Tu ide dvica, pa vi kako hoćeteacab je napisao/la:Stavljam i ja pa da popadamo svi redom ..bambus je napisao/la:odigrao davno ...klasicna suradnjazgmiky je napisao/la:Empoli-Udinese X 3.20, točan rez 1:1 5.15
šapnula mi ptičicasjećate se pradjeda iz Tađikistana? pa evo javio se deda i pozdravlja vas
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ma to brate samo rokaj, treba kladionicama para pa dajte da im damo
malo rukometa
francuska-argentina
karabatić 5.5 over 1.85
narcisse 2.5 over 1.70
francuska -2.5 1.pol. 1.80
francuska -6.5 1 2.50

malo rukometa
francuska-argentina
karabatić 5.5 over 1.85
narcisse 2.5 over 1.70
francuska -6.5 1 2.50
Zakasni na ove Francuze, a poluvrijeme hendi ide glatkozgmiky je napisao/la:ma to brate samo rokaj, treba kladionicama para pa dajte da im damo![]()
![]()
![]()
malo rukometa
francuska-argentina
karabatić 5.5 over 1.85
narcisse 2.5 over 1.70
francuska -6.5 1 2.50
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
-
- Kontakt:
Brooklyn - Portland i New York-Sacramento veceras ne igraju zbog snijega..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
i bolje da nisi uplatio, Karabatić neće prebaciti nema šanseLEO10 je napisao/la:Zakasni na ove Francuze, a poluvrijeme hendi ide glatkozgmiky je napisao/la:ma to brate samo rokaj, treba kladionicama para pa dajte da im damo![]()
![]()
![]()
malo rukometa
francuska-argentina
karabatić 5.5 over 1.85
narcisse 2.5 over 1.70
francuska -6.5 1 2.50
Nemoj ni da prebacuje @zgmiky života ti. 

igrače je stvarno teško pohvatati, ali moja greška je i krivi odabir, očekivao sam razbijanje argentine i stavim ovu dvojicu a pogotovo Nikolu, a nudio se ovaj hendi koji je prošao i trebalo je samo to igrati, bio poklon po kvoti 2.50 i tako svaki dan ima par ili dva samo treba naći, biti pametan ali nikako se opametitizgmiky je napisao/la:ma to brate samo rokaj, treba kladionicama para pa dajte da im damo![]()
![]()
![]()
malo rukometa
francuska-argentina
karabatić 5.5 over 1.85
narcisse 2.5 over 1.70
francuska -6.5 1 2.50

Kako sam lagano Karabatića ispod odigrao, čim to Francuska povede on lagano ide na odmaranje, očekivano 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
da pokusamo dio bonusa uduplati

Velahalve je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Empoli-Udinese X 3.20, točan rez 1:1 5.15
šapnula mi ptičicasjećate se pradjeda iz Tađikistana? pa evo javio se deda i pozdravlja vas
Tu ide dvica, pa vi kako hoćete

-
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:Velahalve je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Empoli-Udinese X 3.20, točan rez 1:1 5.15
Tu ide dvica, pa vi kako hoćete![]()
Ja se zayebo pa odigrao 1-1 prvo poluvrijeme, i pogodio

Agieren statt reagieren
-
- Kontakt:
Ne duplaš care ništa već samo ako pogodiš dobijaš "prave" pare.ramos4 je napisao/la:da pokusamo dio bonusa uduplati

Getafe-Celta nikad nije dobio gost a Celta vodi 0:1, 17.min pa da probamo live 1x 2.95

-
- Kontakt:
Eto odmah 1:1, valjda bude 1x.
u pravu si al dobro je i to ako prodjeSiouxLukavac je napisao/la:Ne duplaš care ništa već samo ako pogodiš dobijaš "prave" pare.ramos4 je napisao/la:da pokusamo dio bonusa uduplati

zgmiky je napisao/la:Velahalve je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Empoli-Udinese X 3.20, točan rez 1:1 5.15
Tu ide dvica, pa vi kako hoćete![]()

NBA (mahić

druze, dvije utakmice su vec odgodjene, plus MCW ne igra. znaci eto 5 timova od kojih ne mozemo izabrati ni jedan par. ostaje nam odabir od 9 timova, to je oko 25 igraca... losa ponuda, s' obzirom da se svakoj utakmici smijesi razbijanje gostujeceg protivnika, i odmaranje igraca u 4 cetvrtini. veceras je rizicno, ali evo sta bi moglo proci:Velahalve je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Empoli-Udinese X 3.20, točan rez 1:1 5.15
![]()
UDINESE
![]()
![]()
NBA (mahić)
Tiket 1:
Harris manje od 15.5
Chandler vise od 13.5
Bradley vise od 14.5 (malo sam zabrinut ovdje jer je izgleda povrijedio saku sinoc)
Tiket 2:
Lawson manje od 16.5
Nurkic vise od 6.5
Westbrook vise od 22.5
Tiket 3:
Wiggins manje od 16.5
Tyreke Evans vise od 17.5
T Young vise od 13.5
odigras svaki tiket na istu sumu, ako prodje jedan od tri, uduplas novac. ja tako igram i nisam nista uplatio u premier/wwin od pocetka nba sezone (2-11-14); a isao sam po isplatu oko desetak puta od tada.

Zadnja izmjena: mahic, dana/u 26 jan 2015, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
New Orleans - Philadelphia H1(13,5) 1,90 Max Bet, MCW ne igra a ionako bi to trebalo doci u hendikepu,premier povecao granicu na 15,5,tako da ni ovi nece jos dugo drzati ovu granicu
Lawson 18,5 manje/under 1,85, Max Bet u premieru granica 16,5
Lawson 18,5 manje/under 1,85, Max Bet u premieru granica 16,5
druze, dvije utakmice su vec odgodjene, plus MCW ne igra. znaci eto 5 timova od kojih ne mozemo izabrati ni jedan par. ostaje nam odabir od 9 timova, to je oko 25 igraca... losa ponuda, s' obzirom da se svakoj utakmici smijesi razbijanje gostujeceg protivnika, i odmaranje igraca u 4 cetvrtini. veceras je rizicno, ali evo sta bi moglo proci:mahic je napisao/la:Velahalve je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Empoli-Udinese X 3.20, točan rez 1:1 5.15
![]()
UDINESE
![]()
![]()
NBA (mahić)
Tiket 1:
Harris manje od 15.5
Chandler vise od 13.5
Bradley vise od 14.5 (malo sam zabrinut ovdje jer je izgleda povrijedio saku sinoc)
Tiket 2:
Lawson manje od 16.5
Nurkic vise od 6.5
Westbrook vise od 22.5
Tiket 3:
Wiggins manje od 16.5
Tyreke Evans vise od 17.5
T Young vise od 13.5
odigras svaki tiket na istu sumu, ako prodje jedan od tri, uduplas novac. ja tako igram i nisam nista uplatio u premier/wwin od pocetka nba sezone (2-11-14); a isao sam po isplatu oko desetak puta od tada.

vidjet ćemo šta će biti vcs, u svakom slučaju mi dosta pomognu tvoji prijedlozi, a da ne govorim da je jučer dosta raje uzelo pare zahvaljujući tebi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.