Saša Papac

MaliMemo
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la MaliMemo » 07 feb 2010, 19:36

Ma nece se ovaj Papa(k)c vratit, hebe se njemu za BiH a ne kao sto on prica da je do ljudi u savezu.
× Plava krv ispod koze ×

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 08 feb 2010, 10:05

Kada Pape ide u Glasgov ,rekao je da ce otici porazgovarati sa njim :?

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 09 feb 2010, 09:19

Rangers manager Walter Smith is hoping Sasa Papac will be back in action against Motherwell on Wednesday night.

The left-back returned to full training on Monday after being sidelined with a knee injury. The Bosnian limped out of the 3-0 win over Falkirk eight days ago and was also forced to sit out cup matches against St Johnstone and St Mirren.

"We're hopeful Sasa will be fit for the trip to Fir Park. He doesn't miss many games and we're keen to get him back," said Smith.

"He has missed the last couple of matches but he was out with the rest of the players today along with DaMarcus Beasley and Maurice Edu.
SAMO ŽELJO

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 mar 2010, 16:37

Spreman sam sa Spahićem otići do Papca

Safet Sušić, selektor i Emir Spahić, kapiten fudbalske reprezentacije BiH, spremni su otići u Glazgov i na licu mjesta u razgovoru sa Sašom Papcem riješiti pitanje njegovog povratka u nacionalni tim. Sušić je već razgovarao sa Papcem, ali stoper Glazgov Rendžerska nije dao željeni odgovor. No, od Sašinog sarajevskog prijatelja saznali smo kako je vrlo izvjestan njegov povratak. Iako je imao nekoliko ponuda ljudi izvan nogometa, koji su nudili svoje usluge da vrate Papca, bh selektor je to odbio.

- Ja sam spreman sa kapitenom Spahićem otići od Saše u Glazgov i razgovarati. Ne želim da se to rješava nikakvim privatnim linijama - izjavio je Sušić.

Saznajemo da je Papac spreman u Glazgovu ugostiti selektora i kapitena Spahića, svog dugogodišnjeg saigrača i prijatelja. Vrlo je moguće da se Papac u reprezentaciju vrati već za meč sa Njemačkom u Frankfurtu 3. juna.

izvor je repka.net. Ako Papac ima istinsku zelju da igra za BiH, onda ce ovaj poziv prihvatit, valjda i on vidi da od bojkota nema nista nego problema za navijace i drzavu. Ako sad odbije, onda postaje ocito sta su njegovi istinski motivi i za koga mu srce kuca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 mar 2010, 16:52

Ovom natpisu nema nikakve logike.
Jedino ako ili izmisljen,ili stajao nekih nepunih mjesec dana tojest prije dogovora sa tekmom protiv Svedske.
Zasto e pa zato sto utakmica protiv Svedske i Njemacke ce biti u nekih tri cetiri dana razlike.
Znaci ako se i pozove pozvace se isti graci i protiv jednog i drugog protivnika.Jer ce pripreme biti i za jednu i drugu tekmu sa istom ekipom.
Sto znaci ako bude igrao protiv Njemacke nema logike da ne igra i protiv Svedske.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 mar 2010, 18:58

harishp je napisao/la:Ovom natpisu nema nikakve logike.
Jedino ako ili izmisljen,ili stajao nekih nepunih mjesec dana tojest prije dogovora sa tekmom protiv Svedske.
Zasto e pa zato sto utakmica protiv Svedske i Njemacke ce biti u nekih tri cetiri dana razlike.
Znaci ako se i pozove pozvace se isti graci i protiv jednog i drugog protivnika.Jer ce pripreme biti i za jednu i drugu tekmu sa istom ekipom.
Sto znaci ako bude igrao protiv Njemacke nema logike da ne igra i protiv Svedske.
ne mora znaciti da je izmisljen... to sto je ispod spomenuta svedska, to je od strane autora, a moguce je da se on zayebao i zaboravio svedsku... a upravo ovo susic treba da uradi, da ode s kapitenom jedan dan do papca... ako papac pored svega ne pristane, onda stvarno ne znam sta reci na sve to...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 mar 2010, 19:04

Zayebu se oni ponekad pocesto.Nekad namjerno a nekad ne namjerno.
A i mi se isto ''zayebemo'' sto uzimamo sve zdravo za gotovo.
U vezi Papca ako im je im je namjera da odu tamo. sve novinske kuce i agencije dici na noge,veliku pompu napraviti.
Pa bujrum kome opanci kome obojci.Ako nece znace i dido od 80 godina kao i djete od 3 zasto nece.
Hoce na neki nacin olakasanje svima nama zbog rijesenog problema na lijevoj strani.
Treceg nema.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 08 mar 2010, 19:13

_dreamer_ je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ovom natpisu nema nikakve logike.
ne mora znaciti da je izmisljen... to sto je ispod spomenuta svedska, to je od strane autora, a moguce je da se on zayebao i zaboravio svedsku... a upravo ovo susic treba da uradi, da ode s kapitenom jedan dan do papca... ako papac pored svega ne pristane, onda stvarno ne znam sta reci na sve to...
Ako i pored svega toga se ne odaazove, onda je definitivno zaslužio ulicu, statuu u Sarajevu, i on i Hasan dvije velike legende
Strauss Junior

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 mar 2010, 19:19

Legenda je po tvom i Savo Milosevic ili takvi i on nije htio da igra za BIH repku :shock: :roll: a Bosanac :roll:
A Bracu i Papca uopste ne treba ni porediti.Ni po igrackom kvalitetu ni po rezonu zasto ne igraju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 08 mar 2010, 19:29

harishp je napisao/la:Legenda je po tvom i Savo Milosevic ili takvi i on nije htio da igra za BIH repku :shock: :roll: a Bosanac :roll:
A Bracu i Papca uopste ne treba ni porediti.Ni po igrackom kvalitetu ni po rezonu zasto ne igraju.
Fino pročitaj, pa onda skontaj šta je pisac htjeo reći, ne znam na osnovu čega si donio takava zaključak :roll:
Ja Hasan i Papca nisam ni poredio po kvalitetu, a ni po rezonu zbog čega ne igraju, već sam ih poredio na osnovu ljudskih osobina i to su dvije ljudske gromade po kojima samo idioti mogu pljuvati. Živim za dan kad će se Bosna plasirati ne neko prvenstvo, poginuo bi za Bosnu, al isto tako da sam ja mjestu Hasan i Papca isto tako se ne bih odazvao koliko god volio Bosnu. Dosta je meni Mikada i sličnih njemu koji godinam pljuje takve ljude putem medija i šta očekivati od našeg glupog, nepismenog naroda nego da povjeruju manipulatorima i zvižde i pljiuju po legendama. :evil: :evil:
Strauss Junior

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 08 mar 2010, 19:39

Super bi bilo kad bi se vratio, sa igracem kao sto je on bi imali vece sanse da budemo prvi u grupi :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 08 mar 2010, 19:41

harishp je napisao/la:Legenda je po tvom i Savo Milosevic ili takvi i on nije htio da igra za BIH repku :shock: :roll: a Bosanac :roll:
E j.e.biga i ti ga sad pretjera.
93,4 % " !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 mar 2010, 20:06

ambrozija je napisao/la:
E j.e.biga i ti ga sad pretjera.
U pravu si Savo je bio bolji igrac :mrgreen: Ovaj nebi imao mjesta u Olimpiku :lol:
Ma salu na stranu ali kad mi neko svoje licne probleme rjesava preko repke onda ebiga.
Repka niti je Iljo niti Suljo niti savez ili mozda jeste ali onda budi uz svoju rjec a ne mjenati to zavisno od vremena :roll:
@Sharki Papac rece da nista nema protiv Cirkana vec Ilje sto ga je smrtno uvrijedio kad mu je izmedju redova rekao da je bio klocina.U poslednjih par meceva.
Privatne probleme u Engleskoj su rjesavali dvobojem a i na divljem zapadu je to radilo u sesnaest a nismo daleko ne od zapada vec od ovog prvog.
Repka nije privatna institucija za rjesavanje licnih problema.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

shevchenko7
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko7 » 01 apr 2010, 11:47

BoSna_pLayA je napisao/la:JEL OVO SAD NEKA ZAJEBANCIJA IL SE OZBILJNO VRACA ?? JA DANAS NE VJERUJEM NIKOME
1 April pa se ovi urednici malo sale

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 01 apr 2010, 11:47

Daj ba dosta jedna šala za danas :evil:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 apr 2010, 11:51

samo ce umjesto "uskoro opsirnije" nabaciti: aprilililililiilili :D

samo fakat je debilno posto su vec jednu salu profurali... :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 01 apr 2010, 11:55

A ko zna mozda i nije sala :D:D :D :D

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 01 apr 2010, 11:57

Piše: M. Dautbegović
Četvrtak, 01.04.10. 11:43.
Saša Papac se odlučio vratiti u reprezentaciju Bosne i Hercegovine i biće na raspolaganju selektoru Safetu Sušiću za naredno okupljanje reprezentacije!

Da je samo više dana kao što je 1. april...

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 01 apr 2010, 11:58

Nema sanse da se Papak vrati. :lol:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 apr 2010, 18:47

(Staš Papak)Papac ce se prije u Siroki vratiti nego u Repku ma i netreba nam vise nek se j.be,i Susic budala sta ga moli vise :evil:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.