Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Dajte ljudi sopcast-ove, ako ih i ima, unapred zahvalan. 

Ma samo da se ponovi ova golijada. 

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
http://streamingred.com/channel1.html?COLLCC=3110233213&" onclick="window.open(this.href);return false;
valjda radi
valjda radi

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- coutinholfc
- Kontakt:
http://www.time4tv.com/2012/10/sky-sports-1.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Milina kad stigneš par minuta pred početak 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Al Can izgleda zayebano 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
sop://broker.sopcast.com:3912/199199" onclick="window.open(this.href);return false;Paradajz je napisao/la:Dajte ljudi sopcast-ove, ako ih i ima, unapred zahvalan.
Sa ove stranice pokupio, mislim da je taj:
http://www.8bongda.com/link-sopcast/lin ... 12015.html" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Scouser1892
- Kontakt:
Nasi pjevali pjesmu fenomenalnom luisu garcii
jedan od najdrazih igraca...

Ovaj Zouma ce nam donijeti prolaz
Raheeme dodaj nekad

Raheeme dodaj nekad

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Do sad sam uvijek branio Sterlinga, ali zbog ovog poteza mu yebem komplet fameliju.
ZZ
- Scouser1892
- Kontakt:
E moj rahime
Evo sopcast
[url]sop://broker.sopcast.com:3912/143156[/url]
[url]sop://broker.sopcast.com:3912/143156[/url]
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- Scouser1892
- Kontakt:
Mogao je i svirat ovaj penal al je ovaj futavac ruzni trebao dobit i crveni maloprije
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Scouser1892
- Kontakt:
Ubijamo ih...zabijte taj gol majku mu. Zouma je smjesan igrac
- Scouser1892
- Kontakt:
Leiva je jednostavno najgluplji igrac u galaksiji...lik konstantno glupe faulove pravi...
Koliko je samo Sterling mentalno slab, kako ga hvata panika kada je blizu gola, sva ona kontrola lopte, brzina, eksplozivnost, sve pada u vodu.
Sudija Oliver bas ima problema sa vodjenjem ove utakmice, bas neiskusan, mogao je cist penal svirati za Plave, zuti ili strozija kazna za Costu, evo sada smesan neki faul i gomila nekih malih nepravilsnosti koje mogu odrediti na kraju mec.
Sudija Oliver bas ima problema sa vodjenjem ove utakmice, bas neiskusan, mogao je cist penal svirati za Plave, zuti ili strozija kazna za Costu, evo sada smesan neki faul i gomila nekih malih nepravilsnosti koje mogu odrediti na kraju mec.
-
- Kontakt:
Costa trebao dobit crveni sudija nista ovo je smijesno i proslu utakmicu lomi krši nista
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Samo neka ovako nastave doci ce taj gol,al zasto uvijek golmani imaju svoju noc protiv nas,na stranu sto je Courtoa pravi golman ne moze nam sve skidat,mislim da ce Adam zabiti veceras pa kud puklo da puklo
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.