je li one što su im oteli zlato 2002?rio_Ferdy88 je napisao/la:Znači volio si i sudijelegenda reala je napisao/la: volio sam puno ovu Njemačku
SP Qatar 2015 - rukomet
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Re: SP Qatar 2015 - rukomet
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- samo_lijevo
- Kontakt:
Uwe i Groetzki vracaju uspomene na Kretschea i Kermana.Drux ce biti nova zvijezda rukometa.sekretar je napisao/la:
kakva su tad krila imali u Kehrmanu i Kretzschmaru. Ova dva decka danas nisu toliko velike "pojave" na terenu kao sto su bili njih dvojica,pogotovo Kretzschmar. Ali partijama na ovom prvenstvu ni malo ne zaostaju za njima.
Znači volio si i sudije
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Kim Anderson se ozljedio prije utakmice s Francuzima ja mislim. I bez njega su tu utakmicu skoro dobili. Francuzi su okrenuli u zadnjih 5 minuta ili tako nešto. Zato je većina (i ja među njima) stekla dojam da su puno jači nego su danas izgledali. Dosta ljudi ih je smatralo za favorite iz sjene, njih i Nijemce. du Rietz nije ni došao na prvenstvo, valjda ozljeda. Fali im i sredni vanjski iz Flensburga, ne mogu se sjetit kak se zove. Znači dosta oslabljeni su bili danas.legenda reala je napisao/la:gdje su Kim Anderson i Kim Ekdal du Rietz![]()
Solari je napisao/la:Kim Anderson se ozljedio prije utakmice s Francuzima ja mislim. I bez njega su tu utakmicu skoro dobili. Francuzi su okrenuli u zadnjih 5 minuta ili tako nešto. Zato je većina (i ja među njima) stekla dojam da su puno jači nego su danas izgledali. Dosta ljudi ih je smatralo za favorite iz sjene, njih i Nijemce. du Rietz nije ni došao na prvenstvo, valjda ozljeda. Fali im i sredni vanjski iz Flensburga, ne mogu se sjetit kak se zove. Znači dosta oslabljeni su bili danas.legenda reala je napisao/la:gdje su Kim Anderson i Kim Ekdal du Rietz![]()
Mozda mislis na Gotfridsona ? Imali su desnog beka Jakobsona u Flensburgu,po mom misljenju bolji puno od ovih ubleha koje su danas igrale na desnom beku, Zachrinson i ovaj sto mu ne znam ni ime.
A ako mislis na Mogensena,on je Danac. Ali nema ni njega na prvenstvu. A ima mjesta u Danskoj.
Ono 2007. protiv Francuza je bila oružana pljačka.rio_Ferdy88 je napisao/la:Znači volio si i sudijelegenda reala je napisao/la: volio sam puno ovu Njemačku
@sekretar
Išao sam proguglat sad. Na Gottfridssona sam mislio. Znači 3 jaka vanjska igrača su im falila danas.
Zadnja izmjena: Solari, dana/u 26 jan 2015, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Otvorite na brzinu anketu 'Da li će Island postići pogodak večeras?'
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam kakvi su Španci, imaju dobru ekipu, al nema velikog Valera, nisam skoro ništa pratio na ovom prvenstvu, ovo jučer i danas su skoro pa prve utakmice koje gledam, nas sam gledo u snimkama
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kakav gol eggerta
To bi bilo lijeposekretar je napisao/la:
Moja prognoza je da Hrvatska izbacuje Poljsku,a Njemacka domacina,i onda nas ocekuje u polufinali klasik.
Ako se ne varam, Hrvatska i Njemačka nisu 10 god. odigrali utakmicu...zadnja je bila u Tunisu. Naravno, Hrvatska je pobijedila.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mislim nije važno za rezultat, ali ovo isključenje Toft Hansena je smijurija. Stvarno je suđenje iritantno do te mjere da te tjera od televizora.
Nisam gledao Francuze i Spance, ali Danska igra sampionski, barem veceras....
Valjalo bi da ovaj Rasmus Lauge Schmidt ima kakve bosanske korijene

Valjalo bi da ovaj Rasmus Lauge Schmidt ima kakve bosanske korijene
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
[youtube][/youtube]
suđenje je stvarno patetično, preostro, isključenje za svaki sitnicu obično je svaki 7 praćen sa dva minuta... majke mi ko da gledam balet.... pustite momke nek igraju muški..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- plavipatriota
- Kontakt:
ima li gdje iran-saudijska se gledat

Opet cemo primit oko 40 komada.
Vidim ponovo je tema suđenje. Morate se naviknuti na to, kako već niste do sad.
Najtužnije je to što sudije iz Evrope konstantno griješe i prave cirkus od utakmica, mislim da je u osmini finala samo jedan meč sudio sudijski par koji ne dolazi iz Evrope. Evropske sudije bi trebalo da su najbolje, ali ne znam zašto nije tako.
Danas bi se trebali nagledati dobrog rukometa. Nije mi jasno zašto je organizator stavio ovakve termine, kad su ih mogli lijepo rasporediti da se sve utakmice pogledaju direktno, ali jbg, IHF je odlična federacija, znaju oni šta rade.
Poljaci su bez Lijewskog, a pored njega još par igrača je u teškom stanju, sumnjam da će se oporaviti, prije svih Chrapkowski i Orzechowski, možda dobiju minutažu, ali definitivno nisu 100% spremni za ovakvu utakmicu. Igraju 6-0 odbranu i to im daje dobre rezultate, Švedsku su zadržali na 20 golova. Poljaci su spori, ali su taktički perfektni i odlično sakrivaju taj nedostatak brzine. U napadu su moćni, sve se zna, igraju dobro uigrane kombinacije za bekove i Hrvati to veoma dobro znaju. Često igraju sa dva pivota.
Ekipe se odlično poznaju, nekoliko Hrvatskih igrača igra u Kielceu, redovno se susreću na velikim takmičenjima gdje je Hrvatska mnogo uspješnija, čak se ne sjećam da ih je ova generacija Poljske nekad pobijedila.
Očekujem pobjedu Hrvatske, možda i malo lakše nego što se očekuje. Vjerujem da će susjedi zabiti dosta lakih golova iz kontre i polukontre, gdje će im najveća prepreka biti sjajni Szmal .
Najtužnije je to što sudije iz Evrope konstantno griješe i prave cirkus od utakmica, mislim da je u osmini finala samo jedan meč sudio sudijski par koji ne dolazi iz Evrope. Evropske sudije bi trebalo da su najbolje, ali ne znam zašto nije tako.
Danas bi se trebali nagledati dobrog rukometa. Nije mi jasno zašto je organizator stavio ovakve termine, kad su ih mogli lijepo rasporediti da se sve utakmice pogledaju direktno, ali jbg, IHF je odlična federacija, znaju oni šta rade.
Poljaci su bez Lijewskog, a pored njega još par igrača je u teškom stanju, sumnjam da će se oporaviti, prije svih Chrapkowski i Orzechowski, možda dobiju minutažu, ali definitivno nisu 100% spremni za ovakvu utakmicu. Igraju 6-0 odbranu i to im daje dobre rezultate, Švedsku su zadržali na 20 golova. Poljaci su spori, ali su taktički perfektni i odlično sakrivaju taj nedostatak brzine. U napadu su moćni, sve se zna, igraju dobro uigrane kombinacije za bekove i Hrvati to veoma dobro znaju. Često igraju sa dva pivota.
Ekipe se odlično poznaju, nekoliko Hrvatskih igrača igra u Kielceu, redovno se susreću na velikim takmičenjima gdje je Hrvatska mnogo uspješnija, čak se ne sjećam da ih je ova generacija Poljske nekad pobijedila.
Očekujem pobjedu Hrvatske, možda i malo lakše nego što se očekuje. Vjerujem da će susjedi zabiti dosta lakih golova iz kontre i polukontre, gdje će im najveća prepreka biti sjajni Szmal .
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najveći problem će nam, uz Szmala, biti pivot. Jako dosta golova smo primili s te pozicije.
Nadam se da će Musa i Gojun to odraditi kako treba.
I ono što je najveća mana ove generacije jest to da kad se dođe u egal desetak minuta prije kraja, počnu solirati i forsirati brze akcije koje znaju često završiti gubljenjem lopti. Malo se pogube i sve pada na tada raspoloženog pojedinca...
Nadam se da će Musa i Gojun to odraditi kako treba.
I ono što je najveća mana ove generacije jest to da kad se dođe u egal desetak minuta prije kraja, počnu solirati i forsirati brze akcije koje znaju često završiti gubljenjem lopti. Malo se pogube i sve pada na tada raspoloženog pojedinca...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Poljaci su toliko potrošeni da stvarno sumnjam da će biti neki egal i drama do kraja. Zreli su da ih neko otrese momački.
Što se tiče pivota, njihovi pivoti su opasniji bez lopte jer rade odličan blok za bekove, nije bez razloga njihova vanjska linija dala ovoliko golova. Uvijek se odbrana može malo zgusnuti i ostaviti malo više prostora na krilu, jer golmanu je lakše braniti šuteve sa krila. Ma ima Hrvatska rješenje za sve što Poljaci mogu pokušati ofanzivno, bitno je da napad odradi svoj dio posla.
Što se tiče pivota, njihovi pivoti su opasniji bez lopte jer rade odličan blok za bekove, nije bez razloga njihova vanjska linija dala ovoliko golova. Uvijek se odbrana može malo zgusnuti i ostaviti malo više prostora na krilu, jer golmanu je lakše braniti šuteve sa krila. Ma ima Hrvatska rješenje za sve što Poljaci mogu pokušati ofanzivno, bitno je da napad odradi svoj dio posla.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
mislio sam da će biti dvije danas dvije sutra... ovako gledamo šta BHT izabere, tj hrvatsku i molimo se da u drugoj gledamo dance i špance....
hrvati će ovo riješiti u plitak potok stilu, francuzi isto... njemci bi mogli pasti, a derbi je španija-danska... tu će biti svašta(mada nemam pojma ko igra špancima, brani li sterbik)
hrvati će ovo riješiti u plitak potok stilu, francuzi isto... njemci bi mogli pasti, a derbi je španija-danska... tu će biti svašta(mada nemam pojma ko igra špancima, brani li sterbik)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
koliko vidim bht prenosi Slovenija - FrancuskaDANTES je napisao/la:mislio sam da će biti dvije danas dvije sutra... ovako gledamo šta BHT izabere, tj hrvatsku i molimo se da u drugoj gledamo dance i špance....
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.