AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 27 jan 2015, 10:09

Ma mozes misliti sto bi Conte pristao voditi Milan, ma nema. :mrgreen: Covjek otisao iz Juventusa jer mu nisu htjeli dovoditi pojacanja, a kako tek da dodje ovdje gdje se svako svakome petlja u posao i dovode igraci na svoju ruku.
Iako se stvarno prica da je on imao nekakav dogovor sa Milanom, ali se nesto izjalovilo. :zzz:

Montella bi bio ok izbor, ali da sam nesto impresioniran s njim, nisam. Pored Splaletija i Prandelija bi bio zadnji izbor.
A ovo moguce postavljanje Tasotija dovoljno govori koliko je njima uopste stalo do Milana, iako je tek polusezona i iako ima i vise nego dosta vremena da se uradi nesto od ove sezone, ovaj potez bi znacio klasicno "dizanje bijele zastavice". :roll:
I onda svake godine vretenje u krug, ista prica ama bas uvijek. Kao "bit ce bolje od iduce sezone". Ma jasta ce. :lolno:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 jan 2015, 14:57

Čitam Roma dovodi Adriana a Milan dovodi Destra. Pa majko mila jel oni fakat toliko u upravi mrze klub ili šta? Jbt na šta se spalo da se kupi tuđi otpad.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 27 jan 2015, 15:14

Dolazi nam Salvatore Bocchetti. Kakav je on sada, trenutno ima 28 godina, znam da je na football managerima bio dobar.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 27 jan 2015, 15:29

Bas mi je čudno ovo za Destra. Nekako logičnije da Galliani ugrabi igrača koji je free, nego da daje pare. Roma će hladno od tih para dati platu Adrianu koji je bolji igrač definitivno. Visok, solidna tehnika, moze nekog i predriblat za razliku od Destra koji zavisi od drugih igrača i toga da mu oni namjeste golove. Mi takvih inače imamo bruku.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 27 jan 2015, 15:32

Kako je lijepo bilo ne pratiti mnogo Milan zadnja 2 mjeseca... Puno lakši i komforniji život, vjerujte.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 27 jan 2015, 16:01

meho-medo je napisao/la:Dolazi nam Salvatore Bocchetti. Kakav je on sada, trenutno ima 28 godina, znam da je na football managerima bio dobar.
:D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jan 2015, 16:18

Bgm lijepo vi pojacaste Romu :thumbup:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 jan 2015, 16:20

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 27 jan 2015, 16:27

Claus je napisao/la:Juventini, ovo je tema za vas: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8&start=40
Nije to strogo pravilo nek pisu ljudi, mogu i ostali doci pisati ovamo. Sissoko sta hoces reci za Bocchettija?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jan 2015, 16:33

Toliko dobar da ga nam je cak i Spartak dao na posudbu. Ma mrak. :problem:
Al' haj, bar ne moze biti gori od one dvojice kako god okrenes, cak mu je i trzisna cijena daleko veca od njihove.

Ovo sa Destrom je pojacavanje Rome koja ce se rijesiti otpatka i dovesti sebi dobrog napadaca. Koji kretenizam, da ne povjerujes. :facepalm:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 jan 2015, 16:34

Jest, ali dobro dosli su svi za zdravu diskusiju, a ostavljanje samo smajlica je po meni spam, i ovdje nije dobro dosao, zdrava diskusija DA, trolanje i spamanje NE. i mi ne ulazimo u njihov dio prema tome...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 jan 2015, 16:37

milanist je napisao/la:Jest, ali dobro dosli su svi za zdravu diskusiju, a ostavljanje samo smajlica je po meni spam, i ovdje nije dobro dosao, zdrava diskusija DA, trolanje i spamanje NE. i mi ne ulazimo u njihov dio prema tome...
Ovo bi bio i moj odgovor. :kafa:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 27 jan 2015, 16:42

tuzlak1987 je napisao/la:Bgm lijepo vi pojacaste Romu :thumbup:
Hvala im na tome :mrgreen: ,nadam se da ce im Destro valjati jer nama je bio samo visak.Koliko me samo nerviralo njegova tromost i nezalaganje pa to je za ne povjerovati.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jan 2015, 16:47

Manuel je napisao/la:
Hvala im na tome :mrgreen: ,nadam se da ce im Destro valjati jer nama je bio samo visak.Koliko me samo nerviralo njegova tromost i nezalaganje pa to je za ne povjerovati.
Slabo se namece. Najveca prednost je u tome sto ce Roma morati dovesti zamjenu, a ako to bude Luiz Adriano on ce se vise nametati i sigurno pruziti vise.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 27 jan 2015, 17:04

tuzlak1987 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
Slabo se namece. Najveca prednost je u tome sto ce Roma morati dovesti zamjenu, a ako to bude Luiz Adriano on ce se vise nametati i sigurno pruziti vise.
Ma Luiz Adriano je 90% gotova stvar tako da se Roma samo pojacala a jos smo se rijesili igraca koji ne moze nikoga pretrcati a da ne kazem nesto vise.Lik je trom,ne moze proci igraca 1 na 1 .Sve sto je golove zabio zabio je sa 5 metara.Rijetkost su golovi sa 16 metara i dalje,bio je jedan sa 40 al to je puka sreca.

Destro i Adriano se ne mogu porediti,sto ovaj drugi ima ovaj prvi nema.

Bolje bi za Milan bilo da su doveli nekog talenta i gurnuli ga u napad a ne Destra al haj Galiani je zapeo za njega i njega je i dobio.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 jan 2015, 17:07

Cekaj al ja kako skonta u pitanju je pozajmica 2M ce Milan odmah Romi dati i sa mogucnostu otkupa na ljeto za 15M, jel tako ili grijesim? ako je tako onda nemojte biti plaho sigurni da ste ga se skroz naskroz rijesili :mrgreen:
Nama trenutno treba jedan napadac i ne bi se iznenadio da ga Galijani dovede samo do ljeta da je tu, a onda da se dovede neki kako treba spic.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 27 jan 2015, 17:14

Milan će za pozajmicu Destra platiti 700.000 eura plus još 15.5000.000 eura narednog ljeta za otkup ugovora. Ostaje još da napadač usaglasi detalje sa Galijanijem, ali to ne bi trebalo da bude problem pošto je Destrov menadžer Klaudio Viđoreli danas održao sastanak sa Milanovim transfer guruom i dobio zadovoljavajuću ponudu. Destro će sutra obaviti ljekarske preglede u Milanu.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 27 jan 2015, 17:25

Ovaj dio foruma je prepun stereotipa,svaka ekipa ima par igraca koji su dezurni krivci za sve i nikad ne valjaju.Tako je i sa Destrom,meni dosta gotivan napadac,ne kazem da ce biti Milanov spasitelj ali jako dobar igrac.

Koliko pratim od sinoc,ovi nasi nanijetili da do kraja merkata dovedu pola ekipe.A ja kazem,uzalud vam trudi sviraci,jer pojacanja bez ozbiljnog trenera malo znace.Odnosno od sutra bi novi trener mogao biti Tasotti,i dalje ne znam sta misliti o covjeku koji je 15 godina pomocni trener.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 jan 2015, 18:07

Ma nema se tu sta puno ni misliti. Propalitet zivi.
I recite da nisam jedini ovdje kojem je postalo potpuno svejedno za utakmice Milana,gledao ih ili ne gledao,svejedno mi. I ne samo tekme,nego bilo sta vezano za klub. Dok ne vidim da je klub prodat,za mene nema dobrih informacija. :thumbdown:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 jan 2015, 18:31

Ma i meni sve ovo smeta, nervira me, psujem radi budala sve zivo, lupam itd itd, ali kad dodje vrijeme utakmice uvijek u meni nesto zaigra i jedva cekam da ih vidim na terenu, i tako sve iznova i iznova, ne znam mozda sam previse sebe unio u ovaj klub ali tako je otkad znam za sebe, i ma sta da se desi uvijek ce mi biti u srcu i imati moju punu podrsku. Koliko su mi samo puta syebali dan a jos vise puta uljepsali i ne mogu a da ne budem zahvalan svom Grande Milan-u, trenutno su teska vremena i razumijem, a isto tako se nadam da ce uz boziju pomoc sve ovo izaci na dobro, i da cemo opet biti stari dobri Milan.

Forza Milan.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.