Valjda BHT.AsharaK je napisao/la:Prenosil neko danas?

Moderator/ica: Pasha
Valjda BHT.AsharaK je napisao/la:Prenosil neko danas?
Gledao sam, ne pise da prenosesudac92 je napisao/la:Valjda BHT.AsharaK je napisao/la:Prenosil neko danas?
A NA TELETEXTU PISE DA NEMA !!!?!??!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!milanist je napisao/la:ja evo gledam njihov pregled programa i pise da prenose nas i bjeloruse
Ima!EdoBa je napisao/la:A NA TELETEXTU PISE DA NEMA !!!?!??!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!milanist je napisao/la:ja evo gledam njihov pregled programa i pise da prenose nas i bjeloruse
![]()
![]()
![]()
dbr to je na teletextu ali imas na official stranici bht1 pise da prenose Bih - BjelorusijaPapastathopoulos je napisao/la:
mi smo u 15h, ne kontam kako ima, pa valjda znamo citati i mi
tacno se na tvojoj izjavi vidi koliko smo mi Bosanci skromni insani..Vedad87 je napisao/la:Ako bih mogao birati, radije bih da izgubimo danas protiv Bjelorusije, ali da ih dernemo u kvalifikacijama. Naravno, bilo bi lijepo oba puta, ali treba biti skroman
xavi26 je napisao/la:tacno se na tvojoj izjavi vidi koliko smo mi Bosanci skromni insani..Vedad87 je napisao/la:Ako bih mogao birati, radije bih da izgubimo danas protiv Bjelorusije, ali da ih dernemo u kvalifikacijama. Naravno, bilo bi lijepo oba puta, ali treba biti skroman
fedeltafrotta je napisao/la:u kolko je tekma ?
ps. nista ne ocekujem od tekme osim poraza jer je vec poslije tunisa evidentno da su momci klonuli duhom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.