ppero8 je napisao/la:Tej dva gola iz pet suteva.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ppero8 je napisao/la:Tej dva gola iz pet suteva.
ja sam se već pomirio , i ja njih samo čekamJanez je napisao/la:Teško će Porto do 3 boda
Ispoštov'o me Deng, valjda će i Porto ovo okrenuti.Janez je napisao/la:Teško će Porto do 3 boda
Ma ne smije te Porto skinut' , nisu meni posljednji par na listiću.Griselda je napisao/la:Nema kruha od Porta, znao sam čim su mi ostali zadnji par na listiću.
To dođe tako da se ponadaš, možda čak i zabiju jedan. Ali ne vjerujem u preokret, nažalostsuarez7 je napisao/la:Crveni za Maritimo
ajde sad Porto
e ako ovo nije prelaz ja onda ne znam šta je višesuarez7 je napisao/la:Crveni za Maritimo
ajde sad Porto
Sad gledam ovaj tvoj tiket i sve je OK sem Porta,stace ti tako mala kvota na Porto?orbit je napisao/la: Ma ne smije te Porto skinut' , nisu meni posljednji par na listiću.![]()
![]()
ma bit će 1:1Janez je napisao/la:Može Porto do 3 boda samo uz dva penala, sa ovakvom igrom i jalovim napadima nikad do gola, a kamoli 3 boda
Jaooo lik puca direktno na gol ide u kontra ugao od golmana i pogodi igrača u glavu![]()
Popravio sam sa ovim drugim tiketom pa nek sad Braga zezne stvarzgmiky je napisao/la:dobri moj janez ko ih yebe probat ćemo sa tenisom popraviti stvari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.