Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja ne vidim kako mi ovdje možemo zabiti gol, jedino da kapiten izvede neki slobodnjak, ostatak ekipe nema šanse za ubaciti loptu u mrežu. Rahim opet sebičan, Kutija izađe pred golmana i može birati koji će ugao i odbrani mu nogom, Moreno isto tako se prepao prilike.
Nisam optimista, dabogda da ovo večeras prođemo, samo zato što naprijed nemamo efikasnost.
Nisam optimista, dabogda da ovo večeras prođemo, samo zato što naprijed nemamo efikasnost.
Markec mi je nesto tanak danas, deluje dosta nervozno. Ocekujem Lallanu u drugom. Cou najbolji na terenu.
Sa ovakvom odbranom dobro je pa nismo ispali iz lige..

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ko da su trenirali u mesnici a ne u nogometnom klubu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dva najofanzivnija igraca su nam totalno operisana od davanja golova, cini mi se da bi Lucas nekad bolje reagovao pred golom od Sterlinga i Coutinha 
Al sve u svemu, igra nije losa, imali smo puno zrelije sanse od Chelsea.
Izlazi Sakho ulazi Johnson, izgleda da se povrijedio nesto. Predvidjam raspad sistema i dva primljena gola do kraja.

Al sve u svemu, igra nije losa, imali smo puno zrelije sanse od Chelsea.
Izlazi Sakho ulazi Johnson, izgleda da se povrijedio nesto. Predvidjam raspad sistema i dva primljena gola do kraja.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Minjo spašava
Mnogo su bolji u drugom poluvremenu, gol visi u vazduhu.Treba promjena sad.

Mnogo su bolji u drugom poluvremenu, gol visi u vazduhu.Treba promjena sad.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja bih dao prolaz u finale za lomljenje noge Costi od strane bilo kojeg naseg igraca.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
treba neko liverpoolu objasnit da oni trebaju napast
Ako bude 0:0 idu produzeci i tek onda tamo se broji gol u gostima.tajger je napisao/la:treba neko liverpoolu objasnit da oni trebaju napast
Ako bude 1:1 u produzecima idu penali, 2:2 prolazi Liverpool.
e nisam to znao izvinjavam se ondaOtelo je napisao/la:Ako bude 0:0 idu produzeci i tek onda tamo se broji gol u gostima.tajger je napisao/la:treba neko liverpoolu objasnit da oni trebaju napast
Ako bude 1:1 u produzecima idu penali, 2:2 prolazi Liverpool.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da smo sa ovakvom igrom u drugom poluvremenu docekali produzetke.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Joj Balotelija, koji je to de.bil 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Scouser1892
- Kontakt:
Ovaj s arene svrsava yebali ga ivanovic i matic
Narode, svejedno nam je, ionako bi morali dat gol.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Kmečavi van mi je najzanimljiviji
Daj hajmo neko nek slomi onom Costi vrat il nogu da se nešto ponese iz duela jbg

Daj hajmo neko nek slomi onom Costi vrat il nogu da se nešto ponese iz duela jbg
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
AAAAAAAA

- Scouser1892
- Kontakt:
Baloteli krivac zza gol igrac manje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.