MrMuscle je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:MrMuscle je napisao/la:Taj Verattiu ne moze obrisati prljavstinu sa kopacki...
taj ima tek dva meča u Serie A

Veratti ima vise nastupa u LP nego taj u citavoj karijeri za Lazio...
Cataldi je iz Primavere Lazija otišao u Crotone (Serie B) na posudbu, da bi ga Pioli ove sezone ostavio, te je debi za Lazio generalno imao nedavno protiv Torina u Coppa Italia kad je upisao asistenciju Kloseu, da bi u Serie A prvi nastup upisao protiv Napolija pretprošlo kolo kad je ušao s klupe, da bi odmah u narednom kolu protiv Milana bio starter, istina, uslovoljeno izostancima Luleta i Felipe Andersona! Conte je poslao pomoćnike da ga gledaju, iako momak ima tek nekih 170 minuta igre (Serie A i Coppa Italia)

naravno, njegove igre u Crotoneu, kao i u mladoj repki nisu prošle nezapaženo, tako da će stići i poziv u A repku, prije ili poslije! neko misli da će Verratti biti kičma veznog reda Azzurra, ja mislim da će to ipak biti Cataldi, al' jedino je sigurno da će obojica činit' vezni red Azzurra kroz par sezona! Laziali u Cataldiju vide novog Nestu, mislim da ne moram govorit' šta to znači!
možda sam malo više subjektivan, al' kao i svaki Laziale, naprosto obožavam Danila Cataldija