FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nikad_izvini » 31 mar 2010, 22:53

nikad_izvini je napisao/la:Da malo protabirimo narednu utakmicu sa Travnikom i moguću formaciju.

Prije toga, htio bih da se osvrnem na utakmicu sa Slavijom. Čudi me da niko nije primjetio "Amarovu taktičku grešku" :mrgreen:
Znači, protiv Slavije smo igrali sa 5 veznjaka ali u drugoj formaciji. Igrali smo samo sa jednim zadnjim veznim(Ćulum) i čak četvoricom "ofanzivnih" veznih igrača(Bešlija, Bučan, H. Bešlija, Bekrić) gdje je Bekrić bio malo povučeniji i samo jednim usamljenim drvetom u napadu :mrgreen: Opazio sam, Amare, nadam se da ovo čitaš, obrati pažnju :mrgreen: da igramo mnogo lošije kada je Bekrić povučeniji. Takva kombinacija uz usamljeno drvo u napadu nam realno ne donosi ništa dobro. Teren jeste bio loš ali je bio loš i igračima Slavije. Kada nas je Slavija nabila u naš šesnaesterac, to nije bio taktički momenat, jer to ne dopuštamo ni u gostima a kamoli na Grbavici. Također, vrlo loše smo se ponašali kada su nam igrali visoki presing odnosno kada su nam pritiskali zadnju liniju. Mnogo nabijenih lopti u bunar. Također, Bajić je strašan u prekidima ali je loš u kreiranju i iznošenju lopte. Meni se čini da nam je u toj utakmici, neka priča šta ko hiće, STRAŠNO FALIO SVRAKA(koji zna sa loptom, realno je sve bolji, samo da se nauči osloboditi lopte na vrijeme u određenim trenucima u napadu) :mrgreen: koji nije imao pravo nastupa i da je jedan ofanzivac bio višak. Nekako su mi zagušili jedan drugog. Oni i drvo :mrgreen: Bučan postaje veoma bitan igrač. Oba gola je on defacto keirao. Faul iz kojeg smo postigli gol je napravljen na Seji. Ovaj put je zaista bio faul :mrgreen:
Šeha ne zna da izleće da ga ubiješ :roll: Pa **** mu mater, neka ga Gušo nauči :lol: Ups, zeznuo sam se, Šeha je već sada duplo bolji od Guše :mrgreen: Šeha ne izleći **** te blesava :mrgreen:
Bogičević je dobitak, dostojna zamjena Coci, po meni čak i bolja opcija. Frajer ne griješi za razliku od Coce(Rudar P-okliznuo se, Slavija-Regoje ga nadskočio, Sloboda-odbila se lopta od njega kao od drveta). Doduše, ovaj nije odigrao previše utakmica al nije ni Coca. Možda mu se nije ni igralo. Ko će ga znati.
Nejse, pred utakmicu sa Travnikom će nam sigurno faliti Bogičević i Mešanović. Višća i Stanić su upitni ? To ne znam. LIjepa stvar je što se Čola vraća. Odigrao je prvu utakmicu. Sumnjam da će biti u kombinaciji za prvu postavu ali je lijepo vidjeti da je povreda stvar prošlosti i da je igrao na poziciji veznjaka što mu je i prirodna pozicija. Meni on nije za beka, više bi nam valjao u vezi. To je neko moje mišljenje mada nije loš kao bek al je sitan i nejak :mrgreen:

-------------------Šeha-----------------
----Bajić----Kerla----Mešić----Radovanović
------------------Ćulum------------
----Bučan-------Bekrić-------Bešlija
-------Rovčanin-------Popović-------------- :roll: Amar ga očito voli :mrgreen: Al sad bi nam mogao valjati jer protiv Travnikove čuvene gostujuće formacije 10-0-0 nazvane "volimo da se valjamo i nabijamo loptu na trEbine od 1 sekunde utakmice", treba nam jedan razbijač u ekipi.

Iako mislim da nam je Svraka bitan igrač, Travnik zaista nije ekipa protiv koje trebamo igrati sa dva zadnja vezna igrača i samo jednim napadačem.

Eto, malo analize, **** vas spam više :mrgreen:
U silnim glupostima moj briljantni post prođe neopaženo :mrgreen: Nadopuna posta jeste činjenica da su Višća i Stanić spremni ali čisto sumnjam da će startati. Bučan je trenutno betoniran desno, Bekrić u sredini. Možda M. Bešliju malo odmoriti a ubaciti Višću ako se potpuno spreman a ne da mu krkani iz Travnika polome noge.
Također, mogu li ja biti malo moderator. Banovi bi sijevali za milijardu puta ponovljene gluposti tipa, beton smo i takve proste rečenice :mrgreen:

Ako nemate šta da napište a nešto vam se piše idite na msn i nađite nekoga ko će čitati vaše neboloze. Preko milju stranica, malo toga pametno :roll:

vjeran, nije u pitanju strah, u pitanju je glupo dizanje tenzija na trideset stranica. JKako smo navijali u Splitu, Širokom, Mostaru. Znam jer sam bio, zato pitam ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 31 mar 2010, 22:56

nikad_izvini je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Da malo protabirimo narednu utakmicu sa Travnikom i moguću formaciju.

Prije toga, htio bih da se osvrnem na utakmicu sa Slavijom. Čudi me da niko nije primjetio "Amarovu taktičku grešku" :mrgreen:
Znači, protiv Slavije smo igrali sa 5 veznjaka ali u drugoj formaciji. Igrali smo samo sa jednim zadnjim veznim(Ćulum) i čak četvoricom "ofanzivnih" veznih igrača(Bešlija, Bučan, H. Bešlija, Bekrić) gdje je Bekrić bio malo povučeniji i samo jednim usamljenim drvetom u napadu :mrgreen: Opazio sam, Amare, nadam se da ovo čitaš, obrati pažnju :mrgreen: da igramo mnogo lošije kada je Bekrić povučeniji. Takva kombinacija uz usamljeno drvo u napadu nam realno ne donosi ništa dobro. Teren jeste bio loš ali je bio loš i igračima Slavije. Kada nas je Slavija nabila u naš šesnaesterac, to nije bio taktički momenat, jer to ne dopuštamo ni u gostima a kamoli na Grbavici. Također, vrlo loše smo se ponašali kada su nam igrali visoki presing odnosno kada su nam pritiskali zadnju liniju. Mnogo nabijenih lopti u bunar. Također, Bajić je strašan u prekidima ali je loš u kreiranju i iznošenju lopte. Meni se čini da nam je u toj utakmici, neka priča šta ko hiće, STRAŠNO FALIO SVRAKA(koji zna sa loptom, realno je sve bolji, samo da se nauči osloboditi lopte na vrijeme u određenim trenucima u napadu) :mrgreen: koji nije imao pravo nastupa i da je jedan ofanzivac bio višak. Nekako su mi zagušili jedan drugog. Oni i drvo :mrgreen: Bučan postaje veoma bitan igrač. Oba gola je on defacto keirao. Faul iz kojeg smo postigli gol je napravljen na Seji. Ovaj put je zaista bio faul :mrgreen:
Šeha ne zna da izleće da ga ubiješ :roll: Pa **** mu mater, neka ga Gušo nauči :lol: Ups, zeznuo sam se, Šeha je već sada duplo bolji od Guše :mrgreen: Šeha ne izleći **** te blesava :mrgreen:
Bogičević je dobitak, dostojna zamjena Coci, po meni čak i bolja opcija. Frajer ne griješi za razliku od Coce(Rudar P-okliznuo se, Slavija-Regoje ga nadskočio, Sloboda-odbila se lopta od njega kao od drveta). Doduše, ovaj nije odigrao previše utakmica al nije ni Coca. Možda mu se nije ni igralo. Ko će ga znati.
Nejse, pred utakmicu sa Travnikom će nam sigurno faliti Bogičević i Mešanović. Višća i Stanić su upitni ? To ne znam. LIjepa stvar je što se Čola vraća. Odigrao je prvu utakmicu. Sumnjam da će biti u kombinaciji za prvu postavu ali je lijepo vidjeti da je povreda stvar prošlosti i da je igrao na poziciji veznjaka što mu je i prirodna pozicija. Meni on nije za beka, više bi nam valjao u vezi. To je neko moje mišljenje mada nije loš kao bek al je sitan i nejak :mrgreen:

-------------------Šeha-----------------
----Bajić----Kerla----Mešić----Radovanović
------------------Ćulum------------
----Bučan-------Bekrić-------Bešlija
-------Rovčanin-------Popović-------------- :roll: Amar ga očito voli :mrgreen: Al sad bi nam mogao valjati jer protiv Travnikove čuvene gostujuće formacije 10-0-0 nazvane "volimo da se valjamo i nabijamo loptu na trEbine od 1 sekunde utakmice", treba nam jedan razbijač u ekipi.

Iako mislim da nam je Svraka bitan igrač, Travnik zaista nije ekipa protiv koje trebamo igrati sa dva zadnja vezna igrača i samo jednim napadačem.

Eto, malo analize, **** vas spam više :mrgreen:
U silnim glupostima moj briljantni post prođe neopaženo :mrgreen: Nadopuna posta jeste činjenica da su Višća i Stanić spremni ali čisto sumnjam da će startati. Bučan je trenutno betoniran desno, Bekrić u sredini. Možda M. Bešliju malo odmoriti a ubaciti Višću ako se potpuno spreman a ne da mu krkani iz Travnika polome noge.
Također, mogu li ja biti malo moderator. Banovi bi sijevali za milijardu puta ponovljene gluposti tipa, beton smo i takve proste rečenice :mrgreen:

Ako nemate šta da napište a nešto vam se piše idite na msn i nađite nekoga ko će čitati vaše neboloze. Preko milju stranica, malo toga pametno :roll:

vjeran, nije u pitanju strah, u pitanju je glupo dizanje tenzija na trideset stranica. JKako smo navijali u Splitu, Širokom, Mostaru. Znam jer sam bio, zato pitam ;)

Svaka cast na ovom posto treba se pisati o nekim konkretnim stvarima o igri,igracima a ne o nekim nebitnim stvarima.....
Izgleda da je nekima bitan kvantitet a ne kvalitet postova :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Mashke

Post Postao/la Mashke » 31 mar 2010, 23:09

Seyo_TM je napisao/la:
Mashke je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:sad nesto kontam odakle nam cigla? plavom zamku temelje rusili?
ovo za ciglu i Regoju je jednim dijelom tacno,samo se to desilo u Lukavici prije 2,3 sezone, na onom nasem masovnom gostovanju na kojem je bilo dosta problema.Regoja je tada pogodjen komadom odvaljene tribine nazalost od nasih kvazi navijaca,a ovo ostalo puno podcjeca na njihovu ratnu propagandu :roll:
Rekao je na ovom istom stadionu prije dvije godine...
slika

ps jok et na ovom istom stadionu je igrao protiv barse :mrgreen:
ma jasno je da se to nije desilo na Grbavici,samo sam htio da ti kazem otkud ova prica za gadjanje,a oni se ufate bilo cega..
IDEMO DALJE,U NOVE POBJEDE,HEBO ANAMO NJIH!!!
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 31 mar 2010, 23:29

trebamo ici dalje i ne osvratati se na slaviju 3 boda su tu sto je najvaznije ,ovo je bilo ocekivano sto oni sada rade a i cilj im je da izazovu nemir kako u samom klubu tako i medu navijacima ali nece im to uspjeti ,predstoji nam utakmica sa travnikom gdje treba igrace podrzati u velikom broju nakon cega slijede dva gostovanja koja su nam NAJVAZNIJA u sezoni 10 og rudar gostovanje i nakon cetiri dana srijeda revans kup u mostaru , ovdje je igracima nepohodna podrska manijaka u velikom broju i rezultat nece izostati sigurno kao ni do sada ,sve obaveze zapostaviti i posrzati igrace u najvecem mogucem broju JER SI JEDAN JEDINI JER SI NEPOBJEDIVI 8-) 8-)

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 31 mar 2010, 23:56

Ovo je bezobrazluk sta pisu, trebala bi se uprava malo probuditi pa agresivno isutupiti u javnost da vide da se ne mogu zajebavati sa nama i da malo brane navijace, nismo mi poceli njih provocirati nego oni nas, ovo bi trebala i moral uprava da reaguje na se ove novinse natpise i iznesene lazi, ja prvi ne mogu ovo ovako da geldam i slusam bas mi se zgadilo sve u zadnje vrijeme, od onog istupa onog Danijela na javno.ba pa do ovih novinskih lazi previse je previse, od javnog optuzivanja Zelje da kupuje utakmice i svega ostalog, ono saopstenje za jsvnost isto ko da i nismo dali samo se pravdali za istup navijaca, na ovo se mora dati jedna pametna da im se zacepe usta i da se prestne sa lazima jednom zauvjek, bem ti drzavu i sve
Mes Que Un Club

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 01 apr 2010, 00:12

MILAN CULUM NA KOSEVU?
http://tinyurl.com/ygt2ave

:(

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 01 apr 2010, 00:16

fcz je napisao/la:MILAN CULUM NA KOSEVU?

Hahahha, svaka cast bas si me tu prevario.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 apr 2010, 00:32

Ne d'o Bog da je nama sudija dao penal i crveni karton protivniku k'o Busacca večeras Arsenalu. Ja mislim da bi nam Kristić familiju psovao. Ovako je ipak imao neku kočnicu. Ne smije zucnut' kad prenosi strane klubove. Ili recimo pod Bijelim brijegom(Zrinjski-Sarajevo). Onda Spaho u Lukavici: "Ljut je sada Regoje, hihihihi". :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 apr 2010, 00:33

Konj te **** :mrgreen: DABOGDA
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 01 apr 2010, 01:13

:D

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 01 apr 2010, 03:26

bistrikboy je napisao/la:Medijska anti-Željo kampanja je u RS-u u punom zamahu:

http://img2.imagetitan.com/img.php?image=36_seki.jpg (Hoce li slijdeci put pucati na nas?)
http://img2.imagetitan.com/img.php?image=36_seki2.jpg (gađali ga ciglom prije dvije godine :roll: ) - LAŽ
http://img2.imagetitan.com/img.php?image=36_seki3.jpg (BiH paradrzava!?)

Ovim putem bi im se sjetio familije,hvala na citanju...
Šta reći nakon ovakvih tekstova, i iznesenih nebuloza i neistina... Ove novine treba kazniti RAK, a ja prijavu saljem odmah nakon posta... a novinar je smijesan ... pa taj čoban nezna ni pisati... hajde što je on čoban nego što je kompletno uredništvo u istom intelektualnom rangu sa njim i sa svojim dičnim premijerom iz čijeg je kabineta naručen ovaj tekst
JEDNA PORUKA ZA SVE VAS ISTOČNJAKE-BIĆE ŽELJO NOVI ŠAMPION
26.05.2010-TITULA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 apr 2010, 09:59

trenutno je najvaznije da cemo ako Bog da evropske utakmice moci igrati na Grbavici. 8-)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 apr 2010, 10:19

Prvi je april pa da se malo nasmijemo...

slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 01 apr 2010, 10:46

bistrikboy je napisao/la:Prvi je april pa da se malo nasmijemo...

slika

hahah pa gdje ovo nadje majke ti...ja i zaboravio na njega i njegov tecni bosanski jezik :D :mrgreen: :mrgreen:
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 01 apr 2010, 10:58

hahahaha dobra dobra :) :)

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 01 apr 2010, 11:30

Sarajevo osvaja duplu krunu

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 01 apr 2010, 11:36

WeLLy je napisao/la:Sarajevo osvaja duplu krunu
aprilililii hahha :D

ultracimanija
Kontakt:

Post Postao/la ultracimanija » 01 apr 2010, 11:41

Piše: A. Beganović
Četvrtak, 01.04.10. 10:02.
Premijer fudbalska liga Bosne i Hercegovine od naredne sezone brojat će 12 klubova, odlučeno je na tajnom sastanku premijerligaških klubova sa čelnim ljudima Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Konačno smo i to dočekali. Najelitniji rang fudbalskog takmičenja u Bosni i Hercegovini od naredne sezone brojat će 12 klubova i sasvim sigurno da će ova vijest obradovati sve zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Sastanci oko smanjenja broja klubova u Premijer ligi traju već više od mjesec dana, a pravo je čudo kako su isti mogli ostati skriveni od sportske javnosti.

Na posljednjem sastanku koji je sinoć održan u Zenici donešena je odluka da šest posljednjeplasiranih klubova iz Premijer lige i dva najbolja iz prvih liga igraju dvije mini lige koje će brojati po četiri kluba, a pobjednici istih u narednoj sezoni takmičit će se u Ligi 12.

Na kraju treba istači da svi oni koji vjeruju da je ovako nešto moguće moraju samo pogledati na svoj sat, vidjeti koji je danas datum i shvatiti da ćemo svi zajedno još dugo sanjati o Premijer ligi sa 12 klubova
:mrgreen:

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 01 apr 2010, 11:42

da li je to moguce sad napraviti?
a bilo bi super :)

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 01 apr 2010, 12:42

Pet puta uzastopno web team tm87-breza pogadza prognozu igre Zeljeznicara..

Rezultati petog kola:
FK Željezničar(S)-NK Slavija(S)

Pobjeda
74%
Nerijeseno
25%
Izgubit cemo
1%

Prognoza za sesto kolo :
FK Željezničar(S)-NK Travnik(T)

Pobjeda
84%
Nerijeseno
15%
Izgubit cemo
1%
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Pact1921 i 42 gosta.