Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

muhamedkonjic
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la muhamedkonjic » 25 jan 2015, 14:36

zgembo89 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
muhamedkonjic je napisao/la:Ljudi moji vidim da Stanko Sabljic nekadasnji pivot RK Bosne igra za Erlungen u Bundesligi. Sta mislite o njemu? Toromanovic je u godine i za divje tri godine ce nam trebati taj treci pivot. Tu su normalno mladi momci poput Gradjana i Halilkovica ali Sabljic bi trebao imati prednost posto igra u Bundesligi uz to i on je jos dosta mlad, 26 godine.
Haloo frajeruu ne trebaju nam pivotiii a rukomet nije fudbal Toroman moue jos 6 godina ko od sale igrati. Do tad ce i Halilkovic i Gradjan biti prave masine plus Vranjes i Buric.
Tež ima 36 godina i razvaljuje u Tunisu ,a Tore smao 30g ili Terzić koji ima oko 33g jedini problem je Prce lijevi bek i zamjene za 2 krila

Znam ja to, ali Tore mozda nece da igra do 36 godine u reprezentaciji, mozda se oprosti ranije ali ako igra do 36 godine to je odlicno za nas, stvarno je igracina. Ali i nezna se kakav ce biti u tim godinama, treba pomalo ubacivati ove mladje dok je jos Tore tu da ih i on moze nesta nauciti. Prce je problem a i Terzic nece dugo zato treba popricati sa Hercegom i Grbavcem, ali isto tako imamo Milasa, Mandica, Loncara, Vranac i njih treba ubacivati pomalo. Krila nam netrebaju. Vrazalic je odlican i mlad, imao je lose prvenstvo ali momak je odlican igrao za Ademar Leon i sada u Bundesligi. Znamo mi sta on moze to je pokazao protiv Njemacke, Bjelorusije, Islanda. Ovcina isto tako mlad i moze napredovati ali mislim da onda treba otici iz Qatara da bi postao bolji. Mikic i Delic sasvim solidno. Mozda tu traziti nekog ali desnom imamo Vrazalica,Velica Zulfica i Eresa svi mladi i dobri.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 25 jan 2015, 15:09

Naravno da je savez i organizacija najveci problem. Ali sve je to ogled drzave. Najvise igraca sa ovog SP je redeno u BiH nego ijednoj drugoj drzavi, ali koja nam korist kad veliki broj najboljih igraju za druge selekcije.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 jan 2015, 15:36

Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to. :thumbup:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 25 jan 2015, 15:40

topnik1 je napisao/la:Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to. :thumbup:
Dejannn MALINOVICCCCC :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 25 jan 2015, 19:17

samoposmatram je napisao/la:Negledamo stvari na isti nacin, slazemo se da se neslazemo.

I ako nemamo mladje kategorije opet su skoro svi poceli rukomet igrati na nasim prostorima i poslije otisli u kace rukometne sredine.
Niko nespominje da 6-0 odbrana koja se na tim pripremama uvjezbavala nije valjala tokom citavog turnira. Napad je bio neorganizovan kroz citav turnir. Kontranapad nije postojao. O ovim stvarima niko negovori. A svi spominju pojedince koje bi trebalo otjerati/pozivati. Rukomet je timski sport niko ovdje nije skontao. To je zato sto svi prate pojedince, skojima se mogu jednaciti i ziviti svoj zivot kroz njihove licne uspjehe. Svi prate Dzeku, Nurkica i Teletovica a mrze City, denver i netse. To je bolesna sredina. BiH ce imati jak rukomet kad bude imala jak savez. Tim ce uvijek izbaciti pojedinca. Demirovica aktivirati za mladje kategorije.
I opet da ne bi Portugalskog smeca da nas onako pokrade unatoc svemu gore navedenim mi bi veceras igrali protiv Spanije.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 25 jan 2015, 20:33

Kako se sudi Hrvatima :(
2-3 iskljucenja cista ne smiju sudije svirati Hrvatima jer Brazil nema navijaca u Kataru koji ce trositi!!! ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 jan 2015, 20:45

Ispali su i MAkedonija i Austrija ajde Austrija protiv Katara očekivano ali iznenađenje je Makeodnija od LSovenije

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 25 jan 2015, 20:51

zgembo89 je napisao/la:Ispali su i MAkedonija i Austrija ajde Austrija protiv Katara očekivano ali iznenađenje je Makeodnija od LSovenije
I Tunis,a i Hrvati na guzove prodjose,izgleda nasa grupa najslabija bila.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 25 jan 2015, 21:40

Tunis?

BosnaE

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 jan 2015, 21:44

zgembo89 je napisao/la:Ispali su i MAkedonija i Austrija ajde Austrija protiv Katara očekivano ali iznenađenje je Makeodnija od LSovenije
Nije to nikakvo iznenađenje, Slovenija je važila za favorita tu.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 25 jan 2015, 21:47

I Makedonija i Tunis su tu negdje ko i mi,nisu klasa iznad,al' kad je naš tim zdrav i kad su svi na okupu,i kad imamo pošteno suđenje... Mi smo na ovo SP došli baš nikakvi,sve nas loše poklopilo... to nas je na kraju i koštalo!!!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jan 2015, 22:00

Svi su ispali od boljih i kvalitetnijih ekipa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 jan 2015, 22:40

Samo je BiH pokradena...

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 25 jan 2015, 22:41

A i protiv Bjelorusije smo autsajderi, po kladionicama naravno... 1.50 naspram 3.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 25 jan 2015, 23:50

Deset utakmica reprezentacije u 22 dana( 06.01-27.01.). Nadam se da ce momci ove dvije posledne odigrati maksimalno. Posto nema znacaj vjerujem i u dobro sudjenje. A protivnici ce biti na razini onih iz grupe. Vidjecemo sutra kako ce rukometasi se predstaviti.

BosnaE

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 26 jan 2015, 00:21

Vedad87 je napisao/la:A i protiv Bjelorusije smo autsajderi, po kladionicama naravno... 1.50 naspram 3.
Uzet cemo sutra Ruse bivse..

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 26 jan 2015, 00:33

Rutenka je van forme ovo prvenstvo, sto je donekle olaksavajuca okolnost. Ne znam kakvi su nas s psihom, tj. da li su dosli sebi nakon Tunisa...Sutra ocekujem egal utakmicu i nadam se nasu pobjedu.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Cupko
Kontakt:

Post Postao/la Cupko » 26 jan 2015, 01:24

Husika je napisao/la:Kako se sudi Hrvatima :(
2-3 iskljucenja cista ne smiju sudije svirati Hrvatima jer Brazil nema navijaca u Kataru koji ce trositi!!! ;)
Ma vidio si i sam da je cijelo vecerasnje sudjenje bilo naopako, nije u korist ni Hrvatskoj ni Brazilu. Istina, bio je jedan ili dva starta gdje se moglo suditi iskljucenje, ali je i na drugoj strani bilo nekoliko probijanja kod golova Brazila koja nisu sudjena. Gledao sam utakmicu na nasem RTL ali mi rekose da je i komentator na BHT komentirao kako je sudjenje bilo u najmanju ruku cudno, ali ni u ciju korist. Opet kazem, ne znam da li je stvarno to rekao, tako sam cuo. A lose smo igrali veceras i mozemo bit sretni sto smo prosli dalje, jer bez obzira na protivnika, mora se ici punom snagom cijelih 60 minuta, a da je tako isla i BiH ponajprije u utakmicama protiv Austrije i Makedonije (gdje su po mom misljenju sami sebe izbacili s turnira), drugu bi reprezentaciju veceras gledali protiv Spanjolske, ali eto tako je kako je... Kakve su vase prognoze za nastavak turnira, sta ocekujete od cetvrtfinala, polufinala, a i od President kupa?

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 26 jan 2015, 07:14

Cupko je napisao/la:
Husika je napisao/la:Kako se sudi Hrvatima :(
Ma vidio si i sam da je cijelo vecerasnje sudjenje bilo naopako, nije u korist ni Hrvatskoj ni Brazilu. Istina, bio je jedan ili dva starta gdje se moglo suditi iskljucenje, ali je i na drugoj strani bilo nekoliko probijanja kod golova Brazila koja nisu sudjena. Gledao sam utakmicu na nasem RTL ali mi rekose da je i komentator na BHT komentirao kako je sudjenje bilo u najmanju ruku cudno, ali ni u ciju korist. Opet kazem, ne znam da li je stvarno to rekao, tako sam cuo. A lose smo igrali veceras i mozemo bit sretni sto smo prosli dalje, jer bez obzira na protivnika, mora se ici punom snagom cijelih 60 minuta, a da je tako isla i BiH ponajprije u utakmicama protiv Austrije i Makedonije (gdje su po mom misljenju sami sebe izbacili s turnira), drugu bi reprezentaciju veceras gledali protiv Spanjolske, ali eto tako je kako je... Kakve su vase prognoze za nastavak turnira, sta ocekujete od cetvrtfinala, polufinala, a i od President kupa?
Hrvatska se moze debelo zahvaliti sudijama, brazilu je ponisten cist pogodak, a sviran je sedmerac kojeg je na kraju Ivic odbranio, to je prelomilo utakmicu definitivno..
Volim te Bosno!!!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 jan 2015, 11:07

Prenosil neko danas?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.