Sve si rekao brate, da ima pravde na ovom svijetu kao što je nema sve bi bilo drugačije.Gradom vladaju ljudi koji su smrtni neprijatelji Veleža, a što je još tužnije mi i u "našim" redovima imamo neprijatelje, koji bi za svoju sitnu korist prodali i rođenu mater a ne Velež.rodjenisa je napisao/la:Pa o tome pricam.Brate moj svi mi koji se deklarisemo kao navijaci Veleza bi zeljeli svom klubu najbolje uslove,ali s druge strane realnost kaze drugacije i ona je surova.Da ima pravde Velez bi dobio puno vise sredstava i od ovog politickog NS i od one yebene UEFA-e i od grada ,kantona Federacije i drzave na kraju.2O godina Velez se ne vraca na svoje ,20 godina se Velezu o glavi radi ,nesmijem dalje jer odoh u politiku yebenu ,zele da nas nema ,a nas ima i bice ako Bog da i uz pomoc svevisnjeg i nas Velezovaca napravicemo klub kakav zelimo,kakav zasluzujemo,kakav je bio jedan jedini nas VelezCrvena1981Armija je napisao/la:rodjenisa![]()
![]()
Do jučer nismo normalan glavni teren imali, a sad pomoćni pravimo.Trebamo se zahvaliti što ikako prave, valja naći onolike pare
Da je pravde nebi Palestincima radili to što decenijama rade, da je pravde....?!