Samo zbog pojedinih nije mi bilo mrsko da uporedim broj naše djece u prvom timu od 2009 do danas. Znači ovo su igrači koji su zvanično bili u prvom timu, trenirali, bili u kombinacijama. Neki su dobili priliku, neki nisu. Neki su 100 % naša djeca a neki su vrlo mladi došli u klub i stekli afirmaciju. Ako sam negdje pogriješio ispravite me.
2009/2010
Šehić Ibrahim, Svraka Muamer, Čolić Benjamin, Cocalić Edin, Kerla Semir, Muharemović Dino, Rovčanin Damir i Mehić AMar (8 igrača iz naše škole) + Bešlija Mirsaad, Višća Edin, Samir Bekrić i Srđan Stanić (afirmacija)
2010/2011
Šehić Ibrahim, Svraka Muamer, Čolić Benjamin, Zolotić Nermin, Jamak Nermin, Haris Bešlija, Gušo Adnan

(6+Gušo) + Bešlija Mirsaad, Višća Edin i Srđan Stanić (afirmacija)
2011/2012
Haris Hajradinović, Svraka Muamer, Čolić Benjamin, Zolotić Nermin, Jamak Nermin, Hasanhodić Emrah, Amar Prutina, Zajko Zeba, Krela Semir (9) + Bešlija Mirsaad, Samir Bekrić i Srđan Stanić (afirmacija)
2012/2013
Svraka Muamer, Čolić Benjamin, Zolotić Nermin, Jamak Nermin, Krela Semir, Armin Hodžić, Hasanović Eldar i Sadiković Damir (8) + Bekrić Samir i Stanić Srđan
2013/2014
Svraka Muamer, Čolić Benjamin, Zolotić Nermin, Jamak Nermin, Krela Semir, Armin Hodžić, Hasanović Eldar, Sadiković Damir, Kjosevski Vedran, Emrah Hasanhodžić, Bajić Rijad, Ćutahija EMir, Memija Kerim (13) + Stanić Srđan
Ova sezona je podmlađivanje i logično da imamo više naših igrača u timu

.
Ko hoće da shvati shvatiće.