I Beganović i Mujagić su odlični napadači i oni su naša budućnost..fkzeljeznicarba je napisao/la:Pile misli na Beganovića.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I Beganović i Mujagić su odlični napadači i oni su naša budućnost..fkzeljeznicarba je napisao/la:Pile misli na Beganovića.
Gledao sam i jednog i drugog, samo nek nastave i mislim da cemo imati dobar napadacki tandem.Željooooo je napisao/la:I Beganović i Mujagić su odlični napadači i oni su naša budućnost..fkzeljeznicarba je napisao/la:Pile misli na Beganovića.
corleone87 je napisao/la:Ocajne pripreme iz godine u godinu..
Nisu ovo bi moglo biti bolje nego ovih zadnjih par godina uglavnom zbog terena.Probleme smo imali upravo zbog ovoga i ova vijest me raduje.Konacno je neko mucnuo glavom.corleone87 je napisao/la:Ocajne pripreme iz godine u godinu..
Da upravo njega kako sam cuo odlicne fizicke predispozicije i sve sto ide uz to.Momak ce sigurno dobiti sansu sad jel ga prerano gurnuti u vatru ne znam.fkzeljeznicarba je napisao/la:Pile misli na Beganovića.
Vremenska prognoza za 7 dana, 15 dana, 30 dana
http://www.mojkvart.hr/Rovinj/vremenska-prognoza
Ja sam cuo da bi vec trabao dobijati sansu ali hoce li se osloniti i mogu li na njega to je vec drugo pitanje.Zeznut je prelaz iz juniora u seniore adaptacija traje kod nekih duze kod nekih krace.Ali je bitno da se na momka ozbiljno racuna on se jos uvijek razvija u igraca i taj razvoj treba biti pravilan, mnoge je unistilo to sto su bili prebrzo gurnuti na teren a oceivanja bila velika.bagrcavi je napisao/la:18 mu je godina, neće do 23. na klupi sjediti pa tek onda dobiti šansu. Ako ćemo već gurati tu djecu radi prodaje to je pravo vrijeme kad ih treba bacati u vatru.
Znam malog Gačana lično,znam mu i starog igrao za visočku Bosnu.Njega je menadžer dobro nasankao,vodio ga u Zaprešić.Treba na njega obratiti pažnju ima šlifazaboljisportuBiH je napisao/la:Dobro ste, treba biti oprezan sa tim stvarima. Ja ipak mislim ako budemo kući ove polusezone igrali kako treba mogli bi i on i Hiroš dobiti neku minutažu, s obzirom da će ostali mladi biti posuđeni. Onda naravno ako iskoriste gurnu se i u neku tekmu gdje je guravo itd to ide svojim tokom. Vidim Lekanić neće ostati, a po ivještajima to znači da Oda misli da je Hiroš bolje rješenje.Žao mi je za Grebenara, djelaovao mi je dobro. Ako je istina da je raskinuo. Isto tako treba nastaviti pratiti naše bivše mlade igrače, pa i Ramića. Recimo Onaj Gačan stoper igra odlično u onoj MLadosti, pa i Hidić juniorski reprezentativac je igrao adnjih pet-šest tekmi u Turbini. Ako se razviju što ih nebi vratili. Ima i onaj Zajimović u Travniku itd.
Ja ne bih ni jednog od njih doveo, neki od njih imaju i talenat ali nemaju ništa u glavi. U slucaju da ih dovedeš oni bi opet na prvi mig tih tzv. "menadžera" poceli da prave probleme i da traže raskid da bi mogli da idu na probe u neke klubove koje bi im lafo ti menadžeri pronalazili.zaboljisportuBiH je napisao/la:Dobro ste, treba biti oprezan sa tim stvarima. Ja ipak mislim ako budemo kući ove polusezone igrali kako treba mogli bi i on i Hiroš dobiti neku minutažu, s obzirom da će ostali mladi biti posuđeni. Onda naravno ako iskoriste gurnu se i u neku tekmu gdje je guravo itd to ide svojim tokom. Vidim Lekanić neće ostati, a po ivještajima to znači da Oda misli da je Hiroš bolje rješenje.Žao mi je za Grebenara, djelaovao mi je dobro. Ako je istina da je raskinuo. Isto tako treba nastaviti pratiti naše bivše mlade igrače, pa i Ramića. Recimo Onaj Gačan stoper igra odlično u onoj MLadosti, pa i Hidić juniorski reprezentativac je igrao adnjih pet-šest tekmi u Turbini. Ako se razviju što ih nebi vratili. Ima i onaj Zajimović u Travniku itd.
govorili su da je smjesten na poziciju koordinatora omladinskog pogonaChoks je napisao/la:Da li je Almir Memić ostao u klubu na nekoj novoj poziciji ?
Ocito prijatelju nisi nikad gledao momka, kapiten je u svojoj ekipi, uz to i dominantan po svim faktorimaOdaVeliki je napisao/la:Ovaj Beganovic ocito ima jake roditelji cim se ovako gura. Uzmes novine da citas on u njima, dodes na forum isto. Ocigledno su poceli rodbinski odnosi da rade.Onaj sport avaz dva puta sedmicno izade, Beganovic mora biti u njemu dva puta, bar mali pasus.
Glupo je da sad ja tebi dokazujem koliko sam utakmica gledao, a gledao sam sigurno dovoljno da vidim kakav je. Nemam nista protiv momka, daBogda bio kao Dzeko. Samo je malo pretjerano da svake sedmice po dva puta izlazi u novinama. Da je tako extra dobar kod Amara bi davno igrao. Tako da cim se toliko spominje, neko ga opasno gura..tower936 je napisao/la:Ocito prijatelju nisi nikad gledao momka, kapiten je u svojoj ekipi, uz to i dominantan po svim faktorimaOdaVeliki je napisao/la:Ovaj Beganovic ocito ima jake roditelji cim se ovako gura. Uzmes novine da citas on u njima, dodes na forum isto. Ocigledno su poceli rodbinski odnosi da rade.Onaj sport avaz dva puta sedmicno izade, Beganovic mora biti u njemu dva puta, bar mali pasus.
pogledaj tekmu juniora ponekad...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ejnur, Google Adsense [Bot], knoa i 26 gostiju.