Jel to zelis neku info za kladionicesekretar je napisao/la:Jucer su Rusi cijelu utakmicu igrali sa drugom postavom. Ovo im je danas totalno nevazna utakmica. Sta mislite mozemo li dobiti?
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Na SP-u U-21 su branili Denis Serdarević, Josip Čavar i Damjan Šarac. Čavar je rodom iz Jajca, a Šarac je iz Ljubuškog. Što se tiče SP-a, ako ne računamo utakmice sa Hrvatskom i Bjelorusijom, mislim da su svi osim Prcea i Vražalića odigrali dobro. Prce nije uspio uhvatiti pravi ritam, a Vražalić je bio kriminalan. Na kraju nije smio niti pucati Ma užas živi. Zaista ne znam u čemu je bio problem, jer je do sada igrao jako dobro. Braća Burić su bili jako dobro, tj. Senjamin je bio izvrstan. Perić i Malinović su još jednom pokazali da izrastaju u vrhunske igrače. Što se budućnosti tiče, na golmanskoj poziciji Burić, Savić i Čavar, desni vanjski Panić, Savić i Malinović, srednji vanjski Karačić, Perić i Terzić, lijevi vanjski Čelica, Halilbegović, Mandić i Milas, pivoti Toromanović, Burić i još netko, lijevo krilo Ovčina, Delić i Miličević, desno krilo Vražalić(ako bi nastavio ovako igrati istjerao bih ga iz reprezentacije), Ereš, Velić. Dolaze i mladi Lončar, Hrstić, Jarak i ekipa. Ima potencijala.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Jaka kvota na nas. A ako Rusima ne bude igrala prva sedmorka,mozda se mozemo nadati cemuZip je napisao/la:Jel to zelis neku info za kladionicesekretar je napisao/la:Jucer su Rusi cijelu utakmicu igrali sa drugom postavom. Ovo im je danas totalno nevazna utakmica. Sta mislite mozemo li dobiti?![]()
![]()
![]()
on je napisao za serdarevica e jedino se mozda on zbunioedinjo-bih je napisao/la:zamjenio si ich druze, on prica o cavaru a ti o serdarevicu. PS: i novljanin moze zu puno Rada postati dobar golman aBd.
Samo Sarajevo
Da li ima prenos tekme protiv Rusije?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Izgleda da nema.tower936 je napisao/la:Da li ima prenos tekme protiv Rusije?
Sto se tice Velica na njega zaboravite on kao i Saric hoce da igra za Katar jer je bio na spisku prije utakmica sa Danskom i Bjelorusijom i nije se odazvao.Ne znam samo sta je sa Cakicom gdje on igra mislim da je on morao bit drugo kriloPauleta je napisao/la:Na SP-u U-21 su branili Denis Serdarević, Josip Čavar i Damjan Šarac. Čavar je rodom iz Jajca, a Šarac je iz Ljubuškog. Što se tiče SP-a, ako ne računamo utakmice sa Hrvatskom i Bjelorusijom, mislim da su svi osim Prcea i Vražalića odigrali dobro. Prce nije uspio uhvatiti pravi ritam, a Vražalić je bio kriminalan. Na kraju nije smio niti pucati Ma užas živi. Zaista ne znam u čemu je bio problem, jer je do sada igrao jako dobro. Braća Burić su bili jako dobro, tj. Senjamin je bio izvrstan. Perić i Malinović su još jednom pokazali da izrastaju u vrhunske igrače. Što se budućnosti tiče, na golmanskoj poziciji Burić, Savić i Čavar, desni vanjski Panić, Savić i Malinović, srednji vanjski Karačić, Perić i Terzić, lijevi vanjski Čelica, Halilbegović, Mandić i Milas, pivoti Toromanović, Burić i još netko, lijevo krilo Ovčina, Delić i Miličević, desno krilo Vražalić(ako bi nastavio ovako igrati istjerao bih ga iz reprezentacije), Ereš, Velić. Dolaze i mladi Lončar, Hrstić, Jarak i ekipa. Ima potencijala.
- plavipatriota
- Kontakt:
daj ba, mora bitisudac92 je napisao/la:Izgleda da nema.tower936 je napisao/la:Da li ima prenos tekme protiv Rusije?
Rekli su da ce prenositi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Vranješa vjerovatno nisi ispustio zbog (ne)kvalitete,već ga vidiš kao šefa odbrane...Priliku treba dati pivotu Hadžiomeroviću,golmanu Jokanoviću,na desnoj strani Bubalu,a što se tiče Velića piši-propalo.Pauleta je napisao/la:Na SP-u U-21 su branili Denis Serdarević, Josip Čavar i Damjan Šarac. Čavar je rodom iz Jajca, a Šarac je iz Ljubuškog. Što se tiče SP-a, ako ne računamo utakmice sa Hrvatskom i Bjelorusijom, mislim da su svi osim Prcea i Vražalića odigrali dobro. Prce nije uspio uhvatiti pravi ritam, a Vražalić je bio kriminalan. Na kraju nije smio niti pucati Ma užas živi. Zaista ne znam u čemu je bio problem, jer je do sada igrao jako dobro. Braća Burić su bili jako dobro, tj. Senjamin je bio izvrstan. Perić i Malinović su još jednom pokazali da izrastaju u vrhunske igrače. Što se budućnosti tiče, na golmanskoj poziciji Burić, Savić i Čavar, desni vanjski Panić, Savić i Malinović, srednji vanjski Karačić, Perić i Terzić, lijevi vanjski Čelica, Halilbegović, Mandić i Milas, pivoti Toromanović, Burić i još netko, lijevo krilo Ovčina, Delić i Miličević, desno krilo Vražalić(ako bi nastavio ovako igrati istjerao bih ga iz reprezentacije), Ereš, Velić. Dolaze i mladi Lončar, Hrstić, Jarak i ekipa. Ima potencijala.
Nema na BHTu, da li će biti na nekom streamu?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ima na BHT-uVedad87 je napisao/la:Nema na BHTu, da li će biti na nekom streamu?
- plavipatriota
- Kontakt:
piše film stranacarelinho je napisao/la:Ima na BHT-uVedad87 je napisao/la:Nema na BHTu, da li će biti na nekom streamu?
piše na txt-u da nemaarelinho je napisao/la:Ima na BHT-uVedad87 je napisao/la:Nema na BHTu, da li će biti na nekom streamu?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Amir Cakic vec nekoliko godina igra na poziciji srednjeg beka.
"Welcome to prime time, bitch!"
pa rekao je jucer da ce biti prenos i gledaj sada pocinje filmKaunas je napisao/la:piše na txt-u da nemaarelinho je napisao/la:Ima na BHT-uVedad87 je napisao/la:Nema na BHTu, da li će biti na nekom streamu?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
I jucer je pisalo da nema prjprjenosa bilo...
Evo neki film sad na bht
Evo neki film sad na bht
Pusta se neki prahistorijski film umjesto utakmice reprezentacije na SP. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.