Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Kakva je situacija sa Sutonom ?
Kao prvo ja se neću prestati nadati da će kapiten zaigrati na EP-u do zadnje
Kao drugo što pominjete centre, mi ih sa Jusufom imamo 3, nama treba krilni centar a tu od svih nabrojanih Kenan je najbolji i bio bi red da se sa njim oprostimo na dostojanstven način, a ne kao što su ga šutnuli, ako ne bolje onda ganjati sutona koji i dalje može komotno nastupiti za nas
Kao drugo što pominjete centre, mi ih sa Jusufom imamo 3, nama treba krilni centar a tu od svih nabrojanih Kenan je najbolji i bio bi red da se sa njim oprostimo na dostojanstven način, a ne kao što su ga šutnuli, ako ne bolje onda ganjati sutona koji i dalje može komotno nastupiti za nas
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
@zaboljisportuBiH Samo vjerujem da se mogu naci bolje opcije od Emira Zimica odnosno neka kombinacija, a vjerujem da ce se i Jusuf odazvati nakon ovog sa Mirzom.
Za Zeljka je to neko spomenuo prije par mjeseci, da li je to bio Kevin, Neno, Nermin ili neko drugi ne bi se mogao sjetiti, ali znam da je tu prica zavrsena..
Za Zeljka je to neko spomenuo prije par mjeseci, da li je to bio Kevin, Neno, Nermin ili neko drugi ne bi se mogao sjetiti, ali znam da je tu prica zavrsena..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Mislim da je bio Kevin i da je napisao da je sakic porijeklom Hercegovac tako da nebi imao problema sa državljanstvomEthel je napisao/la:@zaboljisportuBiH Samo vjerujem da se mogu naci bolje opcije od Emira Zimica odnosno neka kombinacija, a vjerujem da ce se i Jusuf odazvati nakon ovog sa Mirzom.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Dobro si @Nermine na Sutona sam zaboravio. Neću se ni ja prestati nadati za Juku, samo sam pokušavao dokučiti ko bi nam mogao pomoći ako ne budu ni Mirze ni Juke, a nadam se da će biti obojica. JA trenutno od Zime ne vidim bolju opciju na petici od ovih što su trenutno dostupni ako ostanemo bez NBA dvojca. Suton, Šakić su bolji ali još nisu dostupni. Keno Bajramović teško da će igrati.nerminh74 je napisao/la:Mislim da je bio Kevin i da je napisao da je sakic porijeklom Hercegovac tako da nebi imao problema sa državljanstvomEthel je napisao/la:@zaboljisportuBiH Samo vjerujem da se mogu naci bolje opcije od Emira Zimica odnosno neka kombinacija, a vjerujem da ce se i Jusuf odazvati nakon ovog sa Mirzom.
Ali je neko naveo da bi se brojao kao naturalizovani igrac..nerminh74 je napisao/la:Mislim da je bio Kevin i da je napisao da je sakic porijeklom Hercegovac tako da nebi imao problema sa državljanstvomEthel je napisao/la:@zaboljisportuBiH Samo vjerujem da se mogu naci bolje opcije od Emira Zimica odnosno neka kombinacija, a vjerujem da ce se i Jusuf odazvati nakon ovog sa Mirzom.
EDIT: Evo u cemu je problem..
neno#4 je napisao/la:Sakic ne moze zato sto je nastupao za hrvatsku U-20 reprezentaciju i zato sto je rodjen u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena: Ethel, dana/u 26 jan 2015, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Suton bi nam dobro dosao, samo kad se sjetim kako nas je odbio rekavsi da zeli igrati za Hrvatsku...a ispada da ga opet moramo moliti...mada sad su Jusuf i Goran veliki prijatelji mozda bi ovaj i pristao igrati
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
zar nije stidljivo spominjano da je Kenan Karahodzic nas igrac...
ako on igra za nas+ Todic onda su to 2 cetvorke umjesto Mirze
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam te momke i ne znam kakve su njihove kvalitete.
Sta mislite nekog crnju na 4-ku ?
Sta mislite nekog crnju na 4-ku ?
ZZ
Kenan Karahodžić ne može igrati za nas do 21 kao i sulejmanović, da mogu ova priča bi bila bespotrebnaultrasstyle_tz je napisao/la:zar nije stidljivo spominjano da je Kenan Karahodzic nas igrac...
Za sakica sam rekao da se sjećam da je Kevin pisao, a ako je igrao u20 ništa od njega
Ali ponavljam ja sam optimističan za nastup mirze jer se embolija liječi 3-6 mjeseci što znači da bi do jula bio ok, onda bi imao 2 mjeseca da se vrati, a i njemu bi godilo da se vrati u formu prije sezone
Kod Mirzine bolesti je najkritičniji ovaj prvi period, kojeg on srećom polako prevazilazi i stanje se nije pogoršalo. Kasniji proces oporavka i liječenja nije toliko strašan i ukoliko se prognoze ispostave tačnim, Mirza će do juna ili jula biti potpuno oporavljen, što znači da će biti spreman za košarku a samim tim i za pripreme s reprezentacijom pred Eurobasket.
Naravno, najbitnije je da se Mirza oporavi, ali ukoliko se to dogodi u ovom roku koji je predviđen, ne vidim razlog da Mirza ne zaigra Eurobasket, jer nakon oporavka ova bolest će biti iza njega i neće mu predstavljati problem za nastavak profesionalnog bavljenja košarkom.
Naravno, najbitnije je da se Mirza oporavi, ali ukoliko se to dogodi u ovom roku koji je predviđen, ne vidim razlog da Mirza ne zaigra Eurobasket, jer nakon oporavka ova bolest će biti iza njega i neće mu predstavljati problem za nastavak profesionalnog bavljenja košarkom.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Mislim da su sanse da Mirza odigra Eurobasket jednake nuli. Samo da se oporavlja 6 mjeseci, to je dugotrajan proces gdje on ni iduce sezone nece biti "pravi" sto se kaze...Clutch je napisao/la:Kod Mirzine bolesti je najkritičniji ovaj prvi period, kojeg on srećom polako prevazilazi i stanje se nije pogoršalo. Kasniji proces oporavka i liječenja nije toliko strašan i ukoliko se prognoze ispostave tačnim, Mirza će do juna ili jula biti potpuno oporavljen, što znači da će biti spreman za košarku a samim tim i za pripreme s reprezentacijom pred Eurobasket.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Po tebi oporavak od 6 mjeseci traje godinuLillard je napisao/la:Mislim da su sanse da Mirza odigra Eurobasket jednake nuli. Samo da se oporavlja 6 mjeseci, to je dugotrajan proces gdje on ni iduce sezone nece biti "pravi" sto se kaze...Clutch je napisao/la:Kod Mirzine bolesti je najkritičniji ovaj prvi period, kojeg on srećom polako prevazilazi i stanje se nije pogoršalo. Kasniji proces oporavka i liječenja nije toliko strašan i ukoliko se prognoze ispostave tačnim, Mirza će do juna ili jula biti potpuno oporavljen, što znači da će biti spreman za košarku a samim tim i za pripreme s reprezentacijom pred Eurobasket.
Pa neće za 6 mjeseci zaboraviti igrati koškošarku, a za 2-3 mjeseca će se vratiti u kakvu takvu formu, pa pogledaj sta bi sa verejaom koji je imao isti problem pa zaigrao na svjetskom prvenstvu
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Kenan može dobiti izlaz i prije 21 koliko ja poznajem pravila. Drugačiji je slučaj od EMira. Eh, sad FIBa je poznata po tome što pravila ne važe nego lobiji. Isto tako za Šakića nam treba samo dozvola Hrvata, a ne vidim razlog da ga ne puste. NJima ne treba. Mada slažem se da je Suton najrealnije rješenje. Zna li neko gdje je onaj mladić četvorka što je igrao za CEDEVitu prošle sezone. Ivo Baltić čini mi se. I on se vezao sa nama. Znam da nije sad taj kvalitet ali samo pitam.nerminh74 je napisao/la:Kenan Karahodžić ne može igrati za nas do 21 kao i sulejmanović, da mogu ova priča bi bila bespotrebnaultrasstyle_tz je napisao/la:zar nije stidljivo spominjano da je Kenan Karahodzic nas igrac...
Za sakica sam rekao da se sjećam da je Kevin pisao, a ako je igrao u20 ništa od njega
Ali ponavljam ja sam optimističan za nastup mirze jer se embolija liječi 3-6 mjeseci što znači da bi do jula bio ok, onda bi imao 2 mjeseca da se vrati, a i njemu bi godilo da se vrati u formu prije sezone
Čovjek bi do jula trebao biti potpuno oporavljen. Dakle na ljeto je normalan čovjek, sportista, košarkaš, atleta.Lillard je napisao/la:Mislim da su sanse da Mirza odigra Eurobasket jednake nuli. Samo da se oporavlja 6 mjeseci, to je dugotrajan proces gdje on ni iduce sezone nece biti "pravi" sto se kaze...Clutch je napisao/la:Kod Mirzine bolesti je najkritičniji ovaj prvi period, kojeg on srećom polako prevazilazi i stanje se nije pogoršalo. Kasniji proces oporavka i liječenja nije toliko strašan i ukoliko se prognoze ispostave tačnim, Mirza će do juna ili jula biti potpuno oporavljen, što znači da će biti spreman za košarku a samim tim i za pripreme s reprezentacijom pred Eurobasket.
Tada neće imati apsolutno nikakvu prepreku da se u naredna 2 mjeseca pripremi za Eurobasket.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
nerminh74 je napisao/la:Kao prvo ja se neću prestati nadati da će kapiten zaigrati na EP-u do zadnje
koji klinac ce nam zimić pored andrije ,kikana i jusufa,čuj zimić u repci
mirza ce za 2 mjeseca poceti trenirati kondiciono, tako sto se tice kondicije tu ne bi trebao zaostajati...samo nece smjeti 6 mjeseci igrati sa ostatkom tima
Nakon ove Ligatine izjave, ubijeđen sam da će Mirza igrati na Eurobasketu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
ja sam spomenuo Zimu, a ti bi mogao kad već njaške da pročitaš kako je tekla diskusija i pod kojim uslovima je spomenut.filip13 je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Kao prvo ja se neću prestati nadati da će kapiten zaigrati na EP-u do zadnje
Kao drugo što pominjete centre, mi ih sa Jusufom imamo 3, nama treba krilni centar a tu od svih nabrojanih Kenan je najbolji i bio bi red da se sa njim oprostimo na dostojanstven način, a ne kao što su ga šutnuli, ako ne bolje onda ganjati sutona koji i dalje može komotno nastupiti za nas![]()
![]()
zaboljisportuBiH je napisao/la:ja sam spomenuo Zimu, a ti bi mogao kad već njaške da pročitaš kako je tekla diskusija i pod kojim uslovima je spomenut.filip13 je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Kao prvo ja se neću prestati nadati da će kapiten zaigrati na EP-u do zadnje
Kao drugo što pominjete centre, mi ih sa Jusufom imamo 3, nama treba krilni centar a tu od svih nabrojanih Kenan je najbolji i bio bi red da se sa njim oprostimo na dostojanstven način, a ne kao što su ga šutnuli, ako ne bolje onda ganjati sutona koji i dalje može komotno nastupiti za nas![]()
![]()
takvim tonom se nekom drugom obraćaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.