RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
Kakav Jusufbasic dobro ga je onaj decko s pdf-a goska okarakterisao kad je presao kod nas bio. Momak je iskljucen skroz,ne zainteresovan za fudbal i jedino sto ima je udarac. Rama je doktor za njega. Meni je njega zao sto je otisao
From father to son
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Pošalji meni1922VFC1981 je napisao/la:Ima nova vijest za malog kolicica,pp ako neko hoce
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
+1922VFC1981 je napisao/la:Ima nova vijest za malog kolicica,pp ako neko hoce
From father to son
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Samo tebi nece da se posalje sta je ovo.. hahaSipakUlicar1922 je napisao/la:Salji PP!!!
#musvdg
šalji na pp odmah...1922VFC1981 je napisao/la:Ima nova vijest za malog kolicica,pp ako neko hoce
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Bola ja sam ti na sjeveru evrope (Svedska). I kenjac bi krepao dok bi dosao vamo a kamoli PP1922VFC1981 je napisao/la:Samo tebi nece da se posalje sta je ovo.. hahaSipakUlicar1922 je napisao/la:Salji PP!!!![]()
Prkosni i Ponosni od 1922
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Jedva majku mu jedvaSipakUlicar1922 je napisao/la:Bola ja sam ti na sjeveru evrope (Svedska). I kenjac bi krepao dok bi dosao vamo a kamoli PP1922VFC1981 je napisao/la:Samo tebi nece da se posalje sta je ovo.. hahaSipakUlicar1922 je napisao/la:Salji PP!!!![]()
#musvdg
To je Vasa Kisa rekao podvelezcu kad mu je prodao sat. Dosao ovaj zalit se Vasi kaze presto mu sat radit za nekoliko dana. Kaze Vasa a odakle si ti? Kaze ovaj iz podvelezja. A bola i kenjac stane u toj strani a ne sat. Haj bježiSipakUlicar1922 je napisao/la:Bola ja sam ti na sjeveru evrope (Svedska). I kenjac bi krepao dok bi dosao vamo a kamoli PP1922VFC1981 je napisao/la:Samo tebi nece da se posalje sta je ovo.. hahaSipakUlicar1922 je napisao/la:Salji PP!!!![]()
From father to son
Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura
Ima li negdje fotka ove nove tribinice za goste? Moze i na PP, a ovo izbrisite poslije
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- Crveni_1922
Ima li kakve nafake u vezi pomocnog?? Rekose da ce zavrsit krajem Januara ....ali izgleda nista od toga 
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
AdiFKS je napisao/la:Ima li negdje fotka ove nove tribinice za goste? Moze i na PP, a ovo izbrisite poslije![]()
Hvala unaprijed.
Evo je Adi nas dobri
Crveni izgleda januar 2016
From father to son
- pravnik1981
- Kontakt:
Ramovic nije spic...igra na poziciji Jankovica samo sto je kod nas moramo glumit 9-ku jer nisamo imali spica....Cernica je napisao/la:Kakav Jusufbasic dobro ga je onaj decko s pdf-a goska okarakterisao kad je presao kod nas bio. Momak je iskljucen skroz,ne zainteresovan za fudbal i jedino sto ima je udarac. Rama je doktor za njega. Meni je njega zao sto je otisao
Nisam ni rekao da je spic nego sam mislio posto su zajedno u paketu doslipravnik1981 je napisao/la:Ramovic nije spic...igra na poziciji Jankovica samo sto je kod nas moramo glumit 9-ku jer nisamo imali spica....Cernica je napisao/la:Kakav Jusufbasic dobro ga je onaj decko s pdf-a goska okarakterisao kad je presao kod nas bio. Momak je iskljucen skroz,ne zainteresovan za fudbal i jedino sto ima je udarac. Rama je doktor za njega. Meni je njega zao sto je otisao
From father to son
kad je ovo napravljeno?Cernica je napisao/la:AdiFKS je napisao/la:Ima li negdje fotka ove nove tribinice za goste? Moze i na PP, a ovo izbrisite poslije![]()
Hvala unaprijed.
Evo je Adi nas dobri![]()
Crveni izgleda januar 2016
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Hvala drugovi
. Dobio sam i na PP. Puno srece u nastavku sezone. 
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
može li na pp?AdiFKS je napisao/la:Hvala drugovi. Dobio sam i na PP. Puno srece u nastavku sezone.
vrijeme izgleda ne da...nego kada je napravljen ovaj nastavak gostujuće tribine ili je to onaj prvi dio?1922VFC1981 je napisao/la:Ma mazu nam oci sa pomocnim odavno,budimo realni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.