Škof ih poslao kući, Katar na balkanski pogon
SP Qatar 2015 - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: SP Qatar 2015 - rukomet
Makedonci
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- alan_kardec
- Kontakt:
Odlična utakmica Slo-Mkd, odlična. Šteta što sam stigao samo da odgledam drugo poluvrijeme. Navijao sam za Makedonce međutim u momentima kad se lomio rezultat fulali su nekoliko zicera (Stoilov, Georgievski, Pribak, Manaskov) + što im je Škof skinuo tri ili 4 sedmerca (2 u zadnjih 10 minuta)
+ crveni za Mirkulovskog na dvadesetak minuta do kraja. Za ovako izjednačenu utakmicu, fulali su baš previše. Meč winneri su Škof zbog odbranjenih sedmeraca i Natek koji je zamijenio Doleneca i sa desnog beka u završnici dao odlučujuće golove (čini mi se 3).
Sviđa mi se kako igraju Slovenci, brz, dinamičan, moderan rukomet. U četvrtfinalu nažalost idu na, vjerovatno, Francuze.
Sviđa mi se kako igraju Slovenci, brz, dinamičan, moderan rukomet. U četvrtfinalu nažalost idu na, vjerovatno, Francuze.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ali nisu vala ni srece imali..2 stative zadnjih 5min
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Škof 
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Austrija i Makedonija
Sudije su pogurale Katar, što je i očekivano, pošto sam gled'o obe tekme i onda se može doći do zaključka da nisam nijednu pogledao kako treba.
Hajmo Brazilci, oni su draga nacija, jedino ih mrzim u fudbalu, bolje rečeno Scolarija mrzim zbog Ronaldinha.
Nadam se da će Španci rastavit Tunižane na proste faktore, samo zbog toga što su nepravedno prošli.
Sudije su pogurale Katar, što je i očekivano, pošto sam gled'o obe tekme i onda se može doći do zaključka da nisam nijednu pogledao kako treba.
Hajmo Brazilci, oni su draga nacija, jedino ih mrzim u fudbalu, bolje rečeno Scolarija mrzim zbog Ronaldinha.
Nadam se da će Španci rastavit Tunižane na proste faktore, samo zbog toga što su nepravedno prošli.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Isto.Puma je napisao/la:Kako makedonci nemaju srece, strasno. Zao mi velicine Kirila.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
sreće, ili mirnoće u završnici?Mimibhf je napisao/la:Ali nisu vala ni srece imali..2 stative zadnjih 5min
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nadam se rutinskoj pobjedi Hrvatske,bez prevelikog gubitka energije.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- legenda reala
- Kontakt:
Uwe jesi živsamo_lijevo je napisao/la:Nadam se rutinskoj pobjedi Hrvatske,bez prevelikog gubitka energije.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
tuDen sam.legenda reala je napisao/la:Uwe jesi živsamo_lijevo je napisao/la:Nadam se rutinskoj pobjedi Hrvatske,bez prevelikog gubitka energije.
- legenda reala
- Kontakt:
Možeš li sebe i reprezentaciju vratiti u vrh gdje ste nekad bili, i što ti Dominik više nije rezervasamo_lijevo je napisao/la:tuDen sam.legenda reala je napisao/la:Uwe jesi živsamo_lijevo je napisao/la:Nadam se rutinskoj pobjedi Hrvatske,bez prevelikog gubitka energije.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pa sad, znaš goluza zna da je brazil veliki rival argentini a on će se potruditi zbog mnogih hrvatskih domoljuba koji su spas našli u dalekoj srebrenoj zemlji, da ih dobije....samo_lijevo je napisao/la:Nadam se rutinskoj pobjedi Hrvatske,bez prevelikog gubitka energije.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- samo_lijevo
- Kontakt:
u polufinalu protiv Hrvatske ce se znati.legenda reala je napisao/la:
Možeš li sebe i reprezentaciju vratiti u vrh gdje ste nekad bili, i što ti Dominik više nije rezerva
Nadaju se povratku u sami vrh,ne odmah,ali postepeno.Dosao je novi selektor,pomladio je ekipu.
Pruza se prilika mladim igracima.Da nije bilo povreda u pripremnom dijelu ne bi ni Kraus igrao.
povrede,umor.DANTES je napisao/la: pa sad, znaš goluza zna da je brazil veliki rival argentini a on će se potruditi zbog mnogih hrvatskih domoljuba koji su spas našli u dalekoj srebrenoj zemlji, da ih dobije....
jao što Severina drma u pozadini 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kaunas je napisao/la:jao što Severina drma u pozadini
I ja čujem i kontam da nisam šta pritisnuo slučajno na YouTube da nije kakva greška
A što ovo Hrvati zadnja dva takmičenja igraju u ovim Adidas bijelim dresovima nisu u kockastim ?
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 25 jan 2015, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
- Scouser1892
- Kontakt:
Haha. Ko Nurkicu Baja kad zabije kosKaunas je napisao/la:jao što Severina drma u pozadini
- EroHercEro
- Kontakt:
Ljubušak se, nastupajući za BiH, "odrekao" Hercegovine
http://sipovaca-portal.****/201 ... rekao.html
http://sipovaca-portal.****/201 ... rekao.html
Španci siluju Tunis 
EDIT: golman Brazila skino 3 penala Hrvatima, čini mi se 2 ili čak sva 3 zaredom
EDIT: golman Brazila skino 3 penala Hrvatima, čini mi se 2 ili čak sva 3 zaredom
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 25 jan 2015, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
Hrvati nemaju rjesenja na ovu odbranu Brazilaca. A i u napadu Brazilci djeluju dobro, samo ih nekad ponese pa gube brzo lopte.
Ovo je nemješten prelaz 2/1 ... gledo sam samo ovih zadnjih 10 min prvog poluvremena.
Tri sedmerca Hrvati pucaju u golmana, i primaju 2 gola sa igracem više.
A u drugom idu na +5 u cetrdesetoj minuti.
Tri sedmerca Hrvati pucaju u golmana, i primaju 2 gola sa igracem više.
A u drugom idu na +5 u cetrdesetoj minuti.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.