FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
100.000 eura daju.
-
- Kontakt:
OdaVeliki je napisao/la:100.000 eura daju.

Gori smo od Drine i Obarske!
Grbavica naš je Hram!!!
A odbijeno nedavno 150 000 cudno da smanje ponudu to jos niko nije uradio nikada.OdaVeliki je napisao/la:100.000 eura daju.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- storm_raider
- Kontakt:
U pijesak Aldine i igraj se sa kanticom dok stariji pisu.OdaVeliki je napisao/la:Brate, ti si u pet deka s Aldinom.storm_raider je napisao/la:Ako uspiju Memica da smijene, vjerovatno da Capljic dolazi, ne Odovic. Sto se tice ostalih vijesti, samo su pozitivne. Ostalo ne mogu napisati. Inace, Buki, Guso i Dzelo su izgleda najveci olos ispali. Pogotovo Guso.
Ovo za Misimovice je istina.
Sport je lijek za tijelo i duh.
A može bit da je on, banovan taman nekad kad se Oda pojavio. 

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Tomic po meni vrijedi 250 000€ minimalno.
pa zar nisi znao da je odaveliki ustvari aldinceze je napisao/la:A može bit da je on, banovan taman nekad kad se Oda pojavio.

Nisam, tek sad povezao kad sam vidio ove neke insajderske poluinformacije. 

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
alčak jedan 

Ako nasi prodaju igrace neka obrate paznju na te prodajne ugovore i potpise, da nas ne levate za pare kao za Sehica, klub jos ceka pare a pitanje je koliko ce jos cekati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Navodno je i legla prva rata za Sehu i u narednih par mjeseci bi sve trebalo biti isplaceno racunajuci i kamate.Elegant je napisao/la:Ako nasi prodaju igrace neka obrate paznju na te prodajne ugovore i potpise, da nas ne levate za pare kao za Sehica, klub jos ceka pare a pitanje je koliko ce jos cekati.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
jesu li to "one pare" koje je amar potrosiopile87 je napisao/la:Navodno je i legla prva rata za Sehu i u narednih par mjeseci bi sve trebalo biti isplaceno racunajuci i kamate.Elegant je napisao/la:Ako nasi prodaju igrace neka obrate paznju na te prodajne ugovore i potpise, da nas ne levate za pare kao za Sehica, klub jos ceka pare a pitanje je koliko ce jos cekati.

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
poboljšana je,mislim da će pristatialeksandar_veliki je napisao/la:Pile,. koliko sam upoznat, Željo uopste nije pristao na prijedlog Mersina, tako da rata nije mogla leci. Ponuda za Tomica je cirkus i ista je odbijena na prvu, odnosno nije ozbiljno ni razmatrana. Da li ce se mozda poboljsati u narednim danima, ko zna...pile87 je napisao/la:Navodno je i legla prva rata za Sehu i u narednih par mjeseci bi sve trebalo biti isplaceno racunajuci i kamate.Elegant je napisao/la:Ako nasi prodaju igrace neka obrate paznju na te prodajne ugovore i potpise, da nas ne levate za pare kao za Sehica, klub jos ceka pare a pitanje je koliko ce jos cekati.

Einigkeit und Recht und Freiheit
Omladinci koji su prosli zimski kamp ovog mjeseca:
U19
Adnan Alihodžić, Amer Hiroš, Dženis Beganović & Kerim Memija (4)
U18
Amir Hadžiahmetović, Emir Ćutahija & Kemal Osmanković (3)
U17
Ajdin Mujagić, Denis Žerić & Seid Behram (3)
U16
Amar Beširević, Amar Velić, Anel Šabanadžović, Benjamin Mušija & Rijad Osmanković (5)
U15
Ahmet Hasanović, Alen Nuhanović, Amar Vukovac, Haris Kolar & Nikola Mijović (5)
U19
Adnan Alihodžić, Amer Hiroš, Dženis Beganović & Kerim Memija (4)
U18
Amir Hadžiahmetović, Emir Ćutahija & Kemal Osmanković (3)
U17
Ajdin Mujagić, Denis Žerić & Seid Behram (3)
U16
Amar Beširević, Amar Velić, Anel Šabanadžović, Benjamin Mušija & Rijad Osmanković (5)
U15
Ahmet Hasanović, Alen Nuhanović, Amar Vukovac, Haris Kolar & Nikola Mijović (5)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Brate, nemoj se ti ljutiti ali ti si gori od Aldina. Opusti se uzivaj u Capljicu.storm_raider je napisao/la:Nije Odovic u pitanju, naveo sam gore iznad o kome se radi. Ko hoce neka vjeruje, ko nece ne mora.
E jbg, covjek se taman ponada da ce u ovoj pauzi biti vise pozitivnih stvari, a izgleda ce se opet nakon svega roditi mis... Milion igraca se pominjalo, a dosad jedino vrijedno pomena je Djelmic, a s druge strane vjerovatno gubimo kapitena i ponajboljeg igraca. Daj Boze makar da taj statut prodje, jer sto se tice "terena" po svemu sudeci ce nam maksimalan domet biti teska borba za Evropu.
- storm_raider
- Kontakt:
Neka Aldine, Dona i hiljadu nickova, u pijesak dok stariji pricaju.OdaVeliki je napisao/la: Brate, nemoj se ti ljutiti ali ti si gori od Aldina. Opusti se uzivaj u Capljicu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nije ni čudo što nam se ljudi smiju ... nevezano za ovo što je ovaj napisao, vas pojedine kada bi čovjek slušao, neko ko ne zna, pomislio bi da govorite o Ajax-ovoj školi fudbala a ne o Željinoj. Iz svake generacije vi izdvojite pet-šest igrača i dižete u nebesa a ne znam da je ijedan iz zadnjih par generacija napravio karijeru vrijednu pomena. Ne znam kakav je taj mali igrač, tako da ne mogu o njemu ništa pisati, ali evo od ovih trenutno, jedino Memija se može nazvati igračem. ostali mogu da se bogu zahvale što je Željo u ovako lošoj situaciji jer u suprotnom prvog tima očima ne bi vidjeli.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A s druge strane imamo pljuvace i ljude poput tebe. Bas me zanima koji su korisniji drustvu...
Uzmi malo pasa solidni pa vidi gdje igraju Zeljina djeca i koji je klub u BiH najuspjesniji sto se toga tice...

Uzmi malo pasa solidni pa vidi gdje igraju Zeljina djeca i koji je klub u BiH najuspjesniji sto se toga tice...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ne bi mi mrsko, ja se i vratih par stranica tražeći "dizanje u nebesa", ali bez uspjeha.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, perodeformero i 42 gosta.