Bivsi igraci Želje u inostranstvu
Bivsi igraci Želje u inostranstvu
Tema namijenjena o našim bivšim igračima koji trenutno nastupaju u inostranstvu ...
1921'
https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk
https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk
Zolotića nema na mapi nakon onog glupog crvenog kartona.
We are giants
Everyone is our prey
Our whole world
Is maroon coloured
Everyone is our prey
Our whole world
Is maroon coloured
-
- Kontakt:
Zukan standardan u Kjevu, što je najbitnije, od svih naših bivših igrača on je u najjačoj ligi! 

Grbavica naš je Hram!!!
Jel' Džeko naš? 

We are giants
Everyone is our prey
Our whole world
Is maroon coloured
Everyone is our prey
Our whole world
Is maroon coloured
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Jel' Džeko naš?
Džeko trenutno ne igra

Grbavica naš je Hram!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Rovcanin u Slaviji valjda
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Nešto sam neki dan razmišljao i skontam kako mi sad u finim Europslim ligama (a gledao sam i potencijal) imamo jednu vrhunsku ekipicu od naših igrača. Možda sam nekog zaboravio. Ima tu još DIalba i sl. ali ovo mi je nekako prvih 11
Šeha
jahić COca Sipović Zuka
Zola
Višća Štila Hajradinović
Ara Džeko
Šeha
jahić COca Sipović Zuka
Zola
Višća Štila Hajradinović
Ara Džeko
Kamber jedan od glavnih igrača u Mađarskoj ligi. A uvijek sam nešto mislio da je podcijenjen u našoj ligi bio. 

Ara doktor
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=n2U2Bu6mT8M[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=n2U2Bu6mT8M[/youtube]
We are giants
Everyone is our prey
Our whole world
Is maroon coloured
Everyone is our prey
Our whole world
Is maroon coloured
- champions1921
Ara je masina kakva se ne radja cesto.. Bajic je slican kvalitet ako ne i isti, s tim sto Baji fali jedno pola godine treninga u Liverpulovom kampu.. Ara se posle perioda koji je proveo u Engleskoj vratio 200% fizicki superiorniji i ta stavka je trenutno jedina bitna razlika izmedju njih dvojice..
BUDI ŽELJO !!!
Bravo ara 

Evo Coca na pragu Mechelena.. Sretno majstore 
Žao mi što Zola sebi uradi ono, vidim da ga slabo ima u postavi Genta. Velika šteta. Rovcanin je u Slaviji, to mi je rekao jos na pocetku Decembra. Jos je neki nas bivsi igrac u Slaviji, al nisam upratio koji je u pitanju.
EDIT : u PITANJU je nekadasnji junior, Semir Đip. Momak je bio na pragu prvog tima, nije imao strpljenje i sad moze igrati samo u ovim losijim ekipama. Steta, bio je brz ko metak.

Žao mi što Zola sebi uradi ono, vidim da ga slabo ima u postavi Genta. Velika šteta. Rovcanin je u Slaviji, to mi je rekao jos na pocetku Decembra. Jos je neki nas bivsi igrac u Slaviji, al nisam upratio koji je u pitanju.
EDIT : u PITANJU je nekadasnji junior, Semir Đip. Momak je bio na pragu prvog tima, nije imao strpljenje i sad moze igrati samo u ovim losijim ekipama. Steta, bio je brz ko metak.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Bas i mene zanima sta je sa Zolom? Jel moze ko naci kakvu informaciju?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Hajradinović se pridružio Zoli u Gentu 

Minjore je napisao/la:Evo Coca na pragu Mechelena.. Sretno majstore
A osim njih dvojice, tu su još Karić, Hodžurda i Zeba.

Pappy je napisao/la:Minjore je napisao/la:Evo Coca na pragu Mechelena.. Sretno majstore
A osim njih dvojice, tu su još Karić, Hodžurda i Zeba.
Dosta

Mislio sam da će Cocalić napraviti jaču karijeru nego što zapravo jeste. Nekako se predugo zadržao u Izraelu, već mu je 28 godina... Da je prešao prije dvije godine u Belgiju usudio bih se reći da će završiti u ligi petice, ovako teško. 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- corleone87
- Kontakt:
Evo ga i Višća opet zabio
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- bistrikboy
- Kontakt:
Coca odigrao 90 minuta za Mechelen a Hodzic bio na klupi Dinama ali nije ulazio nazalost...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: SoulEclipsee i 5 gostiju.