto rece baja zvani zvjerka, bilo 2-0 ili 2-2, prolaz barce uopste nije upitan.
sad ce drop upasti i pitati....kako znas, otkud ti ta sigurnost?
pa da ga preduhitrim...odg. je barca ima messija.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Cisti penal ,crveni zuti,smedji....pa pogledaj samo bolne grimase kod Cesca.U tom momentu mu je noga otkinuta,momentalno.........................Wolverine je napisao/la:
ovo crveni? pa ljudi budimo realni.
sve u svemu, krivicu abcam na pepa. kojeg vraga uvodi henrya? i to umjesto ibre. i zasto izbacuje messija u kljucnim momentima utakmice. prerano se povuko, i pustio loptu arsenalu.
@bluesharks: ovo tebi realno? ako cemo eralno, barca je trebala dat najmanje 5 golova veceras.
Vece su sanse da ce Arsenal proci Barcu, nego vi Unitedgeronimo je napisao/la:hajde ba, sta se sekirate, ionako vam nisu do koljena.
kao sto rece baja zvani zvjerka, bilo 2-0 ili 2-2, prolaz barce uopste nije upitan.![]()
sad ce drop upasti i pitati....kako znas, otkud ti ta sigurnost?![]()
pa da ga preduhitrim...odg. je barca ima messija.
varas se, i to debelo.CollegeGunner je napisao/la:Vece su sanse da ce Arsenal proci Barcu, nego vi Unitedgeronimo je napisao/la:hajde ba, sta se sekirate, ionako vam nisu do koljena.
kao sto rece baja zvani zvjerka, bilo 2-0 ili 2-2, prolaz barce uopste nije upitan.![]()
pa da ga preduhitrim...odg. je barca ima messija.:ugeek:
Ne mogu da vjerujem da je sudija svirao penal za ovo sranje i još dao direktni crveni PuyoluWolverine je napisao/la:
ovo crveni? pa ljudi budimo realni.
sve u svemu, krivicu abcam na pepa. kojeg vraga uvodi henrya? i to umjesto ibre. i zasto izbacuje messija u kljucnim momentima utakmice. prerano se povuko, i pustio loptu arsenalu.
@bluesharks: ovo tebi realno? ako cemo eralno, barca je trebala dat najmanje 5 golova veceras.
Evo ja neću čekati 5 Maj da te citiram, već ću to učiniti sada. Ovo je atak na sve pismene ljude. Mislim da ovakvima poput @robovlasnik treba zabraniti pisanje po forumu sa ovako nepovezanima rečenicama. Ovo u mojoj dvogodišnjoj forumaškoj karijeri nisam doživio. Predložio bi administraciji da svaki forumaš prilikom registracije prođe neki test o opštoj pismenosti.Robovlasnik je napisao/la:A STO NIKO NE SPOMINJE HENRY-a ...... da je dozvoljeno psovanje ... djecu bi mu i sve po redu na 1001 nacin izvrijedjao .... da Bog da nogu slomio i nikad ne zaigrao.
Smrdo smrdavi , neka ga .... svim navijacima Arsenala .....
ONAJ BUSKETS .... da ga otac .... u po .... necega ....
GVARDIOLA zabij si 6 titula znas vec gdje .... on strucnjak .... uvodi Henrya umjesto Ibre a ovaj danima trubi .... ARSENAL bla bla Arsenal bla bla Arsenal ....
YAYA TOURE sjedi na klupi ?????? YAYA TOUREEEEE ----- izmislio fudbal i za keitu i busketsa ....
MA JA SAM RAZOCARAN ------ UZASNUT ------- Real ce osvojiti prvenstvo u spaniji .... a mi cemo izgubiti finale zahvaljujuci .... onaj u koga smo se kleli GUARDIOLI .....
Slobodno me citirajte .... poslije 5-og Maja
harishp je napisao/la:Cisti penal ,crveni zuti,smedji....pa pogledaj samo bolne grimase kod Cesca.U tom momentu mu je noga otkinuta,momentalno.........................![]()
P.S ma hajde sta ima veze,ako nije OV rebro ima Musaka
ali jarane barca odigrala perfektno prvo arsenal je sranje a ipak na kraju 2:2 i to oni bez dva vazna igraca ... kaze nekakve lekcije iz fudbala pa jeste primjetili da nisu dali da arsenal igra to je jedina lekcija ... tu je pep zaebao wengera... i onda povrede ... mislim da bi gallas bolje reagovao na ono kad je ibrahim dao golove ... daleko od toga da je arsenal ispao ...CollegeGunner je napisao/la:Niste jos ispali. Smirite se malo. Sve kofa, ma prolazimo mi to sigurno, Arsenal nam nije dorastao, a vidi postova puni frustracije i straha
Ljuti smo zbog penala,normalno,jer ga nije bilo.Barca je pokazala svoju klasu,a Arsenal se nije sastavio sa loptom,jer nisu mogli.Ne znam,vi mi se cinite kao zadovoljni vecerasnjom igrom,mislim rezultatom.Pa kad bolje razmislm,i trebate biti,jer ste trebali primiti 5 komada.CollegeGunner je napisao/la:Niste jos ispali. Smirite se malo. Sve kofa, ma prolazimo mi to sigurno, Arsenal nam nije dorastao, a vidi postova puni frustracije i straha
drug koje bobe koristis da nam reknesCollegeGunner je napisao/la:Vece su sanse da ce Arsenal proci Barcu, nego vi Unitedgeronimo je napisao/la:hajde ba, sta se sekirate, ionako vam nisu do koljena.
pa da ga preduhitrim...odg. je barca ima messija.:ugeek:
Sto izmjeni postnidjo_barca je napisao/la:Ljuti smo zbog penala,normalno,jer ga nije bilo.Barca je pokazala svoju klasu,a Arsenal se nije sastavio sa loptom,jer nisu mogli.Ne znam,vi mi se cinite kao zadovoljni vecerasnjom igrom,mislim rezultatom.Pa kad bolje razmislm,i trebate biti,jer ste trebali primiti 5 komada.CollegeGunner je napisao/la:Niste jos ispali. Smirite se malo. Sve kofa, ma prolazimo mi to sigurno, Arsenal nam nije dorastao, a vidi postova puni frustracije i straha
nije ovo strah vjeruj mi. arsenal barci nije do koljena, to se vidjelo nocas.CollegeGunner je napisao/la:Niste jos ispali. Smirite se malo. Sve kofa, ma prolazimo mi to sigurno, Arsenal nam nije dorastao, a vidi postova puni frustracije i straha
Nisam htio bas onako napisat.CollegeGunner je napisao/la:Sto izmjeni postnidjo_barca je napisao/la:Ljuti smo zbog penala,normalno,jer ga nije bilo.Barca je pokazala svoju klasu,a Arsenal se nije sastavio sa loptom,jer nisu mogli.Ne znam,vi mi se cinite kao zadovoljni vecerasnjom igrom,mislim rezultatom.Pa kad bolje razmislm,i trebate biti,jer ste trebali primiti 5 komada.CollegeGunner je napisao/la:Niste jos ispali. Smirite se malo. Sve kofa, ma prolazimo mi to sigurno, Arsenal nam nije dorastao, a vidi postova puni frustracije i straha![]()
Vec sam rekao; ako smo sa ovako losom i ispodprosjecnom igrom protiv strasne Barce izvukli revans, onda cemu razlog za sikiraciju. Samo ako budemo igrali nasu igru i to je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.