Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
47
23%
Zadovoljan
77
38%
Nemam stav
35
17%
Nezadovoljan
15
7%
Katastrofa
29
14%

Ukupno glasova: 203

plavipatriota
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la plavipatriota » 26 jan 2015, 23:02

1.45 kvota na ruse, naši ovo igraju preko qrca, ušteđevinu stavit na ruse!

žao mi što danas ne odigrah, predosjetio sam poljake iznenađenje (ako se može nazvati iznenađenjem)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jan 2015, 23:04

plavipatriota je napisao/la:1.45 kvota na ruse, naši ovo igraju preko qrca, ušteđevinu stavit na ruse!

žao mi što danas ne odigrah, predosjetio sam poljake iznenađenje (ako se može nazvati iznenađenjem)
ma vise golova i nasa utakmica i bjelorusija - ceska dosta opustenije se igra :thumbup:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 26 jan 2015, 23:25

kako se zove onaj drugi golman sa juniorskog prvenstva (pored Serdarevića), dosta dobro je branio, on i Denis Serdarević bi bili odlični za budućnost
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 jan 2015, 23:26

Josip Ćavar ako se ne varam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

dzopan123
Kontakt:

Post Postao/la dzopan123 » 26 jan 2015, 23:28

juanitomaravillaa je napisao/la:slika

I kako ce igrat,kad su se sinoc nalesinali.. :roll:
]

Slika je napravljena poslje tekme sa Tunisom.
Imali su pravo na 2-3 pive , pocastili navijace i spavanje :)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jan 2015, 23:31

Kaunas je napisao/la:kako se zove onaj drugi golman sa juniorskog prvenstva (pored Serdarevića), dosta dobro je branio, on i Denis Serdarević bi bili odlični za budućnost
gdje uopšte brani serdarevic kako se razvija :?: a drugi golman je Čavar bio mislim da on ni u ljubuskom ne brani tesko da od njih dvojice dobijemo golmana . BURIC JE BROJ 1 trebat ce nam još jedan slican da imamo dobar golmanskio par

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 26 jan 2015, 23:38

bordobijeli je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:kako se zove onaj drugi golman sa juniorskog prvenstva (pored Serdarevića), dosta dobro je branio, on i Denis Serdarević bi bili odlični za budućnost
gdje uopšte brani serdarevic kako se razvija :?: a drugi golman je Čavar bio mislim da on ni u ljubuskom ne brani tesko da od njih dvojice dobijemo golmana . BURIC JE BROJ 1 trebat ce nam još jedan slican da imamo dobar golmanskio par
Josip Cavar brani za IFK Ystad u svedskoj druga liga, na trecem su mjesto trenutno,mogao bi iduce godine braniti u najjacoj ligi. Inace prosao skolu Redbergslida najuspjesni rukometni klub u svedskoj, neznam odakle ti to za ljubuski momak nema nikakve veze sa njima, mozda je porijeklom iz tog grada ali momak je ovdje u svedskoj i brani za Ystad. Mozda da si ti mislio na Damjana Sarca koji je branio za Izvidjac i bio taj treci golman na juniorskom SP ali nebrani za Izvidjac vise kako sam upratio, neznam gdje je ali uglavnom nije nesta. Za Serdarevica neznam, znam da je bio u Toulouse prva ili drgua liga nesjecam se, sada neznam gdje je. Nama treba jedan kao Buric upravu si ali Cavar i Serdarevic su nam jedine nade ali tu je i Grahovac ima 31,32 godine samo moze on jos 4,5 godina braniti.

Uglavnom @bordobijeli respect od mene za komentare i postove sto si postao u zadnje vrijeme u vezi pljuvace koje su se pojavili i podrzavam te i dijelim tovje misljenje svaka cast :tokralju:

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 26 jan 2015, 23:47

A jbt piva,kao da su oni jedini sportisi koji to rade.
Ovi momci definitvno vole igrati na domacem terenu,Island i Danska su to pokazale jest da je protiv Islanda bilo 1500 ljudi ali atmosfera je bila odlicna.Ali morati ce popraviti se do kvalifikacija definitivno,moze to bolje znam da nismo neki kvalitet ali mozemo sigurno bolje.ABD sve tekme u Mejdan i nema poraza :bih:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jan 2015, 23:50

muhamed konjic :thumbup: :thumbup: da pobrkao sam te golmane nisu mi se vala ni jedan cinili nesto kvalitetni u svakom slucaju hvala na infu o Čavaru :thumbup:

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 27 jan 2015, 00:42

bordobijeli je napisao/la:muhamed konjic :thumbup: :thumbup: da pobrkao sam te golmane nisu mi se vala ni jedan cinili nesto kvalitetni u svakom slucaju hvala na infu o Čavaru :thumbup:
Nema na cemu brate :thumbup: Meni se onaj Serdarevic nije svidio nekako ugojen i spor, slabe reakcije iako je branio i skidao dosta lopti nije mi se nekako svidio. Mali Sarac je kratak mal i evo nema ga ni u Izvidjcu, tesko da cce od njega ikada postati ozbiljan golman zbog visine. Ja mislim da bi ovaj mali Cavar mogao biti dobar golman. Ide sa mnom jedan svedo u razredu na fakultetu rukometni golman i bivsi junirorski reprezentativac svedske, pricao mi za Cavara kaze da je momak odlican posto je igrao sa njim ovdje u Alstermo, mjesto blizu gdje ja zivim kada je bio na posudbi iz Redbergslida i kaze da momak ima odlicne predispozicije da postane odlican golman, visok i velik( mislim da ima cak 2 metra) ,cita igru dobro ali mora proraditi na pokretljivost to mu je mana kaze. Inace kaze cim je on primljen u rukometnu skolu Redbergslida gdje samo najveci talenti iz svedske mogu zaigrati, sigurno vrijedi, nebi oni njega tek tako primili moras biti vrhunski talenat. Iz Redbergslida su ponikli velikani kao Stefan Lövgren, Magnus Wislander, Ljubomir Vranjes, Peter Gentzel, braca Franzén, to su samo neki velikani koji je Redbergslid stvorio. Zato vjerujem u ovog momka, jos uz to mi je isto tako rekao taj moj prijatelj da je momak pravi profesionalac i ambiciozan i da jako puno radi na sebe :thumbup:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 jan 2015, 01:00

DukeOfWellington je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: da to je ok kritika i treba ukazati na loše stvari ali kod nas odma pocne prica kako selektor uzima pare kako klocevi igraju ,kako nisu profesionalci kako piju itd itd dizemo u zvijezde prerano a jos prije pocnemo da pljujemo .
I radi toga se pojave neki koji bi u isti koš da stave one koji argumentovano kritikuju i one koji pljuju, blate, lažu petljaju i slično. Kao il' si poslušni vojnik reprezentacije koji će govoriti u superlativima il' si pljuvač. Ne znam kome se pokušava prodat' ta priča, ali meni to niko neće prodat'. Nek se svrstava u koji god ko tabor hoće ali ja ovdje nastupam nezavisno od bilo kakvih tabora i bilo čijeg mišljenja. Shodno tome branim isključivo svoje stavove i to argumentima.
+1

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 27 jan 2015, 09:41

ja sam jedino razocaran utakmicom protiv bjelorusije, bojim se da ce nas ove utakmice nakon Tunisa ubiti u pojam i da ce se to odraziti na natavak kvalifikacija za EP.. :roll:
a ako neko moze da mi odgovori, nase krilo Mikic, koje je godiste? u ono malo vremena sto je igrao pokazao mi se boljim od Ovcine. i sta je sa 'malim' Eresom, jel' on napreduje u svom rukometnom razvoju, znam da je sa 18 godina igrao jako dobro na onom prvenstvu do 21?
Volim te Bosno!!!

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 27 jan 2015, 10:17

mikic ti je 85. godiste, eres (desno krilo) je 95. godiste. a pisem najvise iz istog razloga, jer se i ja Toga bojim. slicno je bilo kad smo izgubili mec sa madjarima i onda je slijedio veliki pad i trajao je 2 godine ili tako nesto.

selam!

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 27 jan 2015, 11:40

Samo da vas obradujem igrao sam na Rusiju, znači uzimamo danas.

:bih:

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 27 jan 2015, 11:41

ima li prijenos na bht? nije prikazano na programu....

inače. u globalu, zadovoljan sam, bilo je grešaka koje će se, nadam se, ispraviti, malo povrede, malo van forme neki igrači, malo neiskustvo, malo debitanti i sve to dovoljno za ono malo što nas dijelilo od plasmana dalje.

računati itekako na vražalića i ovčinu (pokazali se i dokazali davno, u paklu baraža i kvala), meni mikić i zulfić baš i ne ulijevaju posebno povjerenje, ali neka ih dok se ne nađe neko bolji (bojim se da ereš stagnira)...
naći lijevog beka, lončar i halilbegović, na densom smo fino pokriveni, panić i malinović, različiti igrači što nam je potrebno, ovaj drugi tipični šuter (mislim da mu fali visine da bi bio ono baš vrhunski vrhunski igrač), dok panić odbrana i razigravač za vražalića, koliko se sjećam i prije je vražalić bolje funkcionirao s panićem, ovaj je više i bolje dodavao na krilo. srednji su ok, plus taj tarabokia ako valjao i mislim da je to ta baza, za 7-8 godina nas opet nigdje neće biti, ako ovako se nastavi pad lige i rad s omladinom.

da, i na adama savića računati kao drugog golmana uz grahovca.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 27 jan 2015, 11:42

slika

:lol: :lol: :lol:
ZELJEZNICAR 1921!

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 27 jan 2015, 11:46

:lol:

baš simbolično :mrgreen:

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 27 jan 2015, 11:49

Jucer su Rusi cijelu utakmicu igrali sa drugom postavom. Ovo im je danas totalno nevazna utakmica. Sta mislite mozemo li dobiti?

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 jan 2015, 11:51

muhamedkonjic je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:muhamed konjic :thumbup: :thumbup: da pobrkao sam te golmane nisu mi se vala ni jedan cinili nesto kvalitetni u svakom slucaju hvala na infu o Čavaru :thumbup:
Nema na cemu brate :thumbup:[color=#FF4000 Meni se onaj Serdarevic nije svidio nekako ugojen i spor][/color], slabe reakcije iako je branio i skidao dosta lopti nije mi se nekako svidio. Mali Sarac je kratak mal i evo nema ga ni u Izvidjcu, tesko da cce od njega ikada postati ozbiljan golman zbog visine. Ja mislim da bi ovaj mali Cavar mogao biti dobar golman. Ide sa mnom jedan svedo u razredu na fakultetu rukometni golman i bivsi junirorski reprezentativac svedske, pricao mi za Cavara kaze da je momak odlican posto je igrao sa njim ovdje u Alstermo, mjesto blizu gdje ja zivim kada je bio na posudbi iz Redbergslida i kaze da momak ima odlicne predispozicije da postane odlican golman, visok i velik( mislim da ima cak 2 metra) ,cita igru dobro ali mora proraditi na pokretljivost to mu je mana kaze. Inace kaze cim je on primljen u rukometnu skolu Redbergslida gdje samo najveci talenti iz svedske mogu zaigrati, sigurno vrijedi, nebi oni njega tek tako primili moras biti vrhunski talenat. Iz Redbergslida su ponikli velikani kao Stefan Lövgren, Magnus Wislander, Ljubomir Vranjes, Peter Gentzel, braca Franzén, to su samo neki velikani koji je Redbergslid stvorio. Zato vjerujem u ovog momka, jos uz to mi je isto tako rekao taj moj prijatelj da je momak pravi profesionalac i ambiciozan i da jako puno radi na sebe :thumbup:
slika ugojen :nene: a ni spor :nene:
Samo Sarajevo

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 27 jan 2015, 13:09

zamjenio si ich druze, on prica o cavaru a ti o serdarevicu. PS: i novljanin moze zu puno Rada postati dobar golman aBd.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []