fedeltafrotta je napisao/la:bio sam ironican u postu..
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Nikad nisam pljuvao ni jednu reprezentativnu selekciju.Rukometasi pogotovo nisu zasluzili da se pljuje po njima,ali ovo sto danas rade je stvarno sramota.Ne moze sad isprika biti "revijalna utakmica nista nama ne znaci ovo,ono"a eto Bjelorusiji je bitna pa se ljudi bore.Ako im nije bitna mogli su odbiti igrati utakmicu nek nas kazne a ne ovako da se brukaju.Pogotovo nama ove utakmice moraju znacit jer sticemo dodatno iskustvo i samopouzdanje sa jos kojom pobjedom na SP,ali brukati se to neka im ide na dusu ja im halalit necu.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- invincible1921
- Kontakt:
dali smo vise golova s kirla u jednom poluvremenu nego za citav turnir
=\_1921_/=
ovaj mikic je majstor za njih sve
-
bordobijeli
- Kontakt:
idemo sad sve smijeniti
,ljudi igrali smo SP nismo se obrukali momci hvala za sve idemo dalje
javna tajna je da je dejanovic u repki zbog toga sto je dao 5 milja a to se sad vidi da je to razlog mislim da nebih vise smio uzimati pare od polovnih igraca jer u nasoj ligi ima mnogo kvalitetnijih golmana a i markovica kudim zbog mikica i zulfica
Samo Sarajevo
Jel' ih stid ovakvu utakmicu odigrati na svjetskom i to na prvom koje smo izborili
Covjek ocekuje od njih da grizu i da se bore pa taman sve izgubili ali ovo je sramota na kvadrat
Covjek ocekuje od njih da grizu i da se bore pa taman sve izgubili ali ovo je sramota na kvadrat
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
kanarinac je napisao/la:javna tajna je da je dejanovic u repki zbog toga sto je dao 5 milja a to se sad vidi da je to razlog mislim da nebih vise smio uzimati pare od polovnih igraca jer u nasoj ligi ima mnogo kvalitetnijih golmana a i markovica kudim zbog mikica i zulfica
Čiča miča, gotova je priča

U našoj ligi samo je Efendić bolji, a Dejanović je na Islandu odbranio ključni penal tako da je na SP potpuno zasluženo.kanarinac je napisao/la:javna tajna je da je dejanovic u repki zbog toga sto je dao 5 milja a to se sad vidi da je to razlog mislim da nebih vise smio uzimati pare od polovnih igraca jer u nasoj ligi ima mnogo kvalitetnijih golmana a i markovica kudim zbog mikica i zulfica
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ima i sutra jos jedna revijalna

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ako ovo nisi mislio ironicno, onda bih te lijepo zamolio sta za tebe znaci obrukati se u ovom kontekstu? Da mi to definises. Hvala!bordobijeli je napisao/la:idemo sad sve smijeniti![]()
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
mozda mi druze nevjerujes ali vjeruj da je istina iz veoma pouzdanih izvorasudac92 je napisao/la:kanarinac je napisao/la:javna tajna je da je dejanovic u repki zbog toga sto je dao 5 milja a to se sad vidi da je to razlog mislim da nebih vise smio uzimati pare od polovnih igraca jer u nasoj ligi ima mnogo kvalitetnijih golmana a i markovica kudim zbog mikica i zulfica![]()
Samo Sarajevo
Vjerujem ti ja drug.. Ja sam u sportu dugu, i znam da je to sasvim realna mogucnost..kanarinac je napisao/la:mozda mi druze nevjerujes ali vjeruj da je istina iz veoma pouzdanih izvorasudac92 je napisao/la:kanarinac je napisao/la:javna tajna je da je dejanovic u repki zbog toga sto je dao 5 milja a to se sad vidi da je to razlog mislim da nebih vise smio uzimati pare od polovnih igraca jer u nasoj ligi ima mnogo kvalitetnijih golmana a i markovica kudim zbog mikica i zulfica![]()
Repliciraj meni hiljaditi post
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 26 jan 2015, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
A eto mi bi ginuli i skakali po terenu nakon onakve lakrdije protiv Tunisa i svega što se izdešavalo, neke rane ne zarastu nikada druže. Mnogima će ovo SP ostati sa dozom gorčine i žala jer su mogli više, a ljudi u crnom su ih u tome velikim dijelom spriječili. I ne shvatam smisao igranja ovih utakmica za plasman od do mjesta i svega, igrao su u grupi ispao ideš kući hvala doviđenja čuj za plasman od 17-20.propuh je napisao/la:Jel' ih stid ovakvu utakmicu odigrati na svjetskom i to na prvom koje smo izborili![]()
Momcima hvala na svemu što su pružili u proteklih 20-ak dana i da nas i u budućnosti odvedu na EP-SP.
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 26 jan 2015, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Pa nismo se obrukali sve do utakmice sa Hrvatima. Sa njima i sa Bjelorusima je bruka velikih razmjera
Ja ih vazda branim, ali danas ih kudim iz sve glasa. I novinari bi trebali malo da ih kude...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Kako se nismo obrukali ? Gubili smo od Irana na poluvremenu, da je neka bolja ekipa na njihovom mjestu bila deklasirala bi nas, doživjeli smo poraze od Austrije, Makedonije,Tunisa, Hrvatske(druga postava Hrvatske nas uništila), i Bjelorusije, ako to nije brukanje onda ja ne znam šta je. Jedino što nam ide u prilog je da smo prvi put na SP, pa neke poraze možemo prepisati nedostatku iskustva..bordobijeli je napisao/la:idemo sad sve smijeniti![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
bordobijeli
- Kontakt:
jaoooo jaoooo znao sam tacno da ce ovako bitikanarinac je napisao/la:javna tajna je da je dejanovic u repki zbog toga sto je dao 5 milja a to se sad vidi da je to razlog mislim da nebih vise smio uzimati pare od polovnih igraca jer u nasoj ligi ima mnogo kvalitetnijih golmana a i markovica kudim zbog mikica i zulfica
vahu za selektora
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sramotna predstava naših! Ne igrate protiv Čapljine humanitarni meč pa nećete da se uamrate već igrate utakmicu na SP. Ja zbog vas ne odem u školu, da bi vama dao podršku a vi ovako uzvračate. Do sad vam nisam ni riječi rekao ali ovo danas je bruka i sramota. Izgubili ste i protiv Hrvatske i nisam vam ni riječi rek'o, opravdao sam vas ali danas ne mogu. Ovako se ne ophodi prema državnom dresu, ovo od vas nisam očekivao, jer ste do sad ginuli za svaku loptu. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.