AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

farukzidane
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la farukzidane » 25 jan 2015, 00:10

milanist je napisao/la:
farukzidane je napisao/la:
milanist je napisao/la:Drago mi je da si podijelio svoje misljenje sa nama, ali napravili smo i temu gdje i vi mozete raspravljati koliko hocete, ali ova prvobitno sluzi za nas, tako da nam ovaj mali dio kutka ne remetis ako ikako moze ;)
zasto uvijek ako imas razlicito misljenje od nekog,,nekom smeta,,,i netreba odmah pisati o toj temi,,znaci da ja pisem kako je u milanu sve divno, bajno,,nebi bilo onda problema,,,nidje veze brate,,realno,,,diskutujemo,,meni ne smeta sto neko ima totalno razlicito misljenje od mog,,nebitno o cemu i kome se radilo,,,nebi ni valjalo da svi isto ili slicno pisemo
Ma nisi me skontao ocigledno, ne trazim ja da pises o Milanu sve bajno divno i slicno, vec samo da se prabacimo na drugu temu, a da ova ostane bez spama iskljucivo za nas navijace Milana. Ako je to problem, onda ne znam, ti nastavi pisati ovdje ja ti ne mogu zabraniti.
gdje pise da ja nisam navijac ili simpatizer milana,,naprotiv taj klub bas simpatisem,,cak sam bio na dvije tekme tog kluba,,samo iznesem misljenje,,, bez nekog vrijedjanja,,jer to nije dio mog vokabulara,,,volim talijanskuu ligu,,,pratim sve klubove i ponekad ostavim komentar,,,to je to

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jan 2015, 00:11

drug milanista nam je malo neurozan, ne zamjeri :rol: :rol:

ma brate nek' pricaju gdje hoce, sta hoce i kad hoce, 'ta forum je yebem ga ja... jest da imamo maksus temu za navijace drugih klubova, al' ako se konkretno ovdje vodi neka diskusija onda ne vidim problem da se i drugi ukljuce u istu, pa necemo jednu pricu razvezat na hiljadu razlicitih tema.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 jan 2015, 00:14

Ok, moja greska onda ako si navijac Milana, po nicku sam mislio da si navijac jednog drugog italijanskog drugo.. ovaj prvoligasa :mrgreen:

eto dobrodosao medju raju :P
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 25 jan 2015, 00:18

rope11 je napisao/la:drug milanista nam je malo neurozan, ne zamjeri :rol: :rol:

ma brate nek' pricaju gdje hoce, sta hoce i kad hoce, 'ta forum je yebem ga ja... jest da imamo maksus temu za navijace drugih klubova, al' ako se konkretno ovdje vodi neka diskusija onda ne vidim problem da se i drugi ukljuce u istu, pa necemo jednu pricu razvezat na hiljadu razlicitih tema.
bravoooo :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: ,,to isto ja mislim,,,forum je za iznosenje misljenja,,,diskutujemo sasvim normalno,
ja sam sipmatizer milana,,,to je bitno naglasiti,,,ono sto je bitno je normalna diskusija,,,ja sam navijac juventusa,,,ali,,moras znati ja i milan jako cijenim i gotivim ih,,, to je klub koji je obiljezio zadnjih 20ak godina talijanski nogomet u evropi,,to je ciljenica,,,mada se u zadnje vrijeme cesto zapitam sta se ovo desava ,,,jer mi je sve ovo nelogicno,,,zivio sam u italiji dvije godine, pa se zato i pitam sta je ovo sada

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jan 2015, 01:06

https://pbs.twimg.com/media/B8JtlIfIgAAg6ut.jpg:large" onclick="window.open(this.href);return false;

:plac: :plac: :plac:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 jan 2015, 12:01

According to ‪#‎Sky‬ Inzaghi is staying as a coach until Tuesday, then if he loses he will be sacked.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 jan 2015, 12:04

Rekao bih da je sada pravo vrijeme za promjenu trenera. Svako dalje odlaganje bi moglo biti kobno, pošto je klub trenutno bliži borbi za opstanak, nego borbi za Ligu prvaka. Spalletti bi, ukoliko dođe već ove sedmice, trebao debitovati pobjedom protiv Parme, a onda slijedi derbi protiv Juventusa pa šta bude.

Ovako su svi na gubitku. Inzaghi je igračka legenda Milana, svakako da za njega treba u budućnosti biti mjesta u klubu, ali trenutno je najbolje da napusti brod koji tone. Nije zaslužio da svaki dan trpi uvrede od polusvijeta, iako je došao pomoći klubu koji mu je u srcu kada niko nije htio, pritom radeći za kikiriki. On zaslužuje mnogo bolje od ovoga, jer ovakav Milan mu ne može donijeti ništa dobro.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 jan 2015, 12:29

Cekaju kreteni da ispadnemo iz kupa pa ce onda mijenjat trenera,umjesto da se sad zahvale Pipu i dovedu Spaletija. Ekipa bi vjerovatno dozivjela neki pozitivan sok tako da bi se necemu mogli i nadati, a ovako...
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jan 2015, 13:11

Kazu da je Spaletti gledao tekmu sa Berlom u vili. :mrgreen:

Slazem se da se odmah mora Spaletti postaviti jer cak ako nekim cudom i dobijemo Lazio to ne mjenja apsolutno nista, i dalje ce biti sve po starom jer je Pippo procitana knjiga (ono malo sto je uopste znao je procitano)i propala stvar, kad se igraci okrenu protiv tebe to je kraj. Tek je polusezona i stvar se donekle moze spasiti ako se odmah dovede novi trener, sve ostalo ce biti nepotrebno mucenje ekipe.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 jan 2015, 16:40

rope11 je napisao/la:Kazu da je Spaletti gledao tekmu sa Berlom u vili. :mrgreen:

Slazem se da se odmah mora Spaletti postaviti jer cak ako nekim cudom i dobijemo Lazio to ne mjenja apsolutno nista, i dalje ce biti sve po starom jer je Pippo procitana knjiga (ono malo sto je uopste znao je procitano)i propala stvar, kad se igraci okrenu protiv tebe to je kraj. Tek je polusezona i stvar se donekle moze spasiti ako se odmah dovede novi trener, sve ostalo ce biti nepotrebno mucenje ekipe.
Baš tako, Pippa treba smjeniti pod hitno, mada po meni Spaletti nije dobro rješenje, nikad ga nisam nesto gotivio, ali situacija je vise nego hitna.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 jan 2015, 16:50

Ma ja bi najvise volio Rijkarda, ali posto se spominju Prandeli i Spaleti onda radije ovaj drugi.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jan 2015, 17:15

Mi ni nemamo boljeg izbora od Spaletija i Prandelija u ovom momentu. Nemam nista ni protiv jednog jer su tu u par deka, ali su makar iskusni treneri koji znaju svoj posao za razliku od Pippa i Seedrofa. Imamo solidnu ekipu, samo ih treba znati fino postaviti kao pravi strucnjak, a ne amater.

Jack i Saravi propustaju utakmicu radi povrede, al' nije nista ozbiljno. Svejedno vala, i s njima i bez njih smo k'o ku'rac, gubimo ionako. :zzz:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 jan 2015, 11:27

Koji cirkus od kluba smo mi postali majko mila, sad se spominje da bi u slučaju da Pipo dobije otkaz ekipu do kraja sezone mogao voditi Tasoti ili čak Gatuso, a da nam se na ljeto sprema "revolucija" :facepalm:
Samo naprijed imamo mi vremena :roll:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 26 jan 2015, 12:40

Nama se najavljivala revolucija otpustanjem Pirla, Seedorfa i kompanije, pa Pirlo ostade bolji od svih igraca sredine terena u Milanu nakon njega, a mi nastavismo podmladjivanje u vidu Essiena, Alexa, Zakarda i jos nekolicine... ko o cemu, AC Milan i podmladjivanju i kojekakvim revolucijama.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jan 2015, 13:00

Ma kakvo pomladjivanje, to je bio alibi i mazanje ociju jer su shvatili da su mladi igraci dostupniji i jeftiniji, a prvobitno su dosli na tu ideju kada im se posrecilo sa Siljom i Saravijem koji su usput receno silom prilika upali u postavu, a ne sto ih je neko zelio.
Dovoljno govori cinjenica da su sve te mlade negdje sutnuli i doveli zamjene u vidu Muntarija/Zaccarda i inih drugih, a ovo malo sto ih je ostalo je skoro pa propalo, u najbolju ruku se moze reci da stagniraju (sto znaci da imaju sanse da se izvuku iz krize, ali ako se ovako nastavi, tesko njima). Ne moze to biti slucajnost, nikako.

Spaletti je valjda jos uvijek ugovorom vezan sa Zenitom mada postoje price da bi mogao raskinuti ugovor ako dobije dovoljno dobru ponudu od Milana.
Ovo sa Tasottijem je nidje veze, taj covjek je vec godinama ovdje i apsolutno nicim nije poboljsao situaciju, i umjesto da se gleda kako da ga se sutne, oni njega hoce za trenera. :facepalm: To dovoljno govori koliko su "ambiciozni", iako je tek polusezona i iako ima jos mnogo vremena da se spasi stvar ako se dovede pravi trener, oni radije biraju izgubiti citavu sezonu (stavljanje Tasotija to implicira samo po sebi) i tek od iduce nesto pokusati napraviti. Boze sacuvaj sta rade, stvarno je vise prevrsilo sve mjere. :facepalm:

FORZA MILAN !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 jan 2015, 15:37

Batva je napisao/la:Nama se najavljivala revolucija otpustanjem Pirla, Seedorfa i kompanije, pa Pirlo ostade bolji od svih igraca sredine terena u Milanu nakon njega, a mi nastavismo podmladjivanje u vidu Essiena, Alexa, Zakarda i jos nekolicine... ko o cemu, AC Milan i podmladjivanju i kojekakvim revolucijama.
Nekako je od puštanja Pirla sve i krenulo naopako.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 jan 2015, 16:51

Saravi out barem dva mjeseca :o :o :o

yebem ga ja vise ko da je od plastike, vise mi i on poceo piciti sa ovim povredama po zivcima ha ja brate.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jan 2015, 16:59

Opet ista povreda, lom stopala. :facepalm:

Ovo ga je vjerovatno sjebalo ono protiv Atalante, kazu da je poslije utakmice zavrsio na stakama u bolnici radi velike modrice. I sta se desava, Pippo ga iako nenajavljenog stavlja od prve protiv Lazia gdje je sve doslo na naplatu.

haj neka se odmara, ovo ce ga spasiti transfera iz voljenog mu milana. :mrgreen:

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 26 jan 2015, 17:11

Kao što rekoh Shaarawy polako ali sigurno postaje novi Giovinco. Očigledno da pored talenta koji ima nije psihički dovoljno jak da postne top igrač koliko god mi zatvarali oči. Uvijek mu je neko drugi kriv em mu Balotelli smeta em psihički nakon povrede treba mu da dođe sebi, J**+ ga Allegri da igra beka sad mu ne valja Pippova formacija itd.
Da ode na ljeto ne bi mi žao bilo. Dosta je više pozera u Milanu.
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 26 jan 2015, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 26 jan 2015, 17:13

Nema od njega hljeba, trebe ga se riješiti i uzeti love dok se može prodati.
Forza Milan!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.