utakmice za plasman od 17 do 24 mjestafilip13 je napisao/la:spaho spominje prezident kup,šta je to?
SP Qatar 2015 - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: SP Qatar 2015 - rukomet
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Razigravanje sa pozicije tj. igraju one ekipe koje nisu prosle skupine.filip13 je napisao/la:spaho spominje prezident kup,šta je to?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
E, moj Igore...
Hajmo, Kauboji!
Hajmo, Kauboji!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Papastathopoulos
- Kontakt:
sad ce i ofsajd Brazilu svirati..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sudija je bez potrebe ponistio gol Brazilu i svirao penal koji su promasili.Nakon toga je Hrvatska preokrenula rezultat.NIje sigurno to jedini razlog za poraz,ali je to bilo u zadnjih 10 minuta sto ipak djeluje na igrace.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Sretno mojim Hercegovcima,plan je ispunjen al mozete vi jos...:-*
Nisu oni samo iz Hercegovine, vec iz cijele Bosne. Pogotovo srednje Bosne.kanarinac je napisao/la:uvijek su hercegovci imali jaci lobi
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hrvate su pogurale sudije, dosta su im pomogle, počevši od onog penala,
ali 100% ispadaju od Šveda 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Scouser1892
- Kontakt:
Moraju se neka nova pravila osmisliti za ovo cuvanje lopte
- BeyKopites
- Kontakt:
Jedva kockasti.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
hercegovci i braca muslimani sa dalekog istoka katrani mogu daleko 
Samo Sarajevo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Karačič i onaj odbranjeni sedmerac Ivića nakon poništenog gola dovoljni za preokret Hrvata koji su inače odigrali neprepoznatljivo loše za njih. U 1/4 finalu će to morati puno bolje želi li preko pretpostavljam Šveđana koji su ipak favoriti protiv Poljaka sutra.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Olimpijada i Rio skoro osigurani,sad probat medalju uzet...
Goluža pokazao (ne)znanje 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Odvratna utakmica.
Keta prelos, pa ne vjerujem sta covjek radi. Igraju ljudi duboku obranu, i vidis da Dule i Damir nisu "u igri", a drzis ih na terenu. Dobro, Igor je spasio stvar, ali opet. Sliskovic je morao danas odigrat vecu rolu, pa uvjeren sam da bi bolje izgledao od Bicanica.
Obrana koja je bila uzasna, lopte na pivota su prosle bezbroj puta. 18 turnovera, pa to si ozbiljna momcad ne moze dopustit.
Staticni smo, ali ne znamo igrat ovakav rukomet i kraj price. I suci su nam isli na ruku treba priznat.
Siguran sam da ce protiv Sveda/Poljaka to bolje izgledat, makar su jaci, ali ne igraju ovaj divlji rukomet. Ali bez obzira na to, s ovakvom igrom nemamo sta trazit dalje.
Svaka cast Brazilu, slijedi cetvrtfinale, nadam se da ce igraci nesto naucit iz ovoga. Za Ketu znam da nece.
Keta prelos, pa ne vjerujem sta covjek radi. Igraju ljudi duboku obranu, i vidis da Dule i Damir nisu "u igri", a drzis ih na terenu. Dobro, Igor je spasio stvar, ali opet. Sliskovic je morao danas odigrat vecu rolu, pa uvjeren sam da bi bolje izgledao od Bicanica.
Obrana koja je bila uzasna, lopte na pivota su prosle bezbroj puta. 18 turnovera, pa to si ozbiljna momcad ne moze dopustit.
Staticni smo, ali ne znamo igrat ovakav rukomet i kraj price. I suci su nam isli na ruku treba priznat.
Siguran sam da ce protiv Sveda/Poljaka to bolje izgledat, makar su jaci, ali ne igraju ovaj divlji rukomet. Ali bez obzira na to, s ovakvom igrom nemamo sta trazit dalje.
Svaka cast Brazilu, slijedi cetvrtfinale, nadam se da ce igraci nesto naucit iz ovoga. Za Ketu znam da nece.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kaunas je napisao/la:utakmice za plasman od 17 do 24 mjestafilip13 je napisao/la:spaho spominje prezident kup,šta je to?
hvala
- samo_lijevo
- Kontakt:
eto @DANTES vidis sta ispade na kraju,a ti okrenu na sprdanciju.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.