Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
Jao negacija, zbunio si me pravo, dal ce se osjetiti ili ne...Sveti je napisao/la:Neigranje Ronalda se ne moze ne osjetiti

Nece vam se vratiti snaha, dzaba se nadate. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
4-4-2 je za nas najbolja formacija. BBC je prevara. Jeste **** kad igraš bez najboljeg na svijetu, ali trenutno je od ove trojke u napadu ionako Benz u najboljoj formi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
To trenutno je mozda zadnja dva meca.Bale je daleko najbolji igrac u zadnje vrijeme.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ako je Bale daleko, pazi daleko najbolji igac u zadnje vrijeme onda je ova ekipa u velikom kurcu. Uozbilji se.
Mislio sam za napad da je u daleko najboljoj formi,Benza nije bilo protiv Atleika.Bale je konstantan u zadnje vrijeme svaku utakmicu po gol.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Bale nije odigrao dobre tekme ove sezone. Donosi glupe odluke, na desnoj strani je neupotrebljiv i i njemu će dobro doći da igra malo na svojoj najjačoj poziciji, gdje je i odigrao svoje najbolje tekme u Madridu, samo što je to i Ronaldu najjača pozicija pa nek se ne navikava.
Gdje Garetha da pohvalis? Takvo nesto se ovdje ne radi, samo kritika dolazi u obzir. Ako uz nju jos navedes i da je glup k'o qrac, to bolje.emir18 je napisao/la:Mislio sam za napad da je u daleko najboljoj formi,Benza nije bilo protiv Atleika.Bale je konstantan u zadnje vrijeme svaku utakmicu po gol.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kakav je da je donese nam tri boda protiv Cordobe mozda i kljucna za Primeru 

Jos je samo trebalo i da penal promasi.
- Scouser1892
- Kontakt:
Ako vam protiv atletica donese pobjedu za dva kola tad ce ga svi navijaci reala voljeti ahh da,vec je jednom donio al blancosi brzo zaboravljaju. Kao da hoce da su svi ko ronaldo da zabija 1,7 golova po mecu.
Ta utakmica koju spominješ je ona u kojoj Bale nije uradio ništa vrijedno spomena 120 minuta i sad treba biti heroj zato što je zabio gol glavom s 2 metra nakon što je Angel prošao cijelu odbranu Atletica.
- Scouser1892
- Kontakt:
I kup koji vam je donio ni tu nista nije uradio jelde
cuj nije nista pa sto ronaldo i benzema nisu zabili taj odlucni gol? Jednostavno se vasi navijaci ne znaju odnosit prema igracima. Di maria otjeran sad bale na udaru kritika. Raul je otjeran,katastrofalni su bili i prema ikeru...

E vidiš i taj kup je mitomanija zbog gola. Do njega je bio najslabiji, najsebičniji, najgluplji i jedini krivac što nismo vodili s 2 ili 3 gola razlike.
Ramos je zabio odlučujući gol.
Navijači ne mogu otjerati igrača iz kluba.
Ramos je zabio odlučujući gol.
Navijači ne mogu otjerati igrača iz kluba.
GerrardScouser1892 je napisao/la:I kup koji vam je donio ni tu nista nije uradio jeldecuj nije nista pa sto ronaldo i benzema nisu zabili taj odlucni gol? Jednostavno se vasi navijaci ne znaju odnosit prema igracima. Di maria otjeran sad bale na udaru kritika. Raul je otjeran,katastrofalni su bili i prema ikeru...

- Scouser1892
- Kontakt:
Kakve veze ima gerrard? Ova je tema da ostali raspravljaju o realu. U vrijeme dok.su tu igrali raul hiero i ostali uz livce ste mi bili najdrazi klub. I sad ja ne smijem nista napisati ili se raspravljati s vama jer ce te vi gerrarda spomenuti ? Ybo ti ovo....
Pa sta drugo da ti napisem, kad su u prethodnom postu napisao hrpu gluposti.Scouser1892 je napisao/la:Kakve veze ima gerrard? Ova je tema da ostali raspravljaju o realu. U vrijeme dok.su tu igrali raul hiero i ostali uz livce ste mi bili najdrazi klub. I sad ja ne smijem nista napisati ili se raspravljati s vama jer ce te vi gerrarda spomenuti ? Ybo ti ovo....
Raul otjeran - glupost
Di Maria otjeran - glupost
Katastrofalni prema Ikeru - glupost
- Scouser1892
- Kontakt:
Ako sam napisao glupost napises to a ne prozivas gerrarda. Iako ja smatram da nisu gluposti. Raul jeste otjeran nije mu ponudjeno nikakvo mjesto u klubu dok mu je to schalke nudio.
Di maria nije doslovno otjeran al dovesto hamesa na njegovu poziciju je pisanje po njegovoj strasnoj sezoni.
Prema ikeru se jesu katastrofalno ponasali pa prema marci je bila anketa i preko 70 % njih je smatralo da olupina diego lopez treba na gol
Di maria nije doslovno otjeran al dovesto hamesa na njegovu poziciju je pisanje po njegovoj strasnoj sezoni.
Prema ikeru se jesu katastrofalno ponasali pa prema marci je bila anketa i preko 70 % njih je smatralo da olupina diego lopez treba na gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.