FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željooooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željooooo » 26 jan 2015, 12:30

fkzeljeznicarba je napisao/la:Pile misli na Beganovića.
I Beganović i Mujagić su odlični napadači i oni su naša budućnost.. :cool:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 26 jan 2015, 12:45

Željooooo je napisao/la:
I Beganović i Mujagić su odlični napadači i oni su naša budućnost.. :cool:
Gledao sam i jednog i drugog, samo nek nastave i mislim da cemo imati dobar napadacki tandem.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 26 jan 2015, 12:55

corleone87 je napisao/la:Ocajne pripreme iz godine u godinu.. :cry:

Koliko para toliko muzike...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jan 2015, 13:09

corleone87 je napisao/la:Ocajne pripreme iz godine u godinu.. :cry:
Nisu ovo bi moglo biti bolje nego ovih zadnjih par godina uglavnom zbog terena.Probleme smo imali upravo zbog ovoga i ova vijest me raduje.Konacno je neko mucnuo glavom.
Da upravo njega kako sam cuo odlicne fizicke predispozicije i sve sto ide uz to.Momak ce sigurno dobiti sansu sad jel ga prerano gurnuti u vatru ne znam.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 jan 2015, 13:12

18 mu je godina, neće do 23. na klupi sjediti pa tek onda dobiti šansu. Ako ćemo već gurati tu djecu radi prodaje to je pravo vrijeme kad ih treba bacati u vatru.
DRUG NEBI TI PUNCA

Nadzornik
Kontakt:

Post Postao/la Nadzornik » 26 jan 2015, 13:13

Vremenska prognoza za Rovinj.
Vremenska prognoza za 7 dana, 15 dana, 30 dana
http://www.mojkvart.hr/Rovinj/vremenska-prognoza
:? :hmmmmm:
Zadnja izmjena: Nadzornik, dana/u 26 jan 2015, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jan 2015, 13:15

bagrcavi je napisao/la:18 mu je godina, neće do 23. na klupi sjediti pa tek onda dobiti šansu. Ako ćemo već gurati tu djecu radi prodaje to je pravo vrijeme kad ih treba bacati u vatru.
Ja sam cuo da bi vec trabao dobijati sansu ali hoce li se osloniti i mogu li na njega to je vec drugo pitanje.Zeznut je prelaz iz juniora u seniore adaptacija traje kod nekih duze kod nekih krace.Ali je bitno da se na momka ozbiljno racuna on se jos uvijek razvija u igraca i taj razvoj treba biti pravilan, mnoge je unistilo to sto su bili prebrzo gurnuti na teren a oceivanja bila velika.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 jan 2015, 13:25

Ma ja, ima tu dosta faktora koji utiču na taj prelaz sa juniora na profesionalni fudbal. Ali danas se te dobne granice sve više pomjeraju tako da su danas osamnaestogodišnjaci već nosioci svojih ekipa ili bitni kotači u njima, a momci od 15, 16 godina se smatraju talentima. Memija je dobio priliku sa 18 i iskoristio je. Postao je veoma bitan igrač u našoj ekipi. Ali bilo je i onih koji se nisu snašli. Tako da treba postepeno dozirati tu "djecu" dok se ne naviknu na "profesionalni" fudbal.
Opet treba pogledati gdje živimo, u kakvim uslovima djeca treniraju, kako se hrane, i spustimo se na zemlju.
DRUG NEBI TI PUNCA

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 26 jan 2015, 13:34

Dobro ste, treba biti oprezan sa tim stvarima. Ja ipak mislim ako budemo kući ove polusezone igrali kako treba mogli bi i on i Hiroš dobiti neku minutažu, s obzirom da će ostali mladi biti posuđeni. Onda naravno ako iskoriste gurnu se i u neku tekmu gdje je guravo itd to ide svojim tokom. Vidim Lekanić neće ostati, a po ivještajima to znači da Oda misli da je Hiroš bolje rješenje. :) Žao mi je za Grebenara, djelaovao mi je dobro. Ako je istina da je raskinuo. Isto tako treba nastaviti pratiti naše bivše mlade igrače, pa i Ramića. Recimo Onaj Gačan stoper igra odlično u onoj MLadosti, pa i Hidić juniorski reprezentativac je igrao adnjih pet-šest tekmi u Turbini. Ako se razviju što ih nebi vratili. Ima i onaj Zajimović u Travniku itd.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jan 2015, 13:55

"Možda ćemo dovesti još jednog provjerenog igrača i to bi bilo to što se tiče prelaznog roka. Nije bilo ni mnogo povreda, odnosno samo je Hasanović imao manjih problema, pa smo ga malo odmorili, no i on će uskoro biti u pogonu.
Ne želim upotrijebiti velike riječi, ali zadovoljan sam. Igrači su odgovorni, motivisani i mislim da ćemo u prvenstvu imati mnogo toga za reći. Pored susreta sa Slobodom i Cibalijom, u Međugorju ćemo odigrati još jedan, te generalku, tako da će to biti dovoljno za pripremni period".

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zadovolj ... rac/151792" onclick="window.open(this.href);return false;

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 26 jan 2015, 14:00

zaboljisportuBiH je napisao/la:Dobro ste, treba biti oprezan sa tim stvarima. Ja ipak mislim ako budemo kući ove polusezone igrali kako treba mogli bi i on i Hiroš dobiti neku minutažu, s obzirom da će ostali mladi biti posuđeni. Onda naravno ako iskoriste gurnu se i u neku tekmu gdje je guravo itd to ide svojim tokom. Vidim Lekanić neće ostati, a po ivještajima to znači da Oda misli da je Hiroš bolje rješenje. :) Žao mi je za Grebenara, djelaovao mi je dobro. Ako je istina da je raskinuo. Isto tako treba nastaviti pratiti naše bivše mlade igrače, pa i Ramića. Recimo Onaj Gačan stoper igra odlično u onoj MLadosti, pa i Hidić juniorski reprezentativac je igrao adnjih pet-šest tekmi u Turbini. Ako se razviju što ih nebi vratili. Ima i onaj Zajimović u Travniku itd.
Znam malog Gačana lično,znam mu i starog igrao za visočku Bosnu.Njega je menadžer dobro nasankao,vodio ga u Zaprešić.Treba na njega obratiti pažnju ima šlifa

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 26 jan 2015, 14:15

zaboljisportuBiH je napisao/la:Dobro ste, treba biti oprezan sa tim stvarima. Ja ipak mislim ako budemo kući ove polusezone igrali kako treba mogli bi i on i Hiroš dobiti neku minutažu, s obzirom da će ostali mladi biti posuđeni. Onda naravno ako iskoriste gurnu se i u neku tekmu gdje je guravo itd to ide svojim tokom. Vidim Lekanić neće ostati, a po ivještajima to znači da Oda misli da je Hiroš bolje rješenje. :) Žao mi je za Grebenara, djelaovao mi je dobro. Ako je istina da je raskinuo. Isto tako treba nastaviti pratiti naše bivše mlade igrače, pa i Ramića. Recimo Onaj Gačan stoper igra odlično u onoj MLadosti, pa i Hidić juniorski reprezentativac je igrao adnjih pet-šest tekmi u Turbini. Ako se razviju što ih nebi vratili. Ima i onaj Zajimović u Travniku itd.
Ja ne bih ni jednog od njih doveo, neki od njih imaju i talenat ali nemaju ništa u glavi. U slucaju da ih dovedeš oni bi opet na prvi mig tih tzv. "menadžera" poceli da prave probleme i da traže raskid da bi mogli da idu na probe u neke klubove koje bi im lafo ti menadžeri pronalazili.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 26 jan 2015, 14:30

Dobro, eto doveli smo koliko se moglo izabrat a i pruzit. Ono, da se u svim linijama moze podebljat je tacno , ali para ima kolko ima, i forsiramo nasu balavurdiju i to je bitno, ne treba sad skrenuti sa tog puta.
Svi smo se slozili da je zadnja linija bila boze sacuvaj, eto sad kao imamo dobar izbor. Neki su se, kako oni koji su gledali pripreme kazu, poboljsali. Dakle treba i taj napadac jer sta ako se Bajic povrijedi, vidjeli smo da Nedu golovi bas i ne idu.
Sad jos pripreme malo nahajcat, uci sto uigraniji u prvo kolo, moje misljenje je ako nakantamo Olimpik (a oni su nam dobre musterije uvijek) da bi se atmosfera digla i onda u hercegovini trazit koju bobu. Sami pocetak, mislim par prvih kola je pravo vazan a i tezak. Samo da ne izgubimo sa hercegovcima obje tekme.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 26 jan 2015, 14:48

Ovaj Beganovic ocito ima jake roditelji cim se ovako gura. Uzmes novine da citas on u njima, dodes na forum isto. Ocigledno su poceli rodbinski odnosi da rade. :) Onaj sport avaz dva puta sedmicno izade, Beganovic mora biti u njemu dva puta, bar mali pasus. :)

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 26 jan 2015, 14:49

Da li je Almir Memić ostao u klubu na nekoj novoj poziciji ?
Brkica

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 26 jan 2015, 14:50

u petak protiv travnika, je li to na grbavici ???
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 26 jan 2015, 15:03

Choks je napisao/la:Da li je Almir Memić ostao u klubu na nekoj novoj poziciji ?
govorili su da je smjesten na poziciju koordinatora omladinskog pogona

tower936
Kontakt:

Post Postao/la tower936 » 26 jan 2015, 15:04

OdaVeliki je napisao/la:Ovaj Beganovic ocito ima jake roditelji cim se ovako gura. Uzmes novine da citas on u njima, dodes na forum isto. Ocigledno su poceli rodbinski odnosi da rade. :) Onaj sport avaz dva puta sedmicno izade, Beganovic mora biti u njemu dva puta, bar mali pasus. :)
Ocito prijatelju nisi nikad gledao momka, kapiten je u svojoj ekipi, uz to i dominantan po svim faktorima ;) pogledaj tekmu juniora ponekad...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 26 jan 2015, 15:12

tower936 je napisao/la:
OdaVeliki je napisao/la:Ovaj Beganovic ocito ima jake roditelji cim se ovako gura. Uzmes novine da citas on u njima, dodes na forum isto. Ocigledno su poceli rodbinski odnosi da rade. :) Onaj sport avaz dva puta sedmicno izade, Beganovic mora biti u njemu dva puta, bar mali pasus. :)
Ocito prijatelju nisi nikad gledao momka, kapiten je u svojoj ekipi, uz to i dominantan po svim faktorima ;) pogledaj tekmu juniora ponekad...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Glupo je da sad ja tebi dokazujem koliko sam utakmica gledao, a gledao sam sigurno dovoljno da vidim kakav je. Nemam nista protiv momka, daBogda bio kao Dzeko. Samo je malo pretjerano da svake sedmice po dva puta izlazi u novinama. Da je tako extra dobar kod Amara bi davno igrao. Tako da cim se toliko spominje, neko ga opasno gura..

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 26 jan 2015, 15:24

Momak je među boljim našim mladim igračima i zaslužuje šansu. I mene nervira što se gura po novinama jer može loše uticati i na njega. Isto tako u tom Sportu se opasno gurao Mulalić, a pljuvao Adžem dok je bio trener. ne vjerujem da je Edis naručivao te tekstove. Mislim fakat bi bilo baš šupački.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], greenwood, Levin, Napaceni87, sassari i 60 gostiju.