Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Svedjani imaju najbolji golmanski par na prvenstvu i uz to igraju odlicnu odbranu. Mislim da danas ne bi trebali imati problema sa Poljacima. Poljaci su pokazali protiv danske da im ne stima sve kako treba,pogotovo protiv Skandinavaca. Vjerujem da Svedjani mogu proci i ovo kolo ali i sledece protiv Hrvatske.
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bas identican listic imamo ja sam stavio na 5€. Realno trebalo bi procicixso je napisao/la:sretno druze samo me strah za te svedjane, jer poljaci znaju biti nezogdni, a i uspjesni su poljaci u medjusobno duelima, svedska igra dobro ovo svjesto i nadam se da ce proci, a relno ostali parovi bi trebali poroci sto se tice jacine ekipanele-BHF je napisao/la:
Favoriti danas moraju ispoštovati. Vjerovatno i 4 najjače ekipe na svijetu u ovom trenutku. Sumnjam da im današnji protivnici mogu parirati.
Sretno..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ima li ko kakvih informacija za Kima Andersona i Palmarsona ? Zadnje utakmice nisu igrali.
Triple:
Bjelorusija 1
Svedska 1
Zadar kp1
Kvota: 3,58 na 10km = 35
Ako ovo ne prodje ne znam sta ce
Bjelorusija 1
Svedska 1
Zadar kp1
Kvota: 3,58 na 10km = 35

Ako ovo ne prodje ne znam sta ce

SAMO ČELIK !
Češka - Rusija 1 2,60
Cesi sjajno odigrali zadnje dvije utakmice gdje su demolirali Island i Alzir,mislim da bi i danas mogli iznenaditi nedovoljno motivisane Ruse.Po ovom kfc vrijedi probati.
Cesi sjajno odigrali zadnje dvije utakmice gdje su demolirali Island i Alzir,mislim da bi i danas mogli iznenaditi nedovoljno motivisane Ruse.Po ovom kfc vrijedi probati.
Švedska 1. Poluvrijeme 1 1.8
Benfica f2 2.30
Bešiktaš 2 2.10
UKUPNO 8.7
Benfica f2 2.30
Bešiktaš 2 2.10
UKUPNO 8.7
Njemačka-Egipat 2/1 5.50
kakav bona?risingforce je napisao/la:hajmo neke prijedloge za dns, valja sad okrenuti ovaj bonus u wwinu
-
- Kontakt:
Over 3.5 (Alternative Total Goals) Pacos Ferreira v Benfica 3.25 bet365
Dobra kvota, moglo bi lako da prođe... Benfica u odličnoj formi, Porto kiksao i sa večerašnjom pobjedom bi mogli dodatno da se odlijepe na vrhu... S druge strane P. Ferreira nije poznata po nekoj dobroj defnazivi i vole da igraju ofanzivno. Zadnjih 10 utakmica je uvijek išlo preko 2,5 a zadnje dvije tekme ako se ne varam preko 3.5 gola ... Moglo bi večeras biti 1-3 ili 1-4 za Benficu stoga ni hendikep nije loša opcija za odigrati, no ovdje je dosta bolja kvota...
Ja sam stavio 10 eura pa šta bude ...
Dobra kvota, moglo bi lako da prođe... Benfica u odličnoj formi, Porto kiksao i sa večerašnjom pobjedom bi mogli dodatno da se odlijepe na vrhu... S druge strane P. Ferreira nije poznata po nekoj dobroj defnazivi i vole da igraju ofanzivno. Zadnjih 10 utakmica je uvijek išlo preko 2,5 a zadnje dvije tekme ako se ne varam preko 3.5 gola ... Moglo bi večeras biti 1-3 ili 1-4 za Benficu stoga ni hendikep nije loša opcija za odigrati, no ovdje je dosta bolja kvota...
Agieren statt reagieren
Bonus*
-
- Kontakt:
Bila kao neka akcija, do juče ko je uplatio preko xbona min. 10KM danas je dobio 10€ bonusa.Hosa85 je napisao/la:Bonus*
- dr.van nostrand
- Kontakt:
benfica jaka i u odlicnoj formi, jucer Porto zijanio, veceras mogu igrat mnogo opustenije i sa manje rezultatskog pritiska za pobjedom. Domaci su outsideri, iamju nekih izostanaka ali oni ce igrat kao sto kazes ofanzivnije, naginju leprsavosti i nadigravanju.Pale_Companion je napisao/la:Over 3.5 (Alternative Total Goals) Pacos Ferreira v Benfica 3.25 bet365
Porto 1:0, Sporting 1:0, Barga 1:0, siromasno od strane favorita, Benfica vs. Ferreira bi trebali popravit taj prosjek. Benfica sama moze zabit 3 ili cak i vise golova. I meni se svidja opcija, over.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
Neće biti lako Benfici večeras, upamtite. Ako pobjede bit će tijesno.
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
neOX je napisao/la:Bas identican listic imamo ja sam stavio na 5€. Realno trebalo bi procicixso je napisao/la:sretno druze samo me strah za te svedjane, jer poljaci znaju biti nezogdni, a i uspjesni su poljaci u medjusobno duelima, svedska igra dobro ovo svjesto i nadam se da ce proci, a relno ostali parovi bi trebali poroci sto se tice jacine ekipanele-BHF je napisao/la:
Favoriti danas moraju ispoštovati. Vjerovatno i 4 najjače ekipe na svijetu u ovom trenutku. Sumnjam da im današnji protivnici mogu parirati.
Sretno..
kao sto rekoh, tako je i bilo, zato sam i zaobisao taj par u sirokom luku

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma neka izgube 3:0, 3:1, ali outsider je rasterecen i neopterecen pobjedom, Benfica moze lakse uci u utakmicu, i bod bi ih u nekoj varijanti zadovoljio, opet su na +7SiouxLukavac je napisao/la:Neće biti lako Benfici večeras, upamtite. Ako pobjede bit će tijesno.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Empoli-Udinese X 3.20, točan rez 1:1 5.15
šapnula mi ptičica
sjećate se pradjeda iz Tađikistana? pa evo javio se deda i pozdravlja vas 
šapnula mi ptičica

odigrao davno ...klasicna suradnjazgmiky je napisao/la:Empoli-Udinese X 3.20, točan rez 1:1 5.15
šapnula mi ptičicasjećate se pradjeda iz Tađikistana? pa evo javio se deda i pozdravlja vas

!
Stavljam i ja pa da popadamo svi redom ..bambus je napisao/la:odigrao davno ...klasicna suradnjazgmiky je napisao/la:Empoli-Udinese X 3.20, točan rez 1:1 5.15
šapnula mi ptičicasjećate se pradjeda iz Tađikistana? pa evo javio se deda i pozdravlja vas
Volim te Željo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.