rodjenisa je napisao/la:BMV22 je napisao/la:rodjenisa je napisao/la:Od kakve japije ste vas dvojica kad se ovako sjecate nakon tolikih godina i dogadjaja
Svaka cast i samo nam pisite ,jer ima toga dosta zanimljivog,neka ostane trag i na ovom forumu.
BMV22 da se fotograf kojeg spominjes ne zove Adem Bjelonja rahmet mu dusi,bio je poznati fotograf sa fudbalskih utakmica
Dragi moj rođeni da nije bilo tulumarenja prijeratnih sa Semirom, Jukom, Dadom, Bakom i ostalim našim legendama vjeruj mi da bi mozak i bolje i brže radio.Ovako lapi li lapi, ali nije mi žao živilo se.
Upravu se nisam siguran je li se zvao Avdo ili Adem, bio je sijed, omanji čovjek sa nekim čudnim aparatom za ove sadašnje generacije za tadašnje vjerovatno najmoderniji.Kad bi trčao na drugu stranu terena, imao je sitan trk, a onaj mu je aparat po prsima išao lijevo-desno.Kad bih vidio sliku odmah bi ga prepoznao jer skupljajuči lopte čitavu bi utakmicu provodio u priči s njim.Hvala ti što si me ispravio, pozdrav bratu rođenom

Odlicno si ga opisao,Adem rahmetli,znam ga sa utakmica Famosa raja ga volila,sjecam se gledas Famosa a slusas tranzistor i kad jave da je Velez poveo uvjek puno raje skoci (u Hrasnici bar 30% ljudi uvjek za Velez navijali )a onda on pita "ko je to poveo,pa kad cuje odgovor uvjek ono palac gore

,gotivio nas pravo

Odoh u crvene snove, laku noć svima mirno spavajte, prošao je još jedan dan u kojem se sa srećom i oduševljenjem raspričasmo o našem Veležu pa sutra kad osvane novo jutro i novi dan, kad se probude svi crveni đavoli nadam se da će biti napisano mnogo detalja od sviju nas i da će nas to sve podsjetiti na naša najslavnija vremena.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.