Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Hajd makar ovaj naš Sturaro ce dobit priliku, mnogi ga hvale da ce bit dobar igrac.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Matri ulazi i riješava to. 
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Definitivno najgori sastav Italije ikad... ebes sve kad ti je kloc Bonucci najbolji I najpoznatiji igrac...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Pa zato služe ove friendly da se ispitaju svi ovi potencijalni reprezentativci da se vidi na koga se može računat a na koga ne.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- korisnikforuma
- Kontakt:
Još i dan danas pamit kada je Donadoni protiv Hrvatske izveo ovu postavu:
Amelia - Zenoni, Chiellini, Falcone, Terlizzi, Ambrosini, Delvecchio, Liverani, Lucarelli, Rocchi, Esposito. Još su igrali Semioli, Palombo, Di Michele, Caracciolo, Gobbi i Di Natale.
Kladim se da se pola ovih igrača ni ne sjećate, istina tu su bile i neke legende Calcia kao Lucarelli, Rocchi i Di Michele, ali Semioli, Gobbi, Terlizzi
Amelia - Zenoni, Chiellini, Falcone, Terlizzi, Ambrosini, Delvecchio, Liverani, Lucarelli, Rocchi, Esposito. Još su igrali Semioli, Palombo, Di Michele, Caracciolo, Gobbi i Di Natale.
Kladim se da se pola ovih igrača ni ne sjećate, istina tu su bile i neke legende Calcia kao Lucarelli, Rocchi i Di Michele, ali Semioli, Gobbi, Terlizzi
Pobjedise strasne albance minimalnim rezultatom i to autogolom. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dok god Conte debil i bilo ko drugi bude furao 3-5-2, pisam se na igru repke ...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Reprezentacija Italije
Očigledno da prica koja je bila Juve neće da dovede krila konteu pa on mora igrat 3-5-2 a ne 4-3-3 je bila teški supljak

- IlCapitano
- Kontakt:
Pa naravno da je bila. Samo teski hejteri lika i djela Beppea Marotte su mogli tvrditi kako on kroji taktiku i dovodi igrace na svoju ruku.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Conte poslao pomoćnike da gledaju Cataldija protiv Milana, imali su šta da vide 
Cataldi je Pirlov nasljednik u dresu repke, nije baš takav tip igrača, al' će on biti taj koji će držat' vezni red!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
živi bili pa vidjeli, pred nama je 
Taj Verattiu ne moze obrisati prljavstinu sa kopacki...
Jedini koji bi mogao biti Pirlov nasljednik je Veratti 
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Verratti je precjenjeno sranje
Kako da nije precjenjen... Poslije Ibre i Cavania ubjedljivo najvazniji igrac PSG-a... Ekipe koja je medju 6-7 najboljih na svijetu....
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024, muxa i 6 gostiju.