Virtuelna Bosna - Pomozimo BiH
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Virtuelna Bosna - Pomozimo BiH
Pozdrav građani eBiH,
Predstavljam vam novi promocijski tekst koji sam pisao - a cilj je naravno pridobiti što više novih igrača u ovu našu virtualnu državu. Pozivam sve vas koji imate blog, sajt, forum da objavite ovaj tekst i tako pomognete eBiH, a i sami sebi jer ćete ako postavite svoj invite link dobiti 5 golda za svakog igrača koji dođe do šestog levela.
eRepublik je socijalna online strategija. Igrate je preko vašeg web browsera. Ono što ovu igru čini zanimljivom je to da ne igrate sami kao u većini browser igara. eRepublik je poseban po tome što uspjeh leži u radu veće grupe igrača koja dolazi iz jedne zemlje i cilj joj je napredak iste. Dakle, ne postoji „one man army“ – radite zajedno sa društvom odnosno zajednicom čiji ste član.
Virtualna Bosna i Hercegovina se sastoji od četiri regije: Federacija, Brčko Distrikt, Istočna i Zapadna Republika Srpska. Poželjno je da u registraciji odaberete Federaciju ili Zapadnu RS jer su te dvije regije najopremljenije za eŽivot.
Naše virtuelne komšije eSrbija i eHrvatska su u ratu. Postoji opasnost da se taj rat proširi i na eBiH. Potrebni su nam novi igrači kako bi napredovali u pogledu stanovništva i tako u slučaju neprijateljske ofanzive pružili jak otpor i odbranili svoju virtualnu domovinu.
Želiš pokazati da možeš stvoriti bolju BiH?
Ovdje imaš mogućnost:
- Osnovati svoju stranku i stvoriti novi poredak
- Postati predsjednik države i napraviti neku novu EU, SSSR, NATO ili Pokret nesvrstanih
- Postati general i okupirati susjedne države
- Postati biznismen sa firmom koja izvozi po cijelom svijetu
- Postati narodni heroj koji će osloboditi već okupirane regije
- Osnovati svoje novine i postati utjecajan medij u državi ili šire
Pridružite se već danas virtualnoj BH zajednici koja broji 2000 članova i pomozite nam da napravimo respektabilnu državu, barem u virtualnom svijetu.
Link za registraciju: http://www.erepublik.com/en/referrer/bekitare
Predstavljam vam novi promocijski tekst koji sam pisao - a cilj je naravno pridobiti što više novih igrača u ovu našu virtualnu državu. Pozivam sve vas koji imate blog, sajt, forum da objavite ovaj tekst i tako pomognete eBiH, a i sami sebi jer ćete ako postavite svoj invite link dobiti 5 golda za svakog igrača koji dođe do šestog levela.
eRepublik je socijalna online strategija. Igrate je preko vašeg web browsera. Ono što ovu igru čini zanimljivom je to da ne igrate sami kao u većini browser igara. eRepublik je poseban po tome što uspjeh leži u radu veće grupe igrača koja dolazi iz jedne zemlje i cilj joj je napredak iste. Dakle, ne postoji „one man army“ – radite zajedno sa društvom odnosno zajednicom čiji ste član.
Virtualna Bosna i Hercegovina se sastoji od četiri regije: Federacija, Brčko Distrikt, Istočna i Zapadna Republika Srpska. Poželjno je da u registraciji odaberete Federaciju ili Zapadnu RS jer su te dvije regije najopremljenije za eŽivot.
Naše virtuelne komšije eSrbija i eHrvatska su u ratu. Postoji opasnost da se taj rat proširi i na eBiH. Potrebni su nam novi igrači kako bi napredovali u pogledu stanovništva i tako u slučaju neprijateljske ofanzive pružili jak otpor i odbranili svoju virtualnu domovinu.
Želiš pokazati da možeš stvoriti bolju BiH?
Ovdje imaš mogućnost:
- Osnovati svoju stranku i stvoriti novi poredak
- Postati predsjednik države i napraviti neku novu EU, SSSR, NATO ili Pokret nesvrstanih
- Postati general i okupirati susjedne države
- Postati biznismen sa firmom koja izvozi po cijelom svijetu
- Postati narodni heroj koji će osloboditi već okupirane regije
- Osnovati svoje novine i postati utjecajan medij u državi ili šire
Pridružite se već danas virtualnoj BH zajednici koja broji 2000 članova i pomozite nam da napravimo respektabilnu državu, barem u virtualnom svijetu.
Link za registraciju: http://www.erepublik.com/en/referrer/bekitare
Re: Virtuelna Bosna - Pomozimo BiH
POMOZIMO VIRTUELNOJ BIH.POSTANITE PREDSJEDNIK EBIH BUDITE CLAN PARLAMENTA ,ODBRANITE SVOJU DOMOVINU
WWW.EREPUBLIK.COM
NASA SE DOMOVINA NALAZI U TESKIM DANIMA NASI SUSJEDI SRBIJA I HRVATSKA BROJE DO 20000 IGRACA A MI IMAMO SAMO 3000.KONSTANTO SMO IZLOZENI OPASNOSTI OD PREUZIMANJA KONGRESA OD STRANE SRBIJE! BUDI TI TAJ KOJI MIJANJA SUDBINU SVOJE DOMOVINE OSNAZIMO NASU EBIH
DOMOVINA CEKA VASU POMOC!
WWW.EREPUBLIK.COM
NASA SE DOMOVINA NALAZI U TESKIM DANIMA NASI SUSJEDI SRBIJA I HRVATSKA BROJE DO 20000 IGRACA A MI IMAMO SAMO 3000.KONSTANTO SMO IZLOZENI OPASNOSTI OD PREUZIMANJA KONGRESA OD STRANE SRBIJE! BUDI TI TAJ KOJI MIJANJA SUDBINU SVOJE DOMOVINE OSNAZIMO NASU EBIH
DOMOVINA CEKA VASU POMOC!
http://www.erepublik.com/en/referrer/Abda
ko želi neka se prijavi
ko želi neka se prijavi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Da napravim promociju sebe,stranke i igre naravno.
Ovo je sjajna igra gdje možete postati vojnik,političar,poduzetnik.....Ali što je najvažnije možete promijeniti nešto.Trenutno Bosna je u teškom stanju kao i obično očekujemo napad na Srbiju koji bi nas bez pomoći saveznika odveo u propast dakle potrebna su nam novi igrači jer svakog mjeseca prijeti opasnost od PTO-a(political takeovera).
LSeBiH jedna od najjačih stranak u državi trenutno i vi nam možete pomoći da budemo još jači.No naravno i mi ćemo vama pomoći LSeBiH je stranka koja daleko najviše brine o novim igračima redovno dijelimo hranu,možete doći bilo kada na chat da upitate što god vam treba,a tu je naravno i forum.Ja sam kao relativno mlad igrač dobio priliku u LSeBiH koju rijetko gdje da bih dobio na vama je hoćete li iskoristiti tu priliku.Ovo je link za prijavu http://www.erepublik.com/en/referrer/Abda , link od foruma stranke http://lsbih.forumcroatian.com/index.htm , link od chata stranke http://www.tinyurl.com/liberalna i link od stranke http://www.erepublik.com/en/party/liber ... bih-2440/1 kojoj se možete priključiti čim dođete do 7 levela.
Liberalan pozdrav i puno sreće!
P.S.Nije nešto opširno,ali nemam vremena uglavnom dođite i probajte
Ovo je sjajna igra gdje možete postati vojnik,političar,poduzetnik.....Ali što je najvažnije možete promijeniti nešto.Trenutno Bosna je u teškom stanju kao i obično očekujemo napad na Srbiju koji bi nas bez pomoći saveznika odveo u propast dakle potrebna su nam novi igrači jer svakog mjeseca prijeti opasnost od PTO-a(political takeovera).
LSeBiH jedna od najjačih stranak u državi trenutno i vi nam možete pomoći da budemo još jači.No naravno i mi ćemo vama pomoći LSeBiH je stranka koja daleko najviše brine o novim igračima redovno dijelimo hranu,možete doći bilo kada na chat da upitate što god vam treba,a tu je naravno i forum.Ja sam kao relativno mlad igrač dobio priliku u LSeBiH koju rijetko gdje da bih dobio na vama je hoćete li iskoristiti tu priliku.Ovo je link za prijavu http://www.erepublik.com/en/referrer/Abda , link od foruma stranke http://lsbih.forumcroatian.com/index.htm , link od chata stranke http://www.tinyurl.com/liberalna i link od stranke http://www.erepublik.com/en/party/liber ... bih-2440/1 kojoj se možete priključiti čim dođete do 7 levela.
Liberalan pozdrav i puno sreće!
P.S.Nije nešto opširno,ali nemam vremena uglavnom dođite i probajte
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- samir_tm87
- Kontakt:
nick mi je bofh , poznatiji kao DOKTOR JARKOC SAMIR 

Ja sam Abda kao što piše u linku,a nisam nešto poznat 

- samir_tm87
- Kontakt:
vidim da si u LS al te ne znam
ja sam stari liberal , al dolaskom novih igraca sam i ja izgubio svoje mjesto u partiji , banovan sa kanala i tako to 
strenght mi je 19
skill , lander 11
lvl 21
cin fm

strenght mi je 19
skill , lander 11
lvl 21
cin fm

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 09 jul 2013, 12:49, ukupno mijenjano 2 puta.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- samir_tm87
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:samire nemoj da te sanjamako pogodis ko je ,dobijes trajni ban na LS chatu
pasha ili himzo

kako si dobio trajni?
izbacili te iz stranke pa normalno kad sam ja došao
proizvodnja 5
level 16
čin poručnik,a što je najvažnije u kongresu
ti u tuljanima,a koji si ti utz

pored ovog cvenog me stidsamir_tm87 je napisao/la:vidim da si u LS al te ne znamja sam stari liberal , al dolaskom novih igraca sam i ja izgubio svoje mjesto u partiji , banovan sa kanala i tako to
strenght mi je 19
skill , lander 11
lvl 21
cin fm
proizvodnja 5
level 16
čin poručnik,a što je najvažnije u kongresu
ti u tuljanima,a koji si ti utz
momci, kako da poboljsam welnes sad mi je 66 al prije sam nakon ratovanja od bolnice dobijao welnesa do 100 sad dobijem samo onoliko koliko sam izgubio u borbi tj 10

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Frend me moli da počnem igrati, kaže da bi čudo bio, haha. Naravno, poznaje me ima 10-tak godina. I on je tamo dosta dobar, statistike sada ne znam. Igra na oduzima puno vremena, no, neću da počinjem to sada. Ipak igram drugu igru jednu.
Pomozite našoj domovini na ovoj igrici, ipak će sigurno ljudi koji ovo igraju biti bolji na vlasti neko sadašnji pokemoni koji imaju vlast u ovoj državi.
Sretno.
Pomozite našoj domovini na ovoj igrici, ipak će sigurno ljudi koji ovo igraju biti bolji na vlasti neko sadašnji pokemoni koji imaju vlast u ovoj državi.
Sretno.
- samir_tm87
- Kontakt:
zeljoman javi se nekom da te gift svaki dan , nabavi kucu velikog q , i koristi smao food velikog q do wellnessa 80 
ja sam u tuljanima , hmmm ,nemam razloga vise da budem u ebih , ni politicki , ni vojni
~ neutral , pocni sto prije
i javi mi se za pomoc
bofh

ja sam u tuljanima , hmmm ,nemam razloga vise da budem u ebih , ni politicki , ni vojni

~ neutral , pocni sto prije

bofh

Zadnja izmjena: samir_tm87, dana/u 02 apr 2010, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
To je novi modul koji ti daje samo onoliko well koliko si izgubio u borbi.Jedini način su giftovi i kvalitetniji food.Pitaj nekog bogatijeg da te gifta ili,ako imaš para pošalji nekom giftove pa da on tebe giftaŽeljoman je napisao/la:momci, kako da poboljsam welnes sad mi je 66 al prije sam nakon ratovanja od bolnice dobijao welnesa do 100 sad dobijem samo onoliko koliko sam izgubio u borbi tj 10![]()
![]()
![]()
EDIT:Evo vidim već si dobio odgovor
e eto registrovao sam se
nick jasmincls pa eto ako ko ima kakav savjet slusam 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
a da date kakav savjet
mislim da bi tako najbolje pomogli

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- samir_tm87
- Kontakt:
CLS je napisao/la:a da date kakav savjetmislim da bi tako najbolje pomogli
nezz sta da ti kazem , imas forum regg se i citaj tutore , samo citaj

samir_tm87 je napisao/la:CLS je napisao/la:a da date kakav savjetmislim da bi tako najbolje pomogli
nezz sta da ti kazem , imas forum regg se i citaj tutore , samo citaj
heh dobro budem citao odoh sada trenirati

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- fanatic1991
- Kontakt:
aj ako ima jos zainteresovanih za igru neka se regaju preko ovog linka
http://www.erepublik.com/en/referrer/Arman+Kadic

http://www.erepublik.com/en/referrer/Arman+Kadic

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.